Cel mai bun radio cu ceas in 2020

0
1687

Chiar și în zilele noastre când dispozitivele multimedia au început să depășească mare parte din funcțiile altor aparate, un dispozitiv indispensabil pentru unele persoane rămân radioul cu ceas.

Aceste dispozitive continuă să se numere printre cele mai apreciate de pe piață, nu numai că permit utilizatorului să înlocuiască semnalul de alarmă cu muzică de radio, ci și pentru că oferă o serie de facilități suplimentare extrem de utile. Funcția radio este una dintre cele mai importante opțiuni pentru un astfel de aparat, mai ales din perspectiva utilității, cele mai bune venind atât cu în AM cât și în FM.

Alarma constituie o opțiune care va fi neapărat disponibilă pentru cele mai bune radiouri cu ceas și indicat ar fi să alegeți un model cu capacități de memorare multiple, însemnând că vă permite să setați multiple alarme și chiar mai multe tonuri de semnal.

Pe lângă aceste funcții, un radio cu ceas ar trebui să mai aibă și funcții suplimentare care vin în funcție de suma investită și de producătorul produsului, funcții precum cea de memorare a unor posturi, cea de semnalizare luminoasă care afișează data și ora pe un display digital dar și un mâner este foarte apreciat în cazul unui dispozitiv mai mare, sporind portabilitatea.

Având în vedere toate aceste indicații, acum puteți face o alegere inspirată, având certitudinea că produsul vizat este unul de calitate însă dacă te bazezi pe recomandările celorlalți, noi îți sugerăm următoarele produse.

Top 3 Cele mai bune radiouri cu ceas


AKAI CE-1003

AKAI CE-1003

  Avantaje:

 • Este un model de radio cu ceas la un preț atractiv
 • Recepționează posturi AM și FM, cu posibilitatea de a memora canale
 • Include o alarmă versatilă, cu opțiune snooze

  Dezavantaje:

 • Alarma nu poate fi setată în mai multe trepte de intensitate sonoră

Verifica Pretul Acestui Produs

Pentru potențialii cumpărători care își doresc un radio cu ceas în care să nu investească prea multe fonduri, modelul AKAI CE-1003 poate fi soluția optimă.

Apratul funcționează cu opțiunile FM și AM și implicit recepționează posturi pe frecvențele AM 522-1620 Khz si FM 88-108 Khz. Acesta prezintă funcția de alarmă și cântărește doar 0.46Kg și își poate regla intensitatea afișajului, pentru a putea fi folosit în toate condițiile de lumină iar alarma funcționează cu opțiune snooze, putând fi setată pentru diverse activități, astfel încât să vă trezească prin comutare pe radio sau prin ton standard.


Philips AJ3231/12

Philips AJ3231/12

  Avantaje:

 • Are un aspect foarte plăcut
 • Poate memora două alarme în același timp
 • Dispune de posibilitatea conectării unui dispozitiv multimedia prin mufa jack

  Dezavantaje:

 • Nu se pot asculta canale ce folosesc unda AM

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips AJ3231/12 este un radio cu ceas atractiv atât din punct de vedere al prețului cât și din punct de vedere al aspectului, fiind un ceas digital de culoare argintie.

Acesta se poate seta astfel încât să vă trezească atât cu radio cât și cu o sonerie obișnuită, alarma are o funcție de amânare pentru a nu dormi prea mult, butonul de repetare făcând alarma să se reia odată la nouă minute, poate memora două alarme iar timerul sleep vă permite să selectați câtă vreme doriți să ascultați muzică sau un post de radio.

În plus, acesta poate capta semnal FM sau MW, cântărește 900g, se poate alimenta cu baterie sau cablu de alimentare și prezintă posibilitatea conectării unei mufe jack împreună cu un dispozitiv multimedia.


Sony ICFC1B

Sony ICFC1B

  Avantaje:

 • Poate intercepta semnal AM dar și FM
 • Include o alarmă cu multiple opțiuni de semnalizare
 • Rămâne pornit chiar și după întreruperea curentului electric, putând funcționa și cu baterii

  Dezavantaje:

 • Nu are funcție de protecție luminoasă în exterior

Verifica Pretul Acestui Produs

Sony ICFC1B este un model de ceas deșteptător cu radio performant, aparținând bineînțeles brandului Sony.

Acesta include tuner analogic AM/FM, pentru a putea recepționa o multitudine de posturi de radio, funcția de alarmă poate fi utilizată în mai multe variante, fie cu radio, fie cu sonerie standard, are amânare de tip snooze și semnalizare cu volum progresiv, fiind perfectă pentru utilizatorii mai sensibili la zgomote.

Pe acest dispozitiv, ora de vară se setează automat, iar afișajul digital prezintă informațiile în simboluri mari, ușor de citit.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Sony ICFC1PJ

Sony ICFC1PJ

  Avantaje:

 • Afișează datele pe un ecran digital dar și prin proiecție pe perete
 • Are funcționalitate sporită, incluzând un port USB
 • Dispune de multiple funcții ale alarmei
 • Permite recepția de posturi AM dar și FM

  Dezavantaje:

 • Are portabilitate limitată și design specific noptierelor

Verifica Pretul Acestui Produs

Unul dintre cele mai populare modele de radio cu ceas este modelul Sony ICFC1PJ, fiind un dispozitiv dotat cu tuner digital AM/FM și prevăzut cu funcție cu baterie de rezervă, pentru a garanta că alarma va suna chiar și când se întrerupe alimentarea la rețeaua electrică.

Produsul include o alarmă cu trezire treptată prin modulare progresivă de volum, trezire cu post de radio sau alarmă cu sunete plăcute din natură. El include o funcție de proiecție pe tavan sau perete, astfel încât imaginea proiectată să fie mereu clară și vizibilă, dispune de port USB pentru a se conecta cu dispozitivele multimedia iar ceasul este afișat pe un ecran mare și clar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.