Cea mai bună tigaie dubla

1
26133

Orice bucătar care muncește zilnic știe că echipamentul său nu se poate limita doar la unele instrumente, pe lângă tigaia obișnuită având nevoie și de una dublă. Tigăile duble sunt instrumente care se folosesc de acest sitem pentru a distribui uniform temperatura înaltă de gătire pentru obținerea de mâncare cu gust perfect. În plus, cu acestea puteți întoarce cu succes orice mâncare fără a se produce accidente sau a depune un efort în plus care v-ar putea răni.

Chiar dacă ești un bucătar profesionist sau o simplă persoană în căutarea unei tigăi duble care ți-ar satisface nevoile, ca să faci diferența dintre una ce își merită banii și una mai puțin bună, trebuie să ții cont de următoarele caracteristici:

 • Învelișul, reglează temperatura de încălzire a alimentelor în timpul procesului și poate varia de la model la model. Orice tigaie poate fi învelită în unul sau mai multe straturi, fiecare fiind antiadezive și compuse din substanțe minerale anorganice;
 • Baza, reprezintă factorul care ne va artăta pe ce tip de plită se va putea folosi. Cele mai bune ar trebui să poată fi folosite atât pe plite cu gaz cât și pe cele mai moderne, cu inducție. Baza trebuie să fie facăută în așa fel încât să reziste și la temperaturi foarte mari emise de toate tipurile de plite iar dacă baza se deteriorează puțin, alimentele pot fi supraîncălzite în anumite zone;
 • Fiabilitatea, constituie criteriul care se referă la siguranța oferită de respectiva tigaie, rezistența mânerului dar și durabilitatea lor. Acesta vor fi rezistente la zgârieturi, chiar dacă se vor utiliza instrumente ascuțite și elementele minerale utilizate în fabricarea produselor vor fi 100% sigure pentru sănătate.

Top 3 Cele mai bune tigăi duble


ZILAN ZLN-9522

ZILAN ZLN-9522

  Avantaje:

 • Nu este nevoie de mai mult de o picătură de ulei
 • Dispune de o parte pentru realizarea grătarelor
 • Tigaia este etanșată de o garnitură siliconată care distribuie căldura în mod egal

  Dezavantaje:

 • Nu poate fi folosită pe plitele cu inducție

Verifica Pretul Acestui Produs

ZILAN ZLN-9522 este fabricată din aluminiu turnat sub presiune ce oferă o durată de viață îndelungată fiind placată în interior și în exterior cu marmură, mânerele de bachelită fiind prevăzute cu magneți pentru o mai bună etanșare, căldura distribuindu-se în mod egal mulțumită și garniturii siliconate care o etanșează. În aceasta se poate prepara o gamă largă de alimente începând cu carnea de pui, pește și până la cartofi prăjiți iar dacă întoarceți tigaia pe partea striată puteți realiza cu succes diferite grătare minunate fără a elimina fum în bucătărie.


Doubletta

Doubletta

  Avantaje:

 • Se poate folosi pe orice tip de plită
 • Curățarea se realizează într-un mod simplu
 • Nu este neapărată nevoie de ulei sau grăsimi

  Dezavantaje:

 • Tigăile nu se pot despărți

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă v-ați săturat de totalitatea vaselor din bucătărie și haosul provocat de acestea, prin tigaia Doubletta, puteți scăpa de toate aceste probleme. Doubletta este un sistem de tigăi cu fund special, neted, care va distrubui temperatura într-un mod optim. Pe interior, tigăile sunt acoperite cu un strat ceramic iar datorită proprietății non aderente, se poate găti și fără ulei sau grăsimi. Acest sistem de tigăi se poate folosi la prepararea unor rețete complicate dar și simple, de la carne fragedă la paste și macaroane cu brânză pe toate tipurile de plită cunoscute.


Royal Line DF 34 M

Royal Line DF 34 M

  Avantaje:

 • Nu necesită neapărat ulei
 • Poate fi folosită pe orice tip de plită
 • Dispune de o parte grill

  Dezavantaje:

 • Are o greutate măricică și se manevrează mai greu

Verifica Pretul Acestui Produs

Tigaia Royal Line DF 34 M este una realizată din aluminiu forjat cu o mărime de 34 cm și o înălțime de 7cm, pe culoarea negru, potrivindu-se cu toate stilurile de bucătărie. Învelișul său este unul din marmură anti-lipire cu bază cu turbo inducție și mâner din bachelită. Datorită sistemului său realizat din două tigăi eficiente, se poate economisi cu 35% mai puțină energie și realiza mâncarea într-un timp mult mai scurt. Aceasta se poate spăla cu ușurință la mașina de spălat vase, este economică și oprește apariția bacteriilor.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Cea Mai Buna Doubletta

Doubletta Plus Deluxe

Doubletta Plus Deluxe

  Avantaje:

 • Este realizată din materiale de calitate
 • Poate fi folosită pe orice tip de plită
 • Se poate găti și fără ulei
 • Vine cu o varietate de accesorii

  Dezavantaje:

 • Se manevrează greu din cauza mărimii

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă tigaia Doubletta v-a atras atenția sau satisfăcut nevoile în trecut, atunci Doubletta Plus Deluxe o va face chiar mai mult. Aceasta este realizată din aceleași materiale ca și Doubletta, cu suprafață aderentă, cu funcție grill și mâner fix însă în pachet vom găsi o varietate de produse. Pe lângă sistemul format din cele două tigăi vom găsi și un grătar universal pentru carne sau prăjituri, un grătar pentru fiert și înăbușit alimente, un capac cu supapă și o carte cu instrucțiuni de folosire ce oferă și detalii despre anumite alimente sau rețete.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.