Cel mai bun termometru digital

2
23328

Termometrele sunt instrumente care ne ajută să determinăm în mod convențional parametrii fizici de stare de sănătate, atât pentru noi cât și pentru bebeluși. Temperatura indicată de termometru ne poate oferi informații cu privire la diverse dezechilibre din organism, mai ales în cazul copiilor, pentru că orice agent patogen poate determina fluctuații ale agestui indicator, în cazul lor.

Pentru a ne asigura că măsurarea temperaturii se face corespunzător și cât mai precis, trebuie să avem grijă ca termometrul ales de noi să nu fie luat la prima vedere deoarece există o multitudine de oferte pe care le găsim la tot pasul.

Diferența dintre un termometru digital și unul clasic este destul de mare, el măsurând temperatura mult mai rapid decât cel clasic și are o acuratețe mult mai mare decât acesta. În plus, valorile pot fi citite direct de pe un display și poate include tot felul de funcții diferite, ele sunt de cele mai multe ori întrebuințate copiilor mici, se utilizează facil, costurile sunt accesibile pentru orice persoană iar folosirea se face într-un mod foarte sigur, fără a exista vreun risc toxic comparativ cu cele clasice cu mercur.

În cazul în care nu aveți experiență în diferențierea modelelor existente pe piață și dacă luăm în considerare aspectele de mai sus, vom avea o idee clară că un termometru digital merită să fie ales în favoarea unui clasic și dacă tot nu ai în minte un model, îți propunem să arunci o privire și peste lista următoare.

Top 3 Cele mai bune termometre digitale


SilverCloud UF41

  Avantaje:

 • Poate stoca valorile obținute la ultimele 32 de măsurători
 • Este un dispozitiv cu infraroșu deci detectează temperatura de la distanță
 • Măsoară temperatura de pe orice parte a corpului

  Dezavantaje:

 • Sunetul produs de acesta este raportat a fi prea puternic

Verifica Pretul Acestui Produs

SilverCloud UF41 este un termometru medical cu infraroșu, care are o arie de aplicabilitate extinsă, ceea ce îl face și mai practic în orice locuință. Acesta are o formă cu ajutorul căreia va putea fi folosit pentru a lua temperatura de pe orice parte a corpului, iar acest lucru poate fi făcut fără contact direct cu pielea.

Datorită senzorului infraroșu, măsurarea se poate face de la o distanță de 5-10cm, cu aceeași precizie și în limitele 32°C – 42,9°C, el poate detecta și temperatura ambientală dar și a obiectelor lichide cuprinse între 0°C și 100°C iar rezultatele sunt afișate instant.


Laica TH2002

  Avantaje:

 • Este un termometru de ureche ieftin și bun
 • Ergonomia sa îl face să fie ușor de mânuit
 • Se utilizează ușor, nu provoacă dureri

  Dezavantaje:

 • Memorează doar ultima măsurătoare

Verifica Pretul Acestui Produs

Laica TH2002 este un termometru de ureche simplu și confortabil de utilizat care ar trebui să stea la dispoziția oricărui părinte precaut. Modelul funcționează pe baza tehnologiei de măsurare cu infraroșu, ceea ce îl face să fie mai rapid în furnizarea rezultatului, precizia fiind asigurată.

Acesta se folosește ușor, în momentul în care vei lua temperatura copilului, nu trebuie decât să introduci sonda termometrului și să îndrepți canalul auricular pentru a ajunge ușor spre membrana timpanului.

Cu acesta vei putea citi valorile atât în °C cât și în grade °F, într-un interval de 5-30 de secunde,  acestea fiind afișate clar pe ecranul LCD.


Sanity BabyTemp AP 3116

  Avantaje:

 • Reprezintă un termometru cu infraroșu ieftin și bun
 • Permite citirea în mai puțin de o secundă a temperaturii
 • Poate măsura și alte suprafețe, nu numai corpul uman

  Dezavantaje:

 • Permite un număr limitat de măsurători

Verifica Pretul Acestui Produs

Cei ce caută un termometru de la Sanity din gama celor cu infraroșu vor aprecia modelul BabyTemp AP 3116, deoarece este capabil să măsoare simplu și rapid temperatura corporală, preluând date pentru calibrare la nivelul corpului. În funcție de preferințe, el poate fi utilizat și la nivelul frunții sau pentru a cuantifica temperaturi ale suprafețelor și lichidelor.

Funcțiile sale se pot dovedi foarte utile, mai ales pentru părinți, care vor putea verifica apa pentru baie sau cât de cald este laptele din biberon, tot procesul durând mai puțin de o secundă.

Produsul incorporează mai multe funcții utile, printre care și semnalul acustic cu funcție de voce, opțiunea de oprire automată pentru economia de energie și display-ul mare, ușor de citit.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Medisana FTN 76120

termometru digital Medisana FTN 76120

  Avantaje:

 • Memorează până la 30 de măsurători
 • Este cu infraroșu deci poate fi folosit de la distanțe de circa 5cm
 • Poate măsura temperatura ambientală cât și a altor obiecte

  Dezavantaje:

 • Prețul este unul pe măsura calității

Verifica Pretul Acestui Produs

Chiar dacă de multe ori ești nevoit să plătești o sumă mai mare pentru un anume produs, calitatea va fi garantată, asta întâmplându-se și cu Medisana FTN 76120. Acest produs funcționează cu ajutorul tehnologiei de măsurare cu raze infraroșii și, mai mult decât atât, detectează temperatura fără a fi nevoie de contact cu corpul.

Acesta se poate folosi de la o distanță de aproximativ 5cm de piele, fiind ideal mai ales pentru bebeluși, încât nu îi va incomoda în niciun fel. Mai mult decât atât, poate fi folosit și pentru măsurarea temperaturii ambientale, a apei și a altor lichide, precum și laptele din sticlă.

Dispozitivul are o memorie de 30 de măsurători, gradele pot fi cuprinse între 34°C și 42.2°C, ele pot fi convertite și în grade Fahrenheit, e prevăzut cu alarmă pentru febră și se oprește automat după 3 minute.

2 COMENTARII

 1. Folosim termometrul GT 720 Omron, masoara corect si simplu temperatura la nivelul fruntii! temperatura ambientala deasemenea…este foarte bun!

 2. buna, tocmai am achizitionat termometrul gt522 de la omron, sunt multumita de el, masoara corect temperatura l nivelul urechii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.