Cel mai bun espressor in 2019

0
651

O cafea bună pentru fiecare dimineață merită o investiție pe măsură așa că au apărut instrumente pe măsură de care se poate bucura oricine, nu doar cafenelele. Fie că preferi un espresso clasic, o cafea lungă sau o băutură mai deosebită, un espressor îți poate face dimineața mai bună.

Pentru a face o cafea perfectă, cum doar unele cafenele reușesc, este nevoie de un dispozitiv pe măsură, și anume un espressor profesional. Acestea ating presiuni suficient de mari pentru a extrage toată aroma puternică a cafelei într-un espresso clasic, dar incorporează și alte moduri de preparare a cafelei. În cazul unor espressoare complet automate, este foarte important să incorporeze cât mai multe funcții de preparare a produselor pe bază de cafea. Cele mai bune espressoare trebuie să asigure un număr crescut de băuturi, unele au funcție de temporizare, însemnând că aparatul pornește automat la o oră prestabilită, să te poți bucura de aroma unei cafele proaspete imediat ce te ridici din pat.

Fie că este vorba despre filtre de cafea, mașini de spălat sau espressoare, depunerile de calciu distrug componentele importante ale acestor aparate. Astfel, un sistem de siguranță ce asigură curățarea periodică a canalelor unde circulă apa în dispozitiv este foarte bine primit, un espressor ce incorporează acest sistem va crește durata de viață a aparatului.

Astfel, pentru a avea parte de dimineți mai frumoase, alături de o cafea de calitate, noi îți sugerăm achiziționarea unuia dintre următoarele aparate.

Top 3 Cele mai bune espressoare


Heinner HEM-1100BK

Heinner HEM-1100BK

  Avantaje:

 • Este un produs ieftin și bun
 • Lucrează la presiunea de 15 bari, obținând infuzii de calitate
 • Este confecționat din materiale rezistente

  Dezavantaje:

 • Nu poate prepara două cești deodată

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner HEM-1100BK este un espressor manual ieftin și bun, aparatul garantându-ți necesarul zilnic de cafea de calitate, un espresso de cea mai bună calitate.

Produsul este confecționat din inox cu tavă detașabilă, se conectează la rețea, având o putere de 1100W și lucrează la presiunea de 15 bari. Acesta deține un rezervor de 1l pentru apă, fiind mai mult decât suficient pentru mai mult de 3 cănițe de cafea în fiecare dimineață.

În plus, produsul se comercializează la un preț foarte bun și totodată vine cu 2 filtre de inox.


DeLonghi EC221.B

DeLonghi EC221.B

  Avantaje:

 • Obține presiune și temperaturi optime datorită puterii de 1100W
 • Permite spumarea laptelui și pregătește chiar și cappuccino
 • Se oprește automat, are tavă detașabilă și meniu ușor de programat

  Dezavantaje:

 • Nu are rașniță proprie incorporată

Verifica Pretul Acestui Produs

DeLonghi EC221.B este unul dintre cele mai rentabile espressoare pentru uzul casnic pe care îl găsești de achiziționat la un preț cât se poate de mic.

Aparatul are o putere de încălzire de 1100W, el obținând o presiune maximă de 15 bari și este complet manual, asigurând prepararea cafelei espresso conform metodei clasice.

Acesta funcționează cu cafea măcinată sau cu paduri speciale, lăsându-ți o libertate mare de alegere la utilizare. El poate prepara și cappuccino, având, de asemenea, și un dispozitiv de spumare lapte pentru tot felul de specialiști.

În plus, rezervorul de apă are volumul de 1l și beneficiază de oprire automată și de un sistem anti-picurare.


Saeco Poemia HD8423/19

Saeco Poemia HD8423/19

  Avantaje:

 • Poate face două cești de cafea deodată
 • Capacitatea rezervorului este de 1.25l
 • Are funcție de spumare a laptelui și poate prepara ceai

  Dezavantaje:

 • Produce mai mult zgomot

Verifica Pretul Acestui Produs

Saeco Poemia HD8423/19 are o carcasă din material rezistent de calitate ridicată, indicând prin design-ul său o construcție premium de lungă durată.

Acest espresso lucrează cu o putere de 950W, presiunea este una de 15 bari, contribuind la o cafea de excepție, este un aparat manual și poate lucra cu paduri și cafea măcinată.

Dispozitivul are un rezervor al apei de 1.25l, poate face două cești deodată, dispune de funcție de spumare a laptelui dar și de un sistem pentru ceai.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Philips HD8827/09

Philips HD8827/09

  Avantaje:

 • Poate umple două cești deodată
 • Dispune de o putere de 1850W, suficientă pentru a ajunge la presiunea de 15bari
 • Are un rezervor al apei de 1.8l
 • Este un aparat complet automat

  Dezavantaje:

 • Deoarece este un dispozitiv profesional, și costul va fi pe măsură

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă toată familia bea cafea, atunci modelul Philips HD8827/09 reprezintă o investiție ce merită fiecare bănuț. Acesta este un dispozitiv complet automat, incorporând o rașniță cu bavuri ceramice foarte durabile și oferă 1850W putere, suficient pentru orice sarcină.

Dispozitivul reușește să prepare o cantitate pentru patru cești ce pot fi umplute două câte două, se poate regla gura de scurgere pentru orice tip de cană și lucrează la presiunea ideală de 15bari. Aparatul poate prepara espresso clasic, lung dar și cafea obișnuită, are un rezervor de 1.8l și o capacitate pentru cafea de 250g, dispune de dispozitiv pentru spumarea laptelui și prezintă o mulțime de sisteme de siguranță printre care și cel de oprire programabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here