Cele mai bune telefoane mobile ieftine in 2021

0
469

telefoane mobile ieftine

Telefoanele mobile au devenit o necesitate pentru mulți oameni din întreaga lume. Abilitatea de a păstra legătura cu familia, cu partenerii de afaceri și de a avea acces la e-mail la orice oră din zi și din noapte, reprezintă doar câteva din motivele pentru importanța crescândă a telefoanelor mobile.

In ziua de azi telefoanele mobile avansate din punct de vedere tehnic sunt capabile nu numai să primească și să efectueze apeluri telefonice, dar le sunt permite și stocarea de date, fotografierea, accesul la rețele sociale, vizionare de seriale, redactarea unor e-mail-uri, au funcție GPS etc.

Atunci când telefoanele mobile au fost introduse pentru prima oară în atenția publicului, acestea au fost voluminoase, costisitoare, și se puteau folosit doar în anumite arii unde semnalul era mai bun. Astăzi, recepția telefonului mobil s-a îmbunătățit considerabil datorită utilizării sateliților și serviciilor wireless. Pe măsură ce telefoanele mobile s-au îmbunătățit și au devenit simple de utilizat, importanța telefoanelor mobile a crescut în consecință.

Un factor important al deținerii unui telefon mobil este sentimentul de securitate pe care ni-l poate genera acesta. În caz de urgență, având un telefon mobil, vă poate ajuta să vă atingeți rapid și puteți salva vieți. Totodată, în caz de furt sau pierdere a telefonului, acesta poate fi găsit cu ușurință.

Furnizorii de servicii wireless oferă pachete excelente și promoții pentru utilizatorii de telefoane mobile. Găsirea unui furnizor de servicii de încredere nu mai este o problemă pentru utilizatorii de telefoane mobile.

Extinderea industriei furnizorilor de servicii wireless oferă utilizatorilor de telefoane mobile o alegere, iar concurența sporită a provocat o scădere a prețurilor serviciului de telefonie mobilă fără fir.

Producătorii de telefoane mobile au produs o gamă largă de telefoane mobile, care se vând la prețuri care variază de la foarte ieftin la cele de mii de euro.

Opțiunile disponibile oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege să achiziționeze un telefon mobil de bază care să fie utilizat simplu pentru a efectua apeluri sau să aleagă un telefon mobil complex, tehnologic avansat, care poate efectua cât mai multe sau chiar mai multe sarcini decât un computer de acasă. În ultimul deceniu, importanța crescândă a telefoanelor mobile le-a făcut aproape o necesitate pentru majoritatea oamenilor. Chiar și țările îndepărtate și subdezvoltate au acces la tehnologia telefonului mobil și la serviciile wireless.

Caracteristicile telefoanelor mobile:

Sistemul de operare: La această categorie puteți alege dintre iOs, Android sau Windows Phone, primele două fiind cele mai populare. Cea mai importantă diferență dintre cele două este cea de preț, telefoanele iPhone fiind mai scumpe decât cele bazate pe Android. O altă diferență este bazată pe funcțiile lor și anume iPhone-ul este mai ușor de utilizat și nu prea se pune problema să se blocheze sistemul, în schimb sistemul Android permite o flexibilitate mai mare în a vă personaliza telefonul, plus că la nivel de preț, telefoanele cu sistem Android sunt accesibile tuturor.

Bateria și spațiul de stocare: Utilizatorii de iPhone se plâng mai mereu că nu îi tine bateria foarte mult timp, asta și din cauza aplicațiilor folosite și a tentației de a folosi telefonul în orice activitate întreprindeți. Sfatul nostru ar fi ca dumneavoastră să vă alegeți un telefon care are nu mai puțin de 3.000 mAh, pentru că nimeni nu-și dorește să țină încontinuu telefonul la încărcat.

Producătorii au observat că sunt la mare căutare din ce în ce mai intensiv telefoanele care au peste 32 GB. Aplicațiile ocupă din ce în ce mai mult spațiu, utilizatorii folosesc telefonul pentru cât mai multe activități cum ar fi cele video, foto ș.a.m.d, iar atunci este nevoie de și mai multă memorie, cum s-ar zice clasic. Un slot pentru card microSD ar fi o variant bună, însă nu toate telefoanele dețin această caracteristică.

Ecran și cameră: Să le luăm pe rând- Puteți alege display-ul telefonului în funcție de nevoile dumneavoastră, pentru că există display 4K, AMOLED, LCD sau HDR. Luați în considerare unde folosiți telefonul, pentru ce folosiți telefonul și cum ați dori să apară imaginile pe ecran. Camera poate fi chiar una dintre caracteristicile cele mai importante în ziua de azi la un telefon, tocmai pentru că rețelele sociale sunt pline de fotografii și filmulețe de calitate, la care probabil visați și dumneavoastră să ajungeți cu ajutorul unui telefon. Mărimea senzorului contează mult, pentru că producătorii obișnuiesc să înghesuie câți mai mulți megapixeli pe senzori foarte mici și atunci rezultatele nu vor fi cele așteptate. Sfatul nostru ar fi ca înainte de a achiziționa un telefon mobil, să faceți câteva poze cu el ca să vă convingeți.

Top 3 Cele mai bune telefoane mobile ieftine


Telefon mobil Allview X4 Soul Infinity N Dual SIM

Telefon mobil Allview X4 Soul Infinity N Dual SIM

  Avantaje:

 • Cameră protejată de o sticlă de safir
 • Selfie camera de 8 MP
 • Display și design New Generation
 • Sticlă rezistentă la zgârieturi
 • Asistent vocal în limba română

  Dezavantaje:

 • Se poate încinge în momentul utilizării la o capacitate mult prea mare
 • Se pot bloca aplicațiile

Verifica Pretul Acestui Produs

Cei de la Allview au început sa progreseze din ce în ce mai mult în ceea ce privește modelele de telefoane mobile. Asistenul vocal poate fi un real ajutor pentru nevoile dumneavoastră, la fel cum sunt și funcțiile incorporate și anume: Mod înfrumusețare, înregistrare video slow-motion, rezoluție cameră de 16 MP, capacitate de 3000 mAh etc.


Telefon mobil Nokia 3.1 Plus Dual SIM

Telefon mobil Nokia 3.1 Plus Dual SIM

  Avantaje:

 • Design modern
 • Ecran HD+ de 5.2 inch
 • Cameră principal de 13 MP, iar cea frontală de 8 MP
 • Sistem android

  Dezavantaje:

 • Bateria putea fi ceva mai buna

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest telefon poate deveni asistentul dumneavoastră de nădejde, pentru că datorită funcțiilor sale, vă poate ajuta în orice situație. Într-adevăr, o mica problemă ar putea fi reprezentată de spațiul de stocare, însă cei de la Nokia au venit cu o soluție, și anume slotul de memorie cu microSD de până la 128 GB, ceea ce este uriaș!

Design-ul este unul foarte apreciat de utilizatori, la fel și camera din față îi mulțumește pe cei mai mulți împătimiți ai fotografiei. Telefonul are și headphone jack, iar sistemul este un Android One.


Telefon mobil Lenovo A7010 Dual Sim

Telefon mobil Lenovo A7010 Dual Sim

  Avantaje:

 • Display full HD
 • Boxe stereo
 • 3 microfoane
 • 1 headphone jack

  Dezavantaje:

 • Se poate supraîncălzi
 • Aplicațiile se pot bloca

Verifica Pretul Acestui Produs

Este un telefon practic, vine la pachet cu soft customizat, pentru a putea funcționa în rețeaua Digi 4G, dar se poate resofta gratuit și atunci va putea funcționa și normal. Este totodata potrivit pentru fotografii și filmări, datorită celor 3 microfoane incorporate.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Telefon mobil Samsung Galaxy J6 Dual SIM

Telefon mobil Samsung Galaxy J6 Dual SIM

  Avantaje:

 • Afișaj Super AMOLED
 • Design elegant
 • Afișaj potrivit pentru multitasking
 • Trei nivele de luminozitate

  Dezavantaje:

 • Nu are funcție de detectare facial
 • Nu are fast charge

Verifica Pretul Acestui Produs

Telefonul vorbește de la sine și datorită brand-ului foarte cunoscut. Cei de la Samsung lucrează continuu pentru a inova pe piața telefoanelor mobile, având drept concurent Apple. Acest telefon arată foarte bine, raportul calitate-preț este unul bun, poate fi potrivit pentru orice persoană, fie că îl veți folosi în scopuri de business, fie că îl doriți pentru uzul zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.