Cea mai bună ramă digitală in 2021

0
3413

Rama foto digitală reprezintă un gadget mic care afișează pe un ecran LCD sau LED pozele în format digital, ea putându-se plasa pe birou și instant îți va aminti de orice moment din vacanțele tale sau de familia ta dragă.

Aceste rame digitale vin în mai multe dimensiuni, ele fiind cuprinse în general între 5 și 15 inchi, alegerea depinzând însă de planurile tale cu acest produs și de fotografiile pe care le vei afișa. Rezoluția lor este un alt aspect ce trebuie luat în considerare, fiind unul dintre cele mai importante caracteristici, ea oferind calitatea pozelor și detaliilor din imagine, majoritatea având cel puțin rezoluție 640×480 însă cele mai bune rame digitale depășesc rezoluția de 800×600.

Ramele digitale au fie memorie incorporată, fie posibilitatea de introducere a unui stick de memorie cu ajutorul unui slot USB, sau un slot special pentru carduri, cele mai bune având o colaborare între aceste metode de stocare, de exemplu o ramă digitală cu o memorie internă de 512MB și posibilitatea de a fi suplimentată cu ajutorul unui card de memorie.

În plus, aceste rame digitale se pot alimenta prin mai multe metode, fie sunt conectate direct la rețea, fie folosesc baterii, fie acumulatori, fiind foarte important să fii atent la lungimea cablului de alimentare.

Prin urmare, dacă dorești să decorezi o cameră sau biroul tău cu o imagine la care ții foarte mult care să fie afișată la o calitate foarte bună sau ești în căutarea unui cadou potrivit pentru orice persoană, sugerăm să mergi pe mâna unei rame foto digitale, exemple de astfel de produse de calitate găsindu-se in lista de mai jos.

Top 3 Cele mai bune rame foto digitale


Braun DigiFrame 855

Braun DigiFrame 855

  Avantaje:

 • Are funcționalitate optimă, incluzând opțiuni de reglaj pentru parametri vizuali
 • Poate fi montată oriunde, fie pe perete fie pe birou
 • Se utilizează facil, având telecomandă

  Dezavantaje:

 • Este condiționată de un adaptor pentru alimentare energetică

Verifica Pretul Acestui Produs

Braun DigiFrame 855 este un exemplu perfect de ramă digitală de dimensiuni medii, produsul măsurând 220x176x23 și o diagonală de 8 inchi, fiind confecționată cu suport de masă și cu fantă de montaj pe perete.

Modelul se alimentează printr-un adaptor, include un display LED, asta însemnând că imaginilor li se oferă o vizibilitate bună, rezoluția ei e de 1024x768p iar ca funcționalitate, aceasta beneficiază de multiple opțiuni foarte utile, meniul permițându-vă zoom, să rotiți poze sau să împărțiți ecranul pentru a afișa mai multe imagini simultan.


Hama Steel Premium

Hama Steel Premium

  Avantaje:

 • Are diagonala de 9.7 inchi și o rezoluție de 1024×768
 • Memoria internă de 4GB se poate extinde prin intermediul slotului de card
 • Meniul poate fi navigat printr-o telecomandă

  Dezavantaje:

 • Fotografiile trebuie editate înainte de a fi puse în ramă, aceasta folosind rata de redare 16:9

Verifica Pretul Acestui Produs

Hama Steel Premium este o ramă foto digitală cu ecran ce incorporează o tehnologie TFT LED, cu o diagonală de 9.7 inchi și o rezoluție superioară de 1024×768 pixeli. Din punct de vedere al compatibilității, rama utilizează formate foto JPG și JPEG, o varietate de formate video dar și formate audio de tip MP3.

Hama Steel Premium reprezintă un produs complet, cu o compatibilitate crescută și o redare multimedia, rata lungime/lățime este de 16:9, un format diferit față de unele aparate foto ce folosesc 4:3 însă pozele pot fi modificate foarte ușor, memoria internă a produsului este de 4GB, prezintă un slot pentru card dar și două sloturi pentru USB și miniUSB.


Hama Premium

Hama Premium

  Avantaje:

 • Are o diagonală de 9.7 inchi ce se îmbină perfect cu rezoluția de 1024x768p
 • Este compatibilă cu cele mai populare formate de redare video și foto
 • Include funcții suplimentare precum calendar, timer, ceas și alarmă

  Dezavantaje:

 • Are dimensiuni relativ mici

Verifica Pretul Acestui Produs

Rama foto digitală de 9.7 inch Hama Premium are o rezoluție de 1024×768 de pixeli și o memorie internă de 2 GB, două caracteristici importante pentru un astfel de produs.

Rama include o ieșire audio, o interfață USB și un slot pentru carduri, putând stoca astfel un număr mare de fișiere, telecomanda inclusă te ajută să alegi între diverse moduri de afișare, este compatibilă cu cele mai populare formate fotografice digitale, JPEG și JPG dar suportă și fișiere audio și video, are timer, calendar, ceas și alarmă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

BRAUN DIGIFRAME 1360

BRAUN DIGIFRAME 1360

  Avantaje:

 • Oferă o rezoluție foarte bună și o diagonală de 13,3 inchi
 • Are diferite sloturi și porturi, printre care și un port HDMI
 • Suportă redare video Full HD în 1080p
 • Se poate monta și pe perete

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare de achiziție

Verifica Pretul Acestui Produs

DIGIFRAME 1360 este una dintre cele mai bune rame foto digitale, fiind creată de cunoscutul brand Braun. Printre caracteristicile sale principale se numără și mărimea crescută a ecranului, o diagonală de 13,3 inchi și rezoluția impresionantă de 1366×768, pozele observându-se cu o calitate superioară, din orice punct al camerei.

Această ramă digitală permite aprinderea și închiderea programată, suportă video Full HD 1080p, are port de intrare HDMI, suportă derularea subtitrărilor cand se redau fișiere foto, muzicale sau video, oferă modul slide-show cu intervale de tranziție ce se pot modifica și se poate monta pe perete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.