Cel mai bun fier de călcat vertical in 2019

0
669

Fiarele de călact nu mai sunt atât de simple precum erau în trecut, acum reușind să incorporeze o sumedenie de funcții pentru a face aparatul din ce în ce mai performant, astfel încât să îndeplinească mai multe sarcini fără a fi nevoie de achiziționarea unui alt aparat.

Puterea, temperatura, designul, tipul și siguranța, sunt doar câteva dintre detaliile importante ale unui astfel de aparat. Un fier de călcat ce generează abur are un avantaj mare față de alte produse asemănătoare, aburul având proprietatea de a relaxa țesătura și este o metodă foarte bună de a îndepărta cutele mici.

Chiar și din simplul design al produsului îți poți da seama dacă acesta este unul bun sau mai puțin bun, putându-se observa foarte bine dacă este ușor de utilizat, mai ales dacă deține o priză bună.

Câteva extraopțiuni ce pot fi incorporate de un astfel de produs sunt elementele de siguranță și de autocurățire, funcția de siguranță fiind reprezentată de oprirea automată, majoritatea aparatelor noi oprindu-se automat după doar 30 de secunde de inactivitate. Timpul de auto-off al fiarelor verticale este cuprins între 8 și 15 minute, în același timp este un avantaj dacă fierul de călcat ales incorporează și o funcție de auto-curățire sau una anti-calcar, acestea două eliminând riscul ca circuitul interior al fierului să se blocheze.

Astfel, noi ți-am venit în ajutor cu o listă ce cuprinde câteva fiare de călcat verticale, pentru a-ți face căutarea mult mai ușoară și mai amănunțită.

Top 3 Cele mai bune fiare de călcat verticale


ManiaMall 1500W

ManiaMall 1500W

  Avantaje:

 • Este un produs ieftin și eficient
 • Oferă o putere de 1500W
 • Pachetul oferă un cuier pentru haine

  Dezavantaje:

 • Nu deține sisteme anti-calcar, auto-curățare sau oprire automată

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ești în căutarea unei soluții ieftine, a unui fier de călcat vertical ieftin și bun, atunci modelul ManiaMall este exact ceea ce căutai.

Modelul îndepărtează în mod eficient toate cutele din țesătură, fără a fi nevoie să călcare tradițională, are o capacitate a rezervorului de 2.2l, are un furtun telescopic de până la 1.4m, o temperatură maximă de ieșire a aburului de 98˚C și o putere maximă de 15000W.

În plus, pachetul oferă și un suport de tip cuier pentru haine, cablul este de 1.6m iar greutatea sa totală este de 2.8Kg.


Philips Steam & Go 2 in 1 GC332/67

Philips Steam & Go 2 in 1 GC332/67

  Avantaje:

 • Garantează eficiență în funcționare, având pompă de aer de 1200W
 • Oferă un debit de 24g pe minut de abur
 • Se poate lua în călătorii, fiind mic și ușor

  Dezavantaje:

 • Este pentru hainele cu țesături mai puțin dense

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă vechiul tău fier de călcat era unul clasic cu tehnologie învechită, nu mică îți va fi mirarea când vei vedea acest aparat de călcat cu aburi, și anume modelul Philips Steam & Go 2 in 1 GC332/67, confecționat special pentru a netezi hainele din poziție verticală.

Acesta este făcut pentru a avea posibilitate ireproșabilă, deci îl poți transporta cu tine în deplasări și nu ai nevoie de o masă pentru călcat. Are o pompă electrică de 1200W, furnizează abur în mod constant, debitul fiind de 24 de grame pe minut, iar durata până ce se va încălzi este de de numai câteva secunde.


OEM HY 801

OEM HY 801

  Avantaje:

 • Are o putere mare de 2200W, prin urmare, un randament foarte bun
 • Deține un filtru special pentru prevenirea condensului
 • Este dotat cu roți pentru o deplasare facilă

  Dezavantaje:

 • Nu deține funcții mai complexe

Verifica Pretul Acestui Produs

Fie că lucrați la un magazin de îmbrăcăminte sau sunteți o gospodină atentă la detalii, aparatul de călcat și curățat cu aburi OEM HY 801 este soluția ideală pentru dumneavoastră.

Acesta aparat îndreaptă pe verticală orice haine direct pe umeraș, curăță cu succes perdelele și draperiile iar aburul fin și special degajat pătrunde delicat prin fibrele hainelor, îndreptând cutele fără a deteriora materialul.

Dispozitivul poate dezvolta o putere cuprinsă între 1500 și 2200W, are un recipient de apă de 1.5l, un filtru special pentru prevenirea condensului, o valvă de protecție pentru control automat al apei, o tijă telescopică, un sistem automat de siguranță și este dotat cu roți pentru o deplasare facilă.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Victronic 1500 W

Victronic 1500 W

  Avantaje:

 • Este conceput cu o funcție de sterilizare
 • Are o putere mare, de 1500W, încălzindu-se în doar 45 de secunde
 • Debitul de 35g/min ajută la îndreptarea rapidă a hainelor
 • Dispune de măsuri de siguranță, precum oprirea automată

  Dezavantaje:

 • Portabilitatea este redusă, fiind un model voluminos

Verifica Pretul Acestui Produs

Victronic 1500 W este un fier de călcat vertical cu o putere totală de 1500W și un rezervor de apă cu o capacitate de 1.7l și se încălzește în doar 45 de secunde, un timp de așteptare bun, și poate elimina cutele de pe o cantitate mare de rufe.

Acesta dispune de un tub telescopic care permite reglarea mărimii, astfel încât să poți călca draperiile, perdelele sau articolele vestimentare în poziții comode, fiind prevăzut cu roți, pentru o deplasare facilă, are un debit de aer de 35g/min, ideal pentru hainele groase, un sistem dublu de siguranță format din oprire automată sau golirea rezervorului iar timpul de lucru continuu este de 60 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here