Cel mai bun incalzitor de apa instant

0
7068

Un încălzitor de apă instant este un dispozitiv foarte util, mai ales dacă locuința ta nu este înzestrată cu o centrală termică sau îți dorești să renunți la aceasta pentru a face economie la facturi, acesta fiind apreciat de utilizatori mai ales pentru faptul că are un consum cu până la 40% mai mic decât variantele clasice, dar și din simplul motiv că este mai accesibil, găsindu-și locul cel mai bine în apartamente sau casele de la țară.

Pe piața actuală există două mari tipuri de astfel de dispozitive, fie pe gaz, fie electrice. La cele electrice alimentarea se face bineînțeles prin curent electric și este recomandată doar dacă locuiți într-o zonă în care rețeaua de gaz nu este disponibilă iar cele pe gaz sunt mult mai avantajoase deoarece consumul este mult mai mic.

Orice persoană curioasă să afle unde găsesc încălzitoare de apă instant, la prețuri bune  trebuie, mai întâi de toate, să se informeze corespunzător în legătură cu debitul, puterea și presiunea, ca să aiba siguranța că produsul este eficient.

Este recomandat să alegi un dispozitiv cu un debit de măcar 7-8l/minut, puterea poate varia în funcție de preferințe, cu cât valoarea va fi mai mare, cu atât va trebui să aștepți mai puțin pentru a se încălzi apa iar presiunea se măsoară în bari sau megapascali și apare de cele mai multe ori în descrierea produsului, de cele mai multe ori fiind de 1MPa sau 0.6MPa.

Știind toate acestea, nu mai rămâne decât să afli unde găsești un încălzitor de apă instant la un preț bun, așa că noi ți-am pregătit o listă cu câteva astfel de produse.

Top 3 Cele mai bune încălzitoare de apă instante


Star-Light BSJ80

Star-Light BSJ80

  Avantaje:

 • Este ieftin și eficient
 • Prezintă un termostat reglabil, pentru a putea ajusta temperatura în orice moment
 • Puterea de 5500W oferă posibilitatea încălzirii apei în doar 2 secunde

  Dezavantaje:

 • Nu are protecție la îngheț

Verifica Pretul Acestui Produs

Star-Light BSJ80 este un dispozitiv electric ce poate fi montat cu ușurință în orice locuință în care, din diverse motive, nu funcționează apa caldă.

Acest dispozitiv ajunge la puterea de 5500W, ceea ce înseamnă că apa va ajunge la temperatura de 55˚C în doar 2 secunde, are o presiune cuprinsă între 0.02 și 0.6 MPa, ceea ce înseamnă că este suficient pentru nevoile obișnuite de apă caldă menajeră, prezintă un termostat reglabil ce se controlează electronic și oferă protecție la supraîncălzire.

În plus, dispozitivul are doar 2Kg, ceea ce înseamnă că va putea fi pus oriunde pe perete și oferă și protecție la ploaie de tip IPX5.


Ferroli Zefiro C11

Ferroli Zefiro C11

  Avantaje:

 • Oferă un debit foarte bun de 11l/min
 • Nu necesită conectare la rețeaua electrică, funcționând cu baterii
 • Presiunea poate crește până la 1MPa

  Dezavantaje:

 • Controlul este unul mecanic, reglajul temperaturii fiind mai anevoios

Verifica Pretul Acestui Produs

Ferroli Zefiro C11 este un încălzitor de apă în regim instantaneu pe combustibil gazos, modern și foarte compact.

Aparatul este unu mecanic cu o presiune de 1MPa și un debit de 11l/min, însemnând că poate oferi cantități mari de apă caldă în timp foarte scurt, este prevăzut cu potentiometru pentru reglarea puterii de încălzire și a temperaturii apei calde menajere iar supravegherea automată a flăcării se face cu electrod de ionizare.

În plus, aparatul are o greutate de 9Kg, se instalează vertical și nu necesită conectarea la rețeaua electrică, funcționând cu baterii.


Ariston Fast EVO C 16 GPL EU

încălzitor de apă Ariston Fast EVO C 16 GPL EU

  Avantaje:

 • Puterea de 31000W și debitul de 16l/min oferă posibilitatea conectării mai multor puncte de utilizare
 • Presiunea maximă oferită este de 10MPa
 • Are senzor de siguranță al flăcării

  Dezavantaje:

 • Consumul său este unul mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Ariston Fast EVO C 16 GPL EU este una dintre cele mai avansate încălzitoare instantanee de la acest producător, fiind un dispozitiv vertical, pe bază de GPL și care poate furniza lichid fierbinte la două puncte de utilizare din moment ce se caracterizează printr-un debit de 16l/min.

Aparatul se controlează electronic, oferă o presiunea maximă de 10MPa, o putere imensă de 31000W, fiind clasat în clasa de eficiență energetică B, termostatul este reglabil iar funcțiile suplimentare sunt cele de aprindere cu alimentare prin baterie și senzorul de siguranță al flăcării.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bosch WRD11-2G23 S7596

încălzitor de apă Bosch WRD11-2G23 S7596

  Avantaje:

 • Se poate utiliza pentru doi consumatori simultan
 • Reduce consumul de gaz cu până la 25%
 • Se prezintă cu un design atractiv și modern
 • Face față cerințelor de apă caldă datorită randamentului de 11l/min

  Dezavantaje:

 • Prețul este puțin peste medie

Verifica Pretul Acestui Produs

Bosch WRD11-2G23 S7596 poate fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru tine dacă îți cauți un astfel de aparat ce se bazează pe un generator hidrodinamic, funcționând doar cu lichid și combustibil.

Acest aparat are o aprindere ce se realizează cu ajutorul flăcării pilot, care se menține doar câteva secunde, consumul de gaz fiind redus cu 25%, dezvoltă un debit constant de apă caldă de până la 11l/min, putându-se conecta chiar 2 consumatori simultan, fără a exista riscul afectării presiunii iar afișajul său este unul digital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.