Cel mai bun aparat de curățat cu aburi in 2019

0
869

Tehnologia a avansat astfel încât toate sarcinile să nu mai necesite un volum de muncă atât de mare și costisitor ca înainte. Astefel, acum fiecare problemă are o soluție pe care, în momentul în care o achiziționezi, speri să te ajute pe termen lung.

În momentul în care dorești să îndepărtezi murdăria de pe diferite suprafețe din gospodărie, cauți cele mai practice soluții și sfaturi utile pentru curățenie, care speri să-ți ușureze munca. Dacă îți dorești un stil de viață sănătos atunci igiena trebuie să fie pe primul loc, astfel locuința ta trebuie împrospătată și curățată aproape zilnic. De aici apare și nevoia unui aparat care nu ocupă mult spațiu, cu o greutate rezonabilă, care poate fi manevrat ușor, astfel cel mai bun produs fiind aparatul de curățat cu aburi, el devenind treptat o prioritate și o metodă eficentă de a curăța și dezinfecta, de a îndepărta cutele, putând fi folosit pe orice suprafață.

O mare parte din avantajele oferite de un astfel de aparat de curățare cu aburi se datorează mopului. Mopul cu aburi incorporează un recipient pentru apă, volumul acestuia putând fi încadrat între 400-700ml, în funcție de modelul ales și poate executa două funcții utile,încălzirea rapidă a apei și funcționalitatea continuă.

Pentru că varietatea produselor este una considerabilă, ai nevoie să îți pliezi decizia de cumpărare pe nevoi și pe caracteristicile produsului, așadar, te invităm să urmărești lista noastră cu cele mai bune aparate de curățat cu aburi de pe piata la ora actuală.

Top 3 Cele mai bune aparate de curățat cu aburi


Philips FC7028/01

  Avantaje:

 • Se încălzește în doar 30 de secunde
 • Este eficient și durabil, având motor de 1500W
 • Are filtru de protecție anti-calcar deci poate fi alimentat cu apă de la robinet

  Dezavantaje:

 • Filtrul său trebuie schimbat periodic pentru a fi eficient

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips FC7028/01 poate fi considerat cel mai bun aparat de curățat cu aburi de la Philips dacă verifici care sunt sarcinile ce pot fi îndeplinite cu ajutorul acestui model, fiind perfect pentru gospodăria ta.

Microorganismele și microbii care pot fi periculoși pentru tine și familia ta vor fi eliminați de la o singură trecere, întrucât motorul de 1500W este îndeajuns de puternic încât să genereze un flux de abur fierbinte și puternic. Acest dipozitiv se încălește în doar 30 de secunde, ceea ce înseamnă că este gata de folosire aproape imediat ce l-ai pornit, nu e nevoie să folosești substanțe chimice iar rezervorul său este de 450ml.


Polti Vaporetto Handy 15

  Avantaje:

 • Pachetul prezintă un set complet de accesorii
 • Rezervorul este unul spațios de 0.75l
 • Cablul de alimentare are lungimea de 4m

  Dezavantaje:

 • Lavetele sale sunt mai mici deci suprafețele mai mari vor fi curățate mai greu

Verifica Pretul Acestui Produs

Polti Vaporetto Handy 15 este produsul potrivit pentru o curățare rapidă și eficientă, datorită puterii de igienizare a aburului sub presiune. Acesta este cel mai mic dintre aparatele de curățat cu abur Vaporetto, fiind practic și ușor de transportat.

Curățarea sa cu abur neutralizează microorganismele responsabile pentru boli și reacții alergice, nu necesită detergenți deoarece aburul este îndeajuns de puternic și nu o să vă mai faceți griji că animalul de companie sa va îmbolnăvi de la substanțele chimice, puterea sa este de 1500W iar capacitatea rezervorului este de 0.75l.


Dirt Devil Aqua Clean Steam

  Avantaje:

 • Puterea este una mare, de 1600W
 • Oferă multiple accesorii de curățare
 • Se manevrează fără efort, având design vertical și 3.5Kg în greutate

  Dezavantaje:

 • Rezervoarele sale sunt cam mici

Verifica Pretul Acestui Produs

Dirt Devil Aqua Clean Steam este un dispozitiv multifuncțional care se bazează în primul rând pe curățarea cât se poate de igienică a suprafețelor, folosind abur la 100°C, distrugând microorganismele și în al doilea rând pe opțiunile sale de lucru care promit să lase cât mai puțină umiditate pe suprafețe, el comportându-se ca un dispozitiv electric foarte eficient.

Acesta oferă o putere de 1600W, garantându-ți că aburul va fi gata de pulverizare în doar 20 de secunde iar pe baza rezervorului de dezinfectant de 0.15l și a celui de apă de 0.28l se estimează o perioadă continuă de funcționare de 30 de minute, suficient cât să cureți baia sau bucătăria.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Vax Fresh Combi Pet

  Avantaje:

 • Are putere bună de 1600W, încălzindu-se în doar 30 de secunde
 • Lungimea cablului este de 8m
 • Vine cu o gamă largă de accesorii
 • Poate curăța pe orice suprafață

  Dezavantaje:

 • Rezervorul are doar 0.26l

Verifica Pretul Acestui Produs

Vax Fresh Combi Pet este un mop electric cu aburi care are și un curățător cu aburi detașabil pentru o curățare totală a casei. Acesta vine echipat cu un kit format din 9 accesorii potrivite pentru orice activitate de curățare a casei tale, atât pentru podele din lemn, cuptoare, blaturi de bucătărie, chiuvete sau robineți cât și pentru suprafețele dure cum ar fi granitul, gresia dar și pentru reîmprospătarea covoarelor.

Aburul și detergentul curăță și dezinfectează orice mizerie dificilă, lăsând podelelor un miros frumos. Acesta este gata de folosit în mai puțin de 30 de secunde, puterea sa fiind de 1600W iar rezervorul său are capacitatea de 0.26l.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here