Cel mai bun shaker in 2021

0
1610

Un shaker îți permite să te răsfeți cu cea mai bună băutură pe care o poți face, ori de câte ori vei avea poftă sau poate fi un instrument crucial dacă ai amenajat un bar în propria-ți locuință. Shaker-ul te poate ajuta să pregătești o băutură într-un mod facil, fără a întâmpina problme, mai ales dacă rețeta este una simplă.

Pe piață există mai multe modele de shakere, fiecare fiind conceput pentru a oferi unele avantaje. Cel mai utilizat model de shaker reprezintă cel cobbler, acest model fiind format dintr-un pahar, o sită și un capac, toate fiind construite din metal. Folosirea lui este facilă, ingredientele și gheața adăugându-se în pahar, se fixează sita și capacul și mai apoi se amestecă, bucățile de fructe și plante fiind reținute de sită iar lichidul va fi numai bun de băut.

Shakerele pentru sală sunt un alt model foarte apreciat de multe persoane, acesta fiind conceput ergonomic, din plastic, astfel încât sportivii să le poată utiliza cu ușurință, atunci când vor să bea în pauzele dintre exerciții.

Atunci când alegi un nou shaker, fii atent și la accesoriile pe care le oferă pachetul deoarece dacă dorești să pregătești un cocktail, pe lângă shaker, vei avea nevoie și de câteva ustensile care să te ajute precum o lingură, o cană gradată, o sită, un pahar pentru măsurare, un zdrobitor și un storcător pentru citrice.

Astfel, dacă ești interesat într-un shaker de calitate, îți sugerăm să arunci o privire peste următoarele produse.

Top 3 Cele mai bune shakere


GNC Pro Performance

GNC Pro Performance

  Avantaje:

 • Este disponibil la un preț foarte bun
 • Capacitatea sa de 600ml este perfectă pentru o sesiune de sală
 • Oferă 3 compartimente pentru diferite vitamine sau suplimente

  Dezavantaje:

 • Dacă ești în căutarea unui shaker mai aspectuos, probabil te vei orienta spre alt model

Verifica Pretul Acestui Produs

GNC Pro Performance este un shaker inovator pentru sportivi, fiind dotat cu tehnologia avansată a capacului anti-scurgere, fiind garantat faptul că nu va avea scurgeri chiar și pentru băuturile fierbinți sau reci.

Acest shaker oferă compartimente de depozitare în care poți stoca cu ușurință mai multe porții de suplimente nutritive, cum ar fi pudre proteice, vitamine, capsule și suplimente de pre și post workout, acesta se poate depozita în frigider, în cuptorul cu microunde sau la mașina de spălat vase iar capacitatea sa ajunge la 600ml.


Barshaker B0058

Barshaker B0058

  Avantaje:

 • Setul nu este deloc unul scump
 • Oferă toate accesoriile necesare pentru a realiza un cocktail de calitate
 • Vine împachetat într-o cutie aspectuoasa, fiind mai simplu de făcut cadou unui prieten

  Dezavantaje:

 • Shaker-ul are o capacitate de doar 0,25l

Verifica Pretul Acestui Produs

Barshaker B0058 reprezintă setul perfect care conține un shaker de calitate, împreună cu accesoriile necesare pentru a pregăti o băutură la fel de bună precum cele realizate de barmanii cu experiență.

Setul conține un shaker cu o capacitate de 0,25l, un pahar pentru măsurare, o lingură pentru amestecat, un clește pentru gheață și o strecurătoare, toate acestea fiind confecționate din oțel inoxidabil iar dacă dorești să faci setul cadou unei persoane pasionate, vei fi bucuros să afli că acest set vine împachetat într-o cutie foarte aspectuoasa.


Bremen Messina

Bremen Messina

  Avantaje:

 • Setul conține un pahar dublu de măsurare și alte accesorii
 • Este confecționat din materiale rezistente, oferindu-i durabilitate
 • Cutia sa elegantă îl face perfect pentru un cadou excepțional

  Dezavantaje:

 • Dimensiunile shaker-ului sunt cam mici pentru a fi folosit într-un bar cu multe comenzi

Verifica Pretul Acestui Produs

Bremen Messina este un shaker de bar care nu este doar foarte folositor, dar se bucură și de o durabilitate foarte bună, setul fiind compus dintr-un shaker, un pahar dublu pentru măsură, de 25ml, respectiv 40ml și un filtru cu două suporturi adaptabil pentru orice sticlă.

Setul este unul elegant, fiind confecționat din oțel cromat și oțel inoxidabil, shaker-ul are dimensiunile de 27,8×19,3×9,3cm iar cutia în care este împachetat este una elegantă, ce îți oferă posibilitatea de a-l face cadou oricărei persoane pasionate.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Bremen Barkeeper

Bremen Barkeeper

  Avantaje:

 • Conține un număr mare de accesorii, tot ce ai nevoie la un bar
 • Piesele sunt confecționate din oțel inoxidabil
 • Toate piesele sale sunt păstrate într-un suport elegant care inspiră profesionalism
 • Se poate face cadou unei persoane pasionate mulțumită cutiei sale elegante

  Dezavantaje:

 • Fiind un shaker metalic, nu poți vedea conținutul recipientului, fiind mai puțin indicat persoanelor începătoare

Verifica Pretul Acestui Produs

Bremen Barkeeper este probabil printre cele mai bune seturi pentru cocktail, acesta conținând un număr mare de accesorii ce vin la îndemână în orice situație.

Acest set conține 7 piese confecționate din oțel inoxidabil, un shaker, clește pentru gheață, un cuțit, briceag, pahar dublu gradat la 25ml și 40ml, un desfăcător de sticle și un suport elegant din inox ce le ține pe toate împreună, tot setul fiind împachetat într-o cutie frumoasă, numai bună de făcut cadou unei persoane dragi care cu siguranță va avea nevoie de un astfel de set.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.