Cel mai bun portofel pentru bărbați in 2021

0
7388

Portofelele au fost și vor fi mereu mai mult decât un obiect funcțional, ele purtând și un rol important în accesorizare, ele fiind văzute ca o extensie a personalității, reflectând nivelul de profesionalism, seriozitatea dar și gusturile persoanei care-l folosește.

Portofelele nu reprezintă doar un loc în care să păstrezi hârtii de valoare, acte sau carduri de credit, ele ajutându-te să transmiți indirect anumite informații bune despre tine, de aceea fiind necesară achziționarea unui portofel de bărbați de calitate.

În general, bărbații tind să aibe mai puține accesorii decât femeile și de cele mai multe ori nu acordă o atenție foarte mare acestora, alegând produsele la prima vedere, fie fără să se informeze despre anumite detalii, fie doar pentru a le avea.

Pe lângă faptul că un portofel de calitate te va ajuta în situațiile în care trebuie să transmiți profesionalism în mod indirect, trebuie știut faptul că portofelul reprezintă un accesoriu ce se va utiliza zilnic, asta însemnând că el va trebui să fie aspectuos, foarte rezistent și în același timp și practic, cu o configurație profesională.

În plus, portofelul poate reprezenta și un cadou excelent pentru bărbați cu diferite ocazii, el fiind atât practic cât și util pentru accesorizarea persoanei, ajutându-l atât în viața de zi cu zi cât și la întâlniri unde trebuie să dea dovadă de profesionalism.

Așadar, fie că alegi un portofel pentru a-l face cadou, fie pentru utilizarea personală, fii atent la detalii și asigură-te că își îndeplinește rolul atât practic cât și vizual, arătând profesionalism, astfel de portofele putându-se observa în exemplele de mai jos.

Top 3 Cele mai bune portofele


Bremen Messina

Bremen Messina

  Avantaje:

 • Are dimensiuni bune pentru a oferi spațiu dar și pentru a putea fi depozitat în buzunare
 • Vine la un preț atrăgător
 • Este realizat din piele naturală

  Dezavantaje:

 • Este un portofel cam subțire, fiind mai puțin rezistent dacă depozitezi multe acte și carduri

Verifica Pretul Acestui Produs

Portofelul Messina de la Bremen reprezintă tipul clasic de portofel care niciodată nu dezamăgește, având un design simplu, fiind totodată și foarte elegant.

Acest portofel este realizat din piele naturală în proporție de 100%, este de culoare neagră, are compartimente multiple, pentru monede, bancnote, carduri, documente etc, cusăturile sale sunt duble iar dimensiunile sale ajung la 12x11x1,5cm fiind încăpător și totodată ușor de păstrat în buzunare.

În plus, portofelul poate reprezenta un cadou foarte bun pentru orice bărbat, având un preț de achiziție foarte bun și inspirând o senzație premium.


Zee Lane

Zee Lane

  Avantaje:

 • Oferă un design subtil și elegant
 • Este confecționat din piele naturală de culoare neagră
 • Se poate depozita foarte ușor în orice buzunare

  Dezavantaje:

 • Fiind foarte subțire, va accepta cu greu multiple bancnote

Verifica Pretul Acestui Produs

Zee Lane reprezintă alegerea perfectă pentru orice bărbat care dorește să arate în mod indirect seriozitate și finețe.

Acest portofel este realizat din piele naturală de culoare neagră, dimensiunile sale sunt de 13x9x1cm, are sloturi pentru card și buzunare suplimentare, cusăturile sale sunt duble iar datorită tuturor acestor aspecte, el se poate depozita foarte ușor în buzunar, fiind mic și pliabil, făcându-și însă foarte bine treaba.


Koson

Koson

  Avantaje:

 • Este realizat din piele naturală iar cusăturile sunt manuale
 • Oferă 6 sloturi pentru card, un loc pentru bancnote și unul pentru talonul auto
 • Are dimensiuni mici chiar dacă este un portofel spațios

  Dezavantaje:

 • Poate atrage multe zgârieturi însă acestea se pot îndepărta prin frecare

Verifica Pretul Acestui Produs

Portofelul Koson este unul perfect pentru bărbații care dețin un număr mare de carduri, având 6 astfel de sloturi, fiind însă și foarte subțire, ajutându-te să-l introduci fără probleme în buzunare.

Portofelul este unul slim, din piele naturală de culoare maro, cusut manual, fiind perfect conceput pentru talon auto, carduri și bancnote, pielea folosită este tucson pull up, are un design vintage iar dimensiunile sale sunt de 13x9x1cm.

În plus, chiar dacă pe portofel vor apărea unele zgârieturi, acestea se pot elimina foarte simplu prin frecarea cu degetul iar datorită cusutului manual, acesta va rezista foarte mult în timp.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Pierre Cardin GPB424

Pierre Cardin GPB424

  Avantaje:

 • Este realizat din piele naturală de culoare neagră cu unele părți în vișiniu
 • Oferă compartimente pentru orice ai nevoie
 • Se poate păstra în buzunarul oricărei piese de vestimentație fără a crea un aspect neplăcut
 • Se livrează într-o cutie elegantă, putându-se face cadou unui bărbat elegant

  Dezavantaje:

 • Are un preț mai mare față de celelalte modele

Verifica Pretul Acestui Produs

Pierre Cardin GPB424 poate reprezenta unul dintre cele mai bune portofele pentru bărbați, fiind realizat din piele naturală, având un design smart-casual, ușor de asortat.

Modelul este unul subțire, bine compartimentat, permițând purtarea în buzunarul sacoului sau al pantalonilor fără a da un aspect neplăcut. Acest portofel este confecționat din piele naturală de calitate, prezintă hologramă de autenticitate și este livrat într-o cutie elegantă, putând fi cadoul perfect pentru un bărbat care se respectă.

În plus, modelul are dimensiunile de 13x10x1,5cm, este de culoare neagră ce se îmbină cu un vișiniu elegant are sloturi pentru card, bancnote, cărți de credit și monede și oferă o rezistență de lungă durată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.