Cel mai bun selfie stick ieftin in 2021

0
217

selfie stick

Dacă înainte oamenii preferau să imortalizeze fiecare moment din vacanță cu ajutorul aparatelor foto clasice, acum smartphone-urile sunt cele mai des folosite, fiind mult mai eficiente, deoarece tehnologia a avansat și fiecare poate avea fotografii realizate la un nivel calitativ ridicat și aplicații prin care le pot edita rapid pentru a le posta pe Facebook/Instagram.

Un accesoriu care a fost foarte bine primit de către utilizatori a fost selfie stick-ul, mai ales de când a început trend-ul selfie-ului. Poate părea un accesoriu banal la început, însă odată ce veți achiziționa un astfel de produs veți vedea că funcțiile sale vă vor ajuta în multe situații.

Practic, selfie stick-ul este un monopied extensibil, ce are un capăt flexibil în care se va monta telefonul dvs pentru a face selfie-uri de la o distanță mai mare decât lungimea mâinii. Suportul pentru telefon poate fi ajustat, astfel încât să accepte diferite modele de smartphone-uri.

Printre avantajele folosirii unui asemenea item se numără ușurința în folosire pentru orice persoană (fie că este fotograf amator sau profesionist), unghiuri mai largi de fotografiere, vă puteți face singuri un selfie, se pot face mai ușor pozele de grup, stabilitate mai mare a telefonului pe suport decât în propria mână, poze mai clare etc.

De asemenea, un selfie stick poate fi folosit fără nicio restricție și de către copiii care știu cum funcționează un telefon, deci practic va fi un produs de care se va bucura întreaga familie, de la cel mai mic la cel mai mare. Cu siguranță vor ieși niște poze reușite!

Odată ce v-ați hotărât să achiziționați un astfel de produs, verificați atât site-urile de profil, cât și magazinele fizice, pentru a găsi un model compatibil cu telefonul dvs, iar noi vă oferim un ghid, care să vă îndrume în alegerea unui produs de calitate.

Caracteristicile unui selfie stick de calitate:

 • Compatibilitatea cu telefonul dvs: Acest aspect este important, pentru că doar în acest fel puteți fi siguri dacă monopiedul vă va susține în siguranță telefonul sau camera foto și vă permite să realizați fotografii clare, fără griji în plus. Nu toate selfie stick-urile sunt compatibile cu anumite mărci de telefon sau să fie universale. De regulă producătorii dau instrucțiuni referitoare la modelele de telefoane acceptate de un anumit produs, pentru că veți găsi selfie stick-uri destinate telefoanelor din gama iOS, Android sau GoPro. De asemenea, tot producătorii vor oferi date suplimentare despre flexibilitatea suportului de telefon, adaptabilitate și montare a dispozitivului.
 • Design: Este foarte important în ceea ce privește ergonomia produsului, pentru că un astfel de item trebuie să fie ușor, dar totuși rezistent, facil, pentru a fi susținut fără probleme cu o singură mână. Un alt aspect important face referire la calitatea materialelor din care este confecționat produsul, încercați să nu folosiți dispozitive mult prea grele, pentru că astfel ați putea deteriora materialele din care este confecționat item-ul.
 • Metoda de conectare la telefon și de captură: Există mai multe metode de declanșare a fotografiei și putem enumera mai exact 3 metode:
 • Folosirea timer-ului telefonului mobil sau al aparatului foto. Este cea mai simplă variantă de selfie stick, dar care necesită mai mult timp și efort, pentru că practic dvs așezați telefonul în suportul selfie stick-ului, declanșați timer-ul dispozitivului și așteptați să se realizeze poza.
 • Declanșarea prin apăsarea unui buton pe mânerul selfie stick-ului: Se conectează telefonul la selfie stick printr-un cablu de conexiune și așteptați momentul oportun ca să apăsați acel buton. Este mult mai ușoară această metodă.
 • Captură de imagine prin telecomandă tip bluetooth: Acestea sunt și cele mai avansate produse de pe piață, telecomanda se conectează prin wireless la telefon/aparat foto și astfel veți scăpa de efort suplimentar și timp pierdut reglând timer-ul.
 • Dimensiunile produsului: Gândiți-vă la nevoile dvs și la faptul că un selfie stick trebuie să fie ajustabil și să depășească lungimea mâinii dvs cu mai mulți centimetri, pentru a avea un unghi mai larg de realizare a imaginii. Pe piață veți găsi produse a căror tija va putea fi reglată de la 15 cm până la 100 cm. Urmăriți posibilitățile de ajustare atât a tijei, cât și a suportului unde va sta telefonul sau aparatul foto și dacă este un produs destul de mobil pe diferite axe, pentru ca dvs să puteți avea diferite unghiuri de cadre.

Top 3 Cele mai bune selfie stick-uri


Selfie Stick Serioux cu fir

Selfie Stick Serioux cu fir

  Avantaje:

 • Nu necesită încărcare
 • Conectivitate prin cablu jack de 3.5
 • Dimensiune ajustabilă 29-115 cm
 • Suport reglabil telefon 6.5-8.7 cm

  Dezavantaje:

 • Este compatibil doar cu telefoane mobile (iPhone și Android)

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest selfie stick este perfect de luat în vacanțe, pentru că îl puteți căra ușor în rucsac și îl veți putea folosi oriunde și oricând, pentru că nu necesită încărcare, nu are baterii. Prețul este mai mult decât accesibil, iar produsul este universal, deci merge pentru orice tip de telefon, mai ales că suportul unde va sta dispozitivul dvs, este reglabil. Dimensiunile produsului sunt ridicate, în sesul că tija se poate regla până la 115 cm, puteți beneficia așadar de un produs simplu și eficient.


Bluetooth Selfie Stick Tripod A+

Bluetooth Selfie Stick Tripod A+

  Avantaje:

 • Distanță de până la 10 m în care se pot realiza fotografii
 • Capul selfie stick-ului se poate roti la 220 grade, iar suportul la 360 grade
 • Produs universal
 • Telecomandă cu bluetooth detașabilă

  Dezavantaje:

 • Extensia se realizează doar până la 60 cm

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest selfie stick este un mobile gadget de ultimă generație, un produs 2 în 1, ce vă va permite atât realizarea clasicului selfie, cât și ajustarea stick-ului până la 60 cm pentru a prinde cadre mai largi, de exemplu pentru pozele de grup/filmulețe.

Este totodata un produs universal, se poate regla ușor și este foarte flexibil, astfel că indiferent de telefonul pe care îl dețineți, veți putea să vă jucați cu acest selfie stick, pentru că este ușor adaptabil și mobil.

Ca o mică atenționare, trebuie spus ca după ce poziționați telefonul în suport, trebuie sa rotiți butonul ajustabil cu grija pentru a fixa selfie stick-ul și astfel veți evita ca telefonul să cadă.


Kit monopod profesional Yunteng

Kit monopod profesional Yunteng

  Avantaje:

 • Material din oțel inoxidabil și PVC
 • Produs universal
 • Extindere de 42-125 cm
 • Greutate redusă 226 gr

  Dezavantaje:

 • Nu prea are

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest monopod profesional poate fi folosit pentru foto/video/selfie oriunde și oricând, atât de către adulți, cât și de către copii de vârste mai mari. Suportă greutatea camerelor DSLR de până la 2.5 kg iar cureaua de mână vă va ajuta să aveți o și mai bunp susținere a dispozitivelor.

Telecomanda universală se conectează prin bluetooth la orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android sau IOS. Monopodul este prevăzut cu cleme de fixare a dispozitivelor, dispozitivul având în capătul superior o oglindă, pentru centrarea pozelor și un sistem de prindere ce vă oferă posibilitatea să fixați aparatul în unghiul pe care îl doriți.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Selfie Stick Tripod BlitzWolf 3 în 1

Selfie Stick Tripod BlitzWolf 3 în 1

  Avantaje:

 • Material din aluminiu
 • Produs universal
 • Produs ajustabil
 • Capul stick-ului se poate roti la 360 grade

  Dezavantaje:

 • Extensie maximă doar până la 88 cm

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest produs poate fi folosit în 3 situații și anume.

 • Selfie Stick normal cu telecomandă bluetooth pe mâner
 • Trepied pentru telefon cu telecomandă la distanță
 • Trepied și Selfie Stick pentru camere digitale sau de actiune GoPro.

Este un produs ajustabil și foarte flexibil, ce vă va permite să faceți poze din orice unghi doriți. Telecomanda bluetooth este foarte ușor de folosit, poate fi detașată de stick și puteți controla întreaga activitate de la distanță, mai ales dacă doriți să realizați poze de grup.

Mai trebuie precizat ca Selfie stick-ul este ușor de transportat, având o greutate redusă, este construit dintr-un aliaj de aluminiu și cauciuc, pentru o mai bună rezistență și siguranță a dispozitivului dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.