Cele mai bune covoare in 2021

0
1135

Un covor de calitate poate transforma complet aspectul unei încăperi, indiferent dacă te afli în procesul unei redecorări totale, ori pur și simplu simți că este nevoie de o schimbare în camera ta, atunci un covor nou îți poate ușura munca. Pe lângă multitudinea de culori disponibile, a formelor, modelelor și texturilor din care va trebui să alegi, este esențial ca noul covor să se potrivească stilului în care este decorată camera dar și să îți acorde confortul necesar ție și familiei tale.

Un covor într-o singură culoare, în nuanțe neutre, permite celorlalte elemente cum ar fi mobilierului, să iasă în evidență, însă dacă dorești ca al tău covor să atragă atenția principală, atunci ai nevoie de culori îndrăznețe și contrastate, făcând ca încăperea să nu fie niciodată monotonă.

Culoarea aleasă nu este importantă doar ca aspect ci și ca utilitate. Un covor în nuanțe închise sau cu un design aglomerat, nu va fi foarte pretențios și va putea ascunde eventualele pete, fiind util mai ales dacă ai și copii mici.

Pe piață există mai multe modele de covoare dacă le clasificăm dupa căptușeală, cele mai folosite fiind cele cu cauciuc și spumă, fiind aplicate fie prin capsare, fie prin lipire și chiar dacă unul prin capsare este de cele mai multe ori mai scump, e mult mai avantajos să ai unul din acest fel, decât să pățești să ți se dezlipească firele covorului.

Ca să fim siguri că ai ales un covor care să-ți satisfacă nevoile, am pregătit și o listă ce conține câteva produse recomandate de noi, care sperăm să-ți atragă atenția.

Top 3 Cele mai bune covoare


Decorino C-020120

Decorino C-020120

  Avantaje:

 • Este perfect pentru spațiile unde se circulă mult, fiind fabricat din propilenă
 • Se întreține ușor
 • Este antialergic, fiind perfect pentru cei care doresc să trăiască sănătos

  Dezavantaje:

 • Nu se potrivește cu tapițeriile din piele

Verifica Pretul Acestui Produs

Considerat de mulți utilizatori ca fiind un model foarte bun dar totodată și accesibil ca preț, Decorino C-020120 este perfect pentru bucătărie sau locul unde obișnuiești să iei masa, nu doar dimensiunilor sale, care vor asigura că scaunele vor avea poziționate picioarele pe suprafață textilă, ci și mulțumită culorii maro, respectiv design-ului destinat iubitorilor de cafea, aspect care merge foarte bine cu decorurile moderne.

Materialul din care este confecționat este rezistent la pete și uzură, totodată este ușor de întreținut, fiind suficientă curățarea regulată, 1-2 ori pe săptămână cu aspiratorul.


Lotos Coloane 532

Lotos Coloane 532

  Avantaje:

 • Are un aspect apreciat de persoanele ce dețin camere decorate în stil clasic
 • Este rezistent la pete și murdărie
 • Se potrivește perfect cu parchetul și articolele din lemn de aceeași culoare

  Dezavantaje:

 • Nu își găsește locul în încăperile decorate modern

Verifica Pretul Acestui Produs

Lotos Coloane 532 este un covor apreciat de persoane cu gusturi clasice, care dețin camere decorate în stil vechi sau cu foarte multe mobiliere din lemn clasic.

Acesta are un design format din două coloane împreună cu câteva flori ce realizează un peisaj parcă din altă lume. Culoarea bej îi permite să fie mai rezistent la pete și mizerie, este țesut la mașină, rezistând destul de bine în timp și prezintă și o rezistență foarte bună la căldură, fiind realizat din polipropilenă.


Merinos Belis 21854 60

Merinos Belis 21854 60

  Avantaje:

 • Necesită un minim de întreținere pentru a-i menține aspectul frumos
 • Este recomandat încăperilor minimaliste și moderne
 • Nu conține substanțe toxice, fiind perfect persoanelor alergice

  Dezavantaje:

 • Atrage destul de multe scame

Verifica Pretul Acestui Produs

Merinos Belis 21854 60 poate juca un rol important în design-ul locuinței tale, odată achiziționat va oferi o imagine modernă încăperii în care va fi așezat.

Acesta este realizat din polipropilenă și prezintă fire de tip Php-Frize, se bucură de o cromatică și luminozitate excelentă, și reușește să-ți păstreze aspectul în timp, dat fiind că fibra din polimer este elastică și maleabilă, deci revine imediat la forma inițială.

Mai mult decât atât, covorul este rezistent la pete, chiar și la cele pe bază de apă, astfel că nu necesită un efort foarte mare la curățare sau o curățare regulată.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Merinos Belis 20752_60

Merinos Belis 20752_60

  Avantaje:

 • Este un covor ce rezistă foarte bine în timp datorită densității sale
 • Datorită design-ului multicolor, poate completa încăperile cu aspect modern
 • Nu conține substanțe chimice care pot provoca alergii
 • Este realizat din polipropilenă, urmele lăsate de papuci revenind la forma inițială

  Dezavantaje:

 • Deoarece conține și alb, praful sau murdăria se va observa mai ușor

Verifica Pretul Acestui Produs

Merinos Belis 20752_60 este un covor perfect pentru o sufragerie deoarece oferă rezistență, nu atrage murdăria și este realizat din fire Php-Frize, a căror înălțime măsoară 13mm, drept care piesa textilă se bucură de o rezistență mare asupra petelor.

Acesta se comportă bine la utilizările frecvente, caracterizându-se prin rezistență în timp, având în vedere densitatea de 3000g/m² iar din punct de vedere estetic, covorul este unul multicolor și este definit de un design abstract, fiind special conceput pentru completarea decorurilor moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.