Cea mai buna apa de toaleta

0
819

Spre deosebire de parfumurile intense, apa de toaletă are o concentrație cuprinsă între 4 și 15% de esență de parfum, diluată cu alcool, fapt care o face să fie mai accesibilă ca preț față de acestea, dar, în același timp, să aibă și un miros mai puțin persistent decât parfumurile propriu-zise. Totuși, nu va trebui să îți faci griji, din moment ce utilizează o aromă destul de puternică ce durează în jur de câteva ore după aplicare și poate fi utilizată zilnic, fără să îți faci griji că ai pulverizat prea mult.

Din aceste motive, numărul apelor de toaletă de pe piață este unul destul de mare, iar campaniile publicitare își pun amprenta asupra acestora de la an la an, ceea ce face cu atât mai vastă diversitatea produselor, însă alegerea se face în funcție de gusturile proprii sau potrivit nevoilor.

Înainte de toate, trebuie să cunoști foarte bine care sunt categoriile de bază ale parfumurilor: fresh, florale, orientale și lemnoase, iar acest lucru se impune doar pentru ca, ulterior, să poți face lesne diferențierea între derivatele acestora.

Apele de toaletă fresh se definesc de obicei, printr-un amestec în proporții variate de note acvatice, citrice și de frunze și iarbă, adăugându-se prospețimea florilor, cele florale sunt de cele mai multe ori parfumuri pentru femei sau unisex, și conțin note de flori proaspăt culese, dar și alte ingrediente precum fructe sau mirodenii, cele orientale se caracterizează prin mirosuri puternice, exotice și condimentate iar cele lemnoase mai sunt denumite și ape de toaletă cu miros de piele, încât conțin esență de lemn prețios, cărora li se adaugă tutun și sunt în general destinate bărbaților.

Acestea fiind spuse, îți sugerăm să alegi o apă de toaletă care să se potrivească gusturilor tale și să ai grija ca aceasta să fie destinată și pentru persoanele pe care vrei să le mulțumești, așa că, ți-am pregătit o listă cu câteva dintre produsele recomandate de noi.

Top 3 Cele mai bune ape de toaletă


Guess Seductive

Guess Seductive

  Avantaje:

 • Este un parfum revigorant ce poate fi folosit oricând
 • Ține între 3 și 4 ore
 • Prezintă un raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Este un produs special conceput pentru bărbați

Verifica Pretul Acestui Produs

Guess Seductive poate reprezenta cadoul perfect pentru un bărbat, având în vedere că este compus din arome accentuate din ghimbir, mandarin, acorduri tonice, în timp ce la bază are o notă picantă de piper negru, asemenea ingrediente potrivindu-se de minune bărbaților care își doresc atenție și se caracterizează prin spiritul lor liber.

Aceasta oferă o senzație de prospețime datorită căreia se află în topul preferințelor în sezonul cald, întrucât primăvara sau vara, aroma preferată este una care transmite senzația de nou iar prețul de achiziție este și acesta unul foarte bun.


Davidoff Cool Water

Davidoff Cool Water

  Avantaje:

 • Este un parfum de vară ce persistă în jur de 5 ore
 • Are o aromă acvatică și revigorantă
 • Oferă senzualitate și căldură datorită mentei și a chihlimbarului

  Dezavantaje:

 • Este destinat mai mult sezonului cald

Verifica Pretul Acestui Produs

Davidoff Cool Water reprezintă o apă de toaletă cu un amestec proaspăt și răcoros ce învăluie simțurile în pura răcoare a brizei oceaului, făcând parte din categoria de parfumuri acvatice.

Aroma sa revigorantă este dată de tonurile sale de mușchi, iasomie și levănțică ce relaxează corpul și mintea, ingredientele lemnoase accentuează masculinitatea iar cele răcoritoare de mentă și acordurile marine oferă un plus de energie și prospețime.

În plus, notele de mentă și levănțică îți vor răcori pielea, iar notele picante de coriandru, mușcată, iasomie și mușchi de stejar combinate cu arome de chihlimbar și mosc oferă căldură și senzualitate parfumului.


Cerruti 1881

apa de toaleta Cerruti 1881

  Avantaje:

 • Este un parfum din categoria florală
 • Deși te face remarcată, nu va lăsa urma trecerii tale într-o încăpere
 • Datorită notelor sale, poate fi folosită la orice ocazie

  Dezavantaje:

 • Persistă undeva la doar 2-3 ore

Verifica Pretul Acestui Produs

Cerruti 1881 este o apă de toaletă la un preț bun, dedicată femeilor din întreaga lume, parfumul făcând parte din categoria olfactivă florală, ceea ce înseamnă că este perfect pentru toate ocaziile.

Notele sale de vârf reprezintă însăși definiția primăverii, iar cele de mijloc sunt clare, exotice și îmbătătoare, ceea e ne face să afirmăm că este o apă de toaletă care cu siguranță va întoarce multe capete.

Cu alte cuvinte, acesta este un parfum recomandat oricărei femei cochete, care dorește să emane un aer senzual și să atragă atenția.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Issey Miyake L’Eau D’Issey Intense

Issey Miyake L'Eau D'Issey Intense

  Avantaje:

 • Datorită notelor de lemn aromatic, citrice și exotice, parfumul este perfect pentru bărbați
 • Este o apă de toaletă stilată, foarte masculină și elegantă
 • Poate rezista peste 4 ore
 • Gramajul de 125ml îți oferă posibilitatea de a o utiliza foarte des

  Dezavantaje:

 • Are o aromă elegantă, fiind mai mult pentru ocazii deosebite

Verifica Pretul Acestui Produs

Issey Miyake L’Eau D’Issey Intense este un parfum care își va lăsa amprenta asupra masculinității tale, mirosind foarte bine datorită notelor sale de vârf precum mandarină sau portocală, de mijloc precum lotus sau scorțișoară și celor de bază precum papirusul și rășina benzoică.

Parfumul are 3 armonii contrastate, o suprafață explozivă, un gheizer picant și o adâncime senzuală, atribute care nu lipsesc niciodată unui reprezentant al masculinității care cu siguranță te va fascina cu stilul lui aristocratic.

Așa cum probabil ți-ai dat seama deja, acesta face parte din categoria aromatică lemnoasă și vine sigilată într-un recipient elegant tipic masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.