Top 10 Cele Mai Bune Telecomenzi TV Universale

0
2599

În momentul în care deții multe dispozitive multimedia care fiecare are propria telecomană este clar că ți-ai dori una singură care se poate conecta toate aceste dispozitive, fie ca e vorba despre televizor, sistem audio, sau DVD player. Multe persoane care simt nevoia să înlocuiască toate telecomenzile cu una singură apelează la telecomenzile universale care pot trimite semnal la o gamă largă de dispozitive.

O telecomandă TV universală de calitate nu este chiar ușor de găsit, mai ales in conditiile in care piata ofera o gama cat se poate de larga din care putem alege. Pentru a va face o idee mai buna cu privire la cum ar trebui sa se prezinte o telecomanda universala de calitate, am pregatit o lista cu cele mai bune astfel de telecomenzi la ora actuala.


Home URC 20

Home URC 20

Telecomanda preprogramată Home URC 20 poate detecta sute de mărci internaționale, respectiv sute de modele din aceste mărci, are dimensiunile de 52x200x25mm iar butoanele sale teletext sunt colorate. Aceasta poate controla televizorul, DVD-ul, hifi-ul și chiar și VCR-ul de la o distanță de maxim 10m iar bateriile sale, două la număr sunt de tip AAA de 1,5V.

Verifica Pretul Acestui Produs

Home URC 1

Home URC 1

Această telecomandă preprogramată, Home URC 1 este concepută pentru a comanda aparatele TV, video, receptoare satelit, DVD și hifi. Aceasta este alimentată de două baterii AA, de 1.5V care nu sunt incluse în pachet, are dimensiunile de 44x18x185mm iar alegerea codului se face în funcție de marca aparatului sau prin căutare rapidă.

Verifica Pretul Acestui Produs

Panasonic RM-D720

Panasonic RM-D720

Panasonic RM-D720 are o distanță de operare de 8m, este alimentată cu 2 baterii AA, are un design simplu cu o interfață ușor de înteles și nu trebuie să fie programată sau configurată fiind compatibilă de la început cu toate aparatele producătorului Panasonic. Aceasta se poate ține confortabil în mână, fiind concepută dintr-un material ușor, de calitate și având un model potrivit palmei.

Verifica Pretul Acestui Produs

Samsung BN59-00531A

 Samsung BN59-00531A

Telecomanda Samsung BN59-00531A este compatibilă cu toate tipurile de televizoare de la Samsung, se poate folosi de la o distanță de maxim 8 metri, distanța fiind diferită de la produs la produs. Aceasta este alimentată de două baterii de tip AAA, ele nu sunt incluse în pachet însă în acesta putem găsi detalii despre produs și un manual de utilizare.

Verifica Pretul Acestui Produs

Telekom 26318

Telekom 26318

Această telecomandă de la Telekom, modelul 26318 este una ce poate fi setată în două moduri, setarea prin căutare automată şi folosind codul format din trei cifre. Ea este compatibilă cu toate receptoarele Telekom şi este alimentată prin două baterii de tip AAA.

Verifica Pretul Acestui Produs

RC1900

RC1900

RC1900 este o telecomandă compatibilă cu o gamă largă de televizoare LCD și LED, fiind utilizabilă până la o distanță de 8 metri. Ea funcționează cu două baterii de tip AAA, are un design simplu și ușor de operat, este formată dintr-un material ergonomic și poate rezista la eventuale șocuri produse de scăparea sa pe podea.

Verifica Pretul Acestui Produs

Samsung LCD RM-L919

Samsung LCD RM-L919

Samsung LCD RM-L919 este o telecomandă creată special pentru televizoarele Samsung de tip LCD și unele de tip LED, este alimentată de două baterii de tip AAA, are o construcție interesantă, dintr-un material plăcut și rezistent iar butoanele sunt colorate în diferite moduri pentru a fi mai ușor de înțeles fiecare funcție a sa.

Verifica Pretul Acestui Produs

LG MKJ39170804

LG MKJ39170804

Dacă dețineți mai multe televizoare ale firmei LG în casă și doriți înlocuirea tuturor telecomenzilor acestora cu una singură, atunci LG MKJ39170804 este telecomanda ideală pentru dumneavoastră, ea fiind compatibilă cu absolut toate televizoarele LG. Ea se poate folosi la o distanță maximă de 8m, utilizează 2 baterii de tip AAA pentru alimentare iar în pachetul său putem găsi atât detalii amănunțite despre produs cât și un manual de utilizare.

Verifica Pretul Acestui Produs

Hama Universal 40088

Hama Universal 40088

Hama Universal 40088 este o telecomandă compatibilă cu majoritatea televizoarelor de la orice firmă, se poate folosi cu ușurință pe mai multe televizoare, poate înlocui o telecomandă pierdută, este preprogramată și are un design stilat. Ea se poate folosi pe TV, VCR, SAT-CAB, DVD, Tuner, CD, Tape, Aux la o distanță de maxim 15 metri cu baterii de tip AAA, semnalul este transmis prin infraroșu, are o frecvență de 0-60 kHz iar mulțumită butoanelor puse pe culoarea neagră putem naviga între device-uri cu ușurință.

Verifica Pretul Acestui Produs

Cea mai buna telecomanda TV universala

Home URC 24T

Home URC 24T

Home URC 24T poate înlocui 7 telecomenzi simultan printre care cea a TV-ului, cea de la DVD și cea de la VCR. Ea poate învăța de la orice telecomandă cu infraroșu, inclusiv cele pentru aerul condiționat sau ventilator, are o funcție macro, de canal preferat, dispune de un termometru și chiar și de un calculator cu 4 operații. Aceasta se alimentează cu două baterii de 1,5V de tip AA iar dacă dorim să controlăm un dispozitiv de la distanță, cum ar fi aerul condiționat, o putem face de la o distanță de maxim 12 metri.

Verifica Pretul Acestui Produs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.