Cele mai bune trotinete pentru copii in 2019

0
35

trotinete pentru copii

Vă aflați în postura de părinte și doriți ca prichindelul dvs să nu apeleze neapărat la tabletă sau Xbox pentru a-și petrece timpul liber, ci mai degrabă ați opta pentru menținerea sănătății lui și consumarea energiei prin mișcare, nu-i așa?

Ei bine, o trotinetă este soluția perfecta atât pentru copii, cât și pentru dvs. Este bine ca un copil să aibă în timpul copilăriei, jucării de toate genurile, care să îl ajute să își dezvolte imaginația, creativitatea, simțurile sale, inteligența, viziunea ș.a.m.d. Cu siguranță el va crește mult mai echilibrat și cu șanse mult mai mari comparativ alți copii să aibă hobby-uri precum sportul, pictura, cântatul etc.

Sportul a fost dintotdeauna unul dintre factorii care au acționat cel mai mult și cel mai bine asupra dezvoltării copiilor, aceștia alegând să practice de cele mai multe ori un sport sau mai multe pe toată durata vieții.

Plimbările cu trotineta nu numai că le vor oferi copiilor dvs momente frumoase în natură, ci vor putea avea parte de plimbări în compania dvs sau a prietenilor lor.

Trotineta ar putea fi mult mai sigură decât o bicicletă, mai ales în cazul micuților de doar câțiva anișori, riscul de a cădea de pe ele este mai scăzut și mai nou, există trotinete pliabile, care pot fi depozitate  și transportate oriunde.

Înainte de a achiziționa o trotinetă, ar fi indicat să consultați mai multe magazine fizice, dar și pe cele din online, să citiți review-uri și să urmați ghidul nostrum practice referitor la caracteristicile de calitate ale unei trotinete, astfel încât să știți ce căutați mai exact la un aspect de obiect.

Caracteristicile unei trotinete de calitate:

 • Vârsta copilului: Pentru a preveni accidentele și pentru a-i asigura copilului dvs siguranța de care are atâta nevoie, mai ales când este foarte mic, trebuie să alegeți trotinete pe măsura lui, potrivită vârstei sale. Pentru copii de 2-3 ani puteți opta pentru modele cu 3 roți sau cu roți ajutătoare, pentru cei cu vârste puțin mai mari de peste 4 ani, veți găsi cu 3 roți, dar și cu două doar, iar pentru copiii de peste 5-6 ani, puteți opta pentru trotinete care să îi pregătească de varianta pentru adulți, cu două roți ( care pot fi de dimensiuni mai mari).
 • Roțile: În primul rând, trebuie să stabiliți cu câte roți veți achiziționa trotineta. Apoi, trebuie să știți că diametrul roților poate depinde și de activitățile pentru care este destinată trotineta. Un diametru de peste 120 mm este potrivit pentru cruisere, pentru a prinde viteze mai mari și de asemenea, sunt mult mai rezistente la șocuri. O trotinetă clasică are roți cu diametrul de 100-110 mm, acestea fiind mai potrivite pentru trucurile pe care le poate învăța cel mic. Trotinele cu două roți sunt destinate copiilor mai mari, deoarece sunt mai responsabili, au deja dezvoltat echilibrul, cât și coordonarea. Modelele cu 3-4 roți sunt potrivite pentru copilași, au stabilitate mult mai mare și siguranță, cel mai des veți întâlni trotinete cu 3 roți, una pe față și două pe spate, tocmai bune pentru începători.
 • Manevrabilitate: Dirijarea trotinetei se poate face prin ghidon sau prin înclinarea corpului copilului. Cei mici au instinctul de a se înclina mult mai des decât o fac adulții pe o trotinetă, de aceea ei se vor folosi de acest lucru, în timp ce adulții vor prefera dirijarea prin intermediul ghidonului. La fel de mult contează aici și modul de pliere, pentru că trotineta nu trebuie să fie foarte grea și trebuie să se plieze, astfel încât să poată fi cărată și de către copil.
 • Dimensiunea punții și frânarea: Dimensiunea punții va fi aleasă în funcție de vârsta copilului. Cu cât puntea va fi mai lată, cu atât trotineta va fi mai robustă, iar cel mic va avea un echilibru mai bun. Pentru cei mici, în schimb, puntea ar trebui să fie mai scurtă, pentru că și ei au piciorușele mai mici și să nu-i încurce când vor să își ia avânt. Frânarea este de asemenea foarte importantă. Asigurați-vă că îl echipați cât mai bine pe copil, mai ales când este mic, cu cască, cotiere, genunchiere, pentru a nu se lovi în cazul vreunui accident.
 • Design: Modelele de trotinete diferă destul de mult între ele din acest punct de vedere. Fetițele cel mai probabil vor prefera trotinetele roz, cu panglici și coșuleț, în timp ce băiețeii vor vrea trotinete albastre, galbene, cu eroii preferați din desenele animate. Aici ar fi bine să țineți cont de preferințele copilului dvs.

Top 3 Cele mai bune trotinete pentru copii


Trotineta pliabila Smiley cu 4 roti luminoase

Trotineta pliabila Smiley cu 4 roti luminoase

  Avantaje:

 • Roți luminoase de 120 mm față și 90 mm spate
 • Virare prin balans
 • Frână pe roata din spate
 • Material: Cadru 100% aluminiu și platforma de PP Hi-Impact

  Dezavantaje:

 • Potrivită pentru copii de până în 6 -7 ani

Verifica Pretul Acestui Produs

Această trotinetă poate fi găsită la un preț mai mult decât accesibil. Are roți de 120 mm, care îi vor asigura copilului dvs siguranța necesară în timpul plimbărilor sale. Platforma nu este foarte mult ridicată de la sol, astfel încât cel mic să nu aibă riscul de a cădea de la o distanță prea mare pentru el.

Totodată, frâna se află pe roata din spate și atenuează șocurile, iar roțile luminoase îl vor ajuta pe copil să fie vizibil chiar și seara. Ghidonul este ajustabil pe înălțime, iar trotineta se poate găsi pe albastru și roz.


Trotineta Action One Smart Kid 3 IN 1

Trotineta Action One Smart Kid 3 IN 1

  Avantaje:

 • Scaun reglabil și detașabil
 • Coșuleț detașabil
 • Ghidon reglabil pe înălțime
 • Roți din silicon

  Dezavantaje:

 • Produs destinat in special fetițelor

Verifica Pretul Acestui Produs

Trotineta cu design de buburuză este tocmai potrivită pentru o domnișoară cochetă, ce dorește să facă și mișcare. Ghidonul este din oțel și aluminiu cu protecții din material plastic, reglabil pe înălțime 50-71 cm.

Ca accesoriu, veți regăsi un coșuleț ce poate fi detașat, dar cu siguranță acesta vă va ajuta să cărați o păpușă, un pluș, o sticlă de apă etc. Este un produs destinat să creeze confort, siguranță și distracție în parc.


Trotineta copii Mondo 3 roti cu ghiozdanel Minions

Trotineta copii Mondo 3 roti cu ghiozdanel Minions

  Avantaje:

 • Roți din silicon
 • Ghizodan depozitare lucruri pe ghidon
 • Suprafață anti-alunecare pentru picioare
 • Cauciuc anti-alunecare pentru mâini

  Dezavantaje:

 • Suportă o greutate de până la 20 kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta este o trotinetă cu 3 roți, potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, cu un design ergonomic și model foarte îndrăgit de către toți copiii, vorbim aici bineinteles despre Minioni, un fenomen global la ora actuala.

Mai trebuie precizat ca Mondo este un brand recunoscut pentru calitatea ireproșabilă și ideile pe care le au, tocmai de aceea, acesta este un produs care îmbină frumusețea copilăriei prin design-ul său cu siguranța și confortul care sunt extrem de importante pentru cei mici.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Trotineta Reglabila My Free Elite

Trotineta Reglabila My Free Elite

  Avantaje:

 • Ghidon ajustabil pe 4 nivele, ergonomic
 • Sistem de pliere exclusiv patentat de GLOBBER
 • Roți cu rulmenți de înaltă calitate ABEC-5, confecționate din poliuretan (PU) transparent, flexibil
 • Platformă joasă

  Dezavantaje:

 • Prețul relativ ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Recomandarea noastră de astăzi este trotineta My Free Elite Lights, care pe lângă design-ul modern și plăcut, asigură și un grad sporit de siguranță pentru copilul dvs. Apropo de siguranță, trotineta are un buton de blocare a ghidonului, lucru care este destinat micilor începători, totodată, frâna este poziționată pe roata din spate pentru o mai bună performanță la frânare și protejare a roții.

Mai trebuie sa precizam ca Ghidonul poate fi ajustat în funcție de înălțimea copilului dvs, fiind un produs care poate fi utilizat pe o perioadă mai lungă de timp. În ciuda prețului puțin mai ridicat, este un produs ce asigură un foarte bun raport calitate-preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.