Cele mai bune trambuline pentru copii in 2021

0
3463

trambuline copii

A venit anotimpul călduros și ați vrea ca cel mic să mai iasă și din casă, lăsând la o parte calculatorul sau telefonul, încercând să aibă tot felul de activități distractive și în natură. V-ați gândit la mai multe variante, însă parcă v-ați dori ceva nou pentru copilul dvs?

Avem soluția! Trambulina pentru copii și chiar pentru adulți este un mod distractiv și plăcut de a vă petrece timpul liber împreună, în natură. Poate copilul dvs este mai temător și îi este frică să experimenteze lucruri noi, de teama de a nu se lovi, dar acum nu mai este cazul să vă faceți griji, pentru că trambulinele pentru copii sunt înconjurate de o plasă rezistentă, care nu va permite accidentarea celor mici.

O trambulină poate părea la început un lucru banal, mulți vor crede că cel mic doar va sări și cam atât. Vă spunem sigur că acei oameni se înșală, pentru că avantajele de a avea o trambulină în curtea dvs sunt nenumărate și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului dvs. Vreți să știți cum? Haideți să vedem împreună care sunt avantajele săritului pe trambulină:

 • Va fi antrenată musculatura corpului
 • Vor fi antrenate motricitatea și simțul echilibrului
 • Capacitatea de concentrare va fi mult mai mare și mai bună
 • Circulația sangvină și limfatică este îmbunătățită
 • Pe această cale se pot face și exerciții cardio
 • Copilul petrece timp de calitate cu familia și prietenii în natură

Puteți găsi cu ușurință pe piață produse din această categorie, tot ce trebuie să faceți dvs este să țineți cont și de ghidul nostru referitor la caracteristicile de calitate ale unei trambuline.

Caracteristicile unei trambuline de calitate:

 • Rezistența materialului: Nylon-ul și polipropilena sunt materialele cele mai folosite, fiecare având avantajele și dezavantajele sale. În ceea ce privește nylon-ul, este bun ca material pentru că lasă aerul să circule, după ploaie se usucă mult mai repede și îi ajută pe oameni să sară cât mai sus, în schimb are un dezavantaj și anume, este puțin mai dur ca material cu pielea omului, vă puteți zgâria puțin în coate sau pe picioare. În schimb, dacă alegeți a doua variantă, adică polipropilena, trebuie să știți că nu prea veți beneficia de prea mult aer și nici de o elasticitate prea mare, în schimb este un material mult mai prietenos cu pielea omului.
 • Dimensiuni și formă: Aceste două caracteristici depind direct proporțional de spațiul pe care îl dețineți și locul în care veți amplasa trambulina. Pe piață veți găsi trambuline rotunde, ovale sau rectangulare. Trambulinele rotunde sunt mai sigure pentru copii și permit între 2-6 copii să sară simultan, bineînțeles, numărul oamenilor depinzând și de dimensiunile trambulinei. O trambulina ovală le va pune la dispoziție celor mici mai mult spațiu, la același diametru ca varianta rotundă. La fel, pot sări simultan 2-6 copii, în schimb lucrurile stau puțin mai diferit la cele rectangulare, unde este indicat să sară doar un copil, pentru că elasticitatea este mai mare, arcurile acționează mai rapid și este posibil să se producă mici incidente. Cu cât trambulina va fi de dimensiuni mai mari, cu atât și posibilitatea de a sări cât mai sus este mai mare.
 • Greutate și vârstă: Încercați să alegeți produse potrivite vârstei copilului dvs, asta dacă este mai micuț și doriți o trambulină strict pentru el. Un alt factor important este greutatea micuțului, pentru că în funcție de aceasta vă veți da seama de capacitatea de rezistență pe care trebuie să o aibă obiectul. Veți găsi pe produs o etichetă de la producător cu specificații ale produsului, care vă vor ajuta să identificați produsul potrivit pentru copilul dvs.
 • Plasa de protecție și Siguranță: Ca orice părinte, vă doriți un produs distractiv, dar sigur pentru copilul dvs, nu vreți ca acesta să dea din râs în plâns. În cazul acesta, optați pentru trambuline care vin la pachet cu plase de protecție laterale. Aceste plase de fixează cu ajutorul unor suporți speciale, fără ca aceștia să pună în pericol siguranța copilului. Sunt ușor de montat, preferabil ar fi ca ele să fie montate în partea interioară a căptușelii care are rolul de a acoperi arcurile, cu scopul de a nu se lovi copilul fix de acele arcuri destul de dure.
 • Spațiu de amplasare: Trebuie să îndeplinească câteva condiții pentru a fi un spațiu adecvat pentru montarea unei trambuline. O trambulină va putea fi instalată pe o suprafață plană, care nu se va afla în apropierea unor copaci, alte lucruri de prin curte, borduri, zone betonate. Încercați să “împământeniți” foarte bine trambulina pentru a nu cădea într-o parte, iar în sus asigurați-vă că este loc destul pentru a sări, fără ca cel mic să se lovească de vreo creangă.

Top 3 Cele mai bune trambuline copii


Mini Trambulină 140 cm

Mini Trambulină 140 cm

  Avantaje:

 • Este un produs destinat copiilor de peste 3 ani
 • Dezvoltă coordonarea, echilibrul copilului
 • Tip închidere: fermoar
 • Plasă din polipropilenă

  Dezavantaje:

 • Suportă până la 45 kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Această trambulină este destinată doar copiilor, care doresc să ia parte la activități în natură, să se bucure de vremea de afară și să își consume energia într-un mod plăcut. Este rezistentă la apă și razele UV, constituind un loc de joacă nemaipomenit atât pentru interiorul casei, cât și pentru exterior.

Siguranța copilului este garantată de plasa de protecție din polipropilenă, 6 picioare din oțel galvanizat, rama din oțel tot galvanizat, acoperită cu o învelitoare și fermoarul care permite accesul copilului în noul său loc de joacă.


Trambulina ACTION High Quality 215 cm American Standard

Trambulina ACTION High Quality 215 cm American Standard

  Avantaje:

 • Materialul suprafeței este fabricat în SUA
 • Are scară și plasă și protecție
 • Greutate maximă admisă 100 kg
 • Pentru coordonare, balans

  Dezavantaje:

 • Poate fi folosită de copii de peste 6 anișori

Verifica Pretul Acestui Produs

Această trambulină va deveni cu siguranță punctul central într-o curte, unde distracția va fi în toi în familie. Totuși, nu permiteți să intre mai mult de doi copii în această trambulină și să se joace. Pentru siguranță sporită, stâlpii de susținere a plasei nu ating pământul.

Este un produs certificat și testat pentru a fi garantată 100% siguranța copiilor în timpul săriturilor, mai ales că acest produs are 6 picioare din oțel galvanizat pe care va trebui să le stabilizați foarte bine în pământ sau nisip, 36 de arcuri galvanizare și plasă cu inele din material PP negru de înaltă calitate.


Trambulină cu plasă de protecție exterioară – 244 cm

Trambulină cu plasă de protecție exterioară - 244 cm

  Avantaje:

 • 42 de arcuri
 • Greutate maximă suportată 120 kg
 • Capac albastru pe arcuri din PVC, acoperit cu spumă de cauciuc

  Dezavantaje:

 • Este un produs destinat copiilor de peste 3-4 ani

Verifica Pretul Acestui Produs

Trambulina JustJump este perfectă pentru a permite mai multor copii să sară simultan, fiind o trambulină rotundă, cu diametru de 244 cm, și greutate admisă de maxim 120 kg. Crește rezistența la efort fizic și totodată crește încrederea copilului că poate sări în siguranță oricât dorește.

Este un produs destinat și adulților dornici să întreprindă activități împreună cu prichindeii lor. Produs este creat din elemente de foarte bună calitate, certificat și testat, pentru a asigura siguranța, dar și voia bună a familiei.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Trambulina Mappy cu plasă de protecție – 244 cm

Trambulina Mappy cu plasă de protecție - 244 cm

  Avantaje:

 • Are 48 arcuri galvanizate
 • Greutate maximă admisă 100 kg
 • Echipata cu 6 stâlpi de susținere pentru plasă
 • Suprafața de sărit realizată din material durabil

  Dezavantaje:

 • Nu prea are

Verifica Pretul Acestui Produs

Recomandarea noastră pentru zile însorite este această trambulină de la Mappy, care poate fi instalată ușor în curtea dvs, nefiind potrivită pentru interior. Este un produs destinat atât fetițelor, cât și băieților, având un design modern, ergonomic, care cu siguranță va fi apreciat de toată lumea.

Stâlpii de protecție se află în afara plasei, ceea ce înseamnă un risc mai scăzut de accidentare a copiilor. Clienții mulțumiți spun că această trambulină a devenit locul de joacă preferat al copiilor lor și acum știu că îi pot lăsa să se joace singuri, pentru că este un produs care promite siguranță și dezvoltare armonioasă a celui mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.