Cele mai bune tablete pentru copii in 2020

0
690

tablete pentru copii

Se apropie ziua copilului dvs sau sărbătorile de iarnă și nu știți ce să îi cumpărați mai exact, probabil deja are o sumedenie de jucării, cărți de colorat, creioane etc. Ați observat că micuțul este atras de tableta sau de laptopul dvs și pare că și-ar dori și el un astfel de gadget?Ei bine, în comerț veți găsi destule modele de tablete pentru copii, dintre care ați putea alege pe cea mai potrivită pentru copilul dvs.

Dacă sunteți un părinte care nu este de acord ca cel mic să aibă astfel de device-uri de la o vârstă fragedă, pentru că vă temeți de eventualele riscuri la care îl expuneți, trebuie să știți că tabletele de copii sunt mai mai inofensive ca utilitate decât cele pentru adulți, mai ales că dvs puteți crea profiluri speciale pe care poate intra copilul dvs.

Cu ajutorul unei tablete el poate avea acces la jocuri frumoase, educative, de aventură, care le poate pune mintea la contribuție și le poate stârni creativitatea. De asemenea, copiii pot viziona desena animate oriunde, chit că sunteți în mașină în drum spre munte, iar atunci și cei mici vor sta liniștiți, în spate, oferindu-vă și dvs câteva momente de relaxare.

Este ok ca un copil să știe ce este o tabletă, cum funcționează, de la o vârstă fragedă, pentru că aceasta este era în care trăim, iar copiii preferă acum să citească cărți sau să joace diverse jocuri de logică pe tabletă, decât pe suport fizic. Singurule lucruri pe care trebuie să le faceți dvs ca cel mic să se dezvolte armonios, fără să exagereze cu tehnologia, este să îi stabiliți un program în care va putea utiliza tableta și să fiți atenți ce site-uri vizitează copilul dvs, restricționându-le pe cele pe care le considerați nocive.

Probabil nu vă va fi foarte ușor să alegeți o tabletă pentru copii, dar noi vă oferim un ghid cu caracteristicile de calitate ale produselor, astfel încât să vă ajute și să vă ghideze în procesul de cumpărare. Verificați totodată site-urile de specialitate, magazinele fizice, cât și părerile altor utilizatori.

Caracteristicile unei tablete de calitate:

 • Tipul tabletei: Există trei categorii de tablete: cele pentru copii, cele de adulți, dar care pot fi folosite și de către copii și cele pentru copiii cu autism, fiind un caz mai special. Veți recunoaște de la distanță tabletele pentru copii, deoarece sunt mult mai colorate, animate, au funcție de control parental, o interfață mult mai ușor de folosit și carcase mai rezistente la șocuri. O tabletă de adulți, dar care este potrivită și pentru copii, sunt de fapt niște tablete normale, numai că au încorporat controlul parental, despre care vom discuta la punctul următor. De asemenea, o altă măsură de siguranță la aceste tablete este crearea mai multor profiluri de utilizatori.
 • Vârsta copilului și control parental: Așa cum bine știm cu toții, copiii optează pentru o tabletă în loc de o mașinuță cu telecomandă, încă de la 2-3 anișori. Dacă vă hotărâți să îi faceți cadou un astfel de produs, luați în considerare vârsta sa, cu cât este mai mic, cu atât trebuie să fie mai atras de obiect, astfel încât să nu se plictisească foarte repede și să o abandoneze pe undeva. O tabletă de copii va fi cât mai colorată, cu design modern, animat, cât mai rezistente la șocuri, care să aibă jocuri recreative, educaționale, distractive etc. Pentru copii de vârste mai mari, care știu să folosească Internetul, căutați tablete fără receptor de Wifi, pentru ca dvs să puteți impiedica accesul la site-uri inadecvate vârstei lor sau o altă variantă ar fi să create profiluri diferite pentru fiecare utilizator, astfel încât cel al copilului să fie mai restricționat.
 • Dimensiuni și greutăți: Cu cât copilul este mai mic, cu atât și tableta va fi de dimensiuni mai mici și anume pentru copii de 2-3 anișori, alegeți o tabletă de maxim 7 inchi, în timp ce pentru copii mai mari puteți opta pentru 10 inchi. Gândiți-vă că tableta trebuie să fie ușor de cărat și de utilizat pentru copil.
 • Ușurința de utilizare: Căutați produse cu interfață prietenoasă și ușor de folosit, sistem de operare intuitiv și distractiv, pentru că altfel riscați să cheltuiți banii degeaba, copilul s-ar putea plictisi mult prea repede dacă nu se înțelege cu dispozitivul.
 • Durabilitate: Cumpărați tablete mai robuste, rezistente, pentru că cei mici sunt mai neatenți și le pot scăpa mult mai ușor. O altă variantă ar fi o husă pentru protejarea tabletei.

Top 3 Cele mai bune tablete pentru copii


Tableta Vonino Doodle 8 pentru scris si desenat

Tableta Vonino Doodle 8 pentru scris si desenat

  Avantaje:

 • Ușor de curățat și menținut
 • Foarte subțire și ușoară
 • Suprafață de scris LCD sensibilă la presiune
 • Copilul va putea desena sau exersa scrisul de mână

  Dezavantaje:

 • Produsul nu dispune și de alte aplicații, după un timp cel mic se poate plictisi

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă aveți un copil creativ și dornic să își exprime oriunde și oricum creativitatea și imaginația, atunci această tabletă este perfectă pentru el, deoarece suprafața LCD, sensibilă la atingerea creionului încorporat sau a oricărui instrument de scris/desenat, îi va permite copilului să scrie/deseneze rapid și să steargă oricând dorește.

Copilul o poate transporta în rucsac, tableta este ușoară și subțire, are o dimensiune de 8,5 inchi. Este recomandată copiilor de peste 3 ani și joacă un rol important în dezvoltarea memoriei, îndemânării, controlului mâinilor, imaginației, simțului visual etc.


Tableta digitala 10 inch pentru scris si desenat

Tableta digitala 10 inch pentru scris si desenat

  Avantaje:

 • Marime ampla de 10 inch
 • Multipurpose
 • Dezvoltă creativitatea
 • Poate fi utilizată de către copii de peste 3 ani

  Dezavantaje:

 • Această tabletă nu are alte funcții în afară de scris și desenat și tocmai de aceea, copilul se poate plictisi rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta tableta permite copilului și nu numai, chiar și adulților, să-și exprime talentul oriunde și oricând, pentru că produsul este ușor de cărat în geantă/rucsac. Vă puteți bucura de această tabletă împreună cu copilul dvs în parc, în timpul excursiilor cât încă sunteți în mașină, de asemenea poate fi folosită ca accesoriu de luat notițe la un curs.

Astfel, copilul dvs nu mai are nevoie să consume hârtie, el poate să fie creativ, la fel ca și artiștii sau graficienii, de exemplu, fiind un produs ușor de folosit și apreciat de către toată lumea.


Tabletă Lenovo Tab 4 Essential TB-7304I

Tabletă Lenovo Tab 4 Essential TB-7304I

  Avantaje:

 • Este o tabletă pentru copii de vârste mai mari și adulți
 • Subțire și ușoară
 • Diagonală de 7 inch
 • Dispozitivul poate fi folosit la comun

  Dezavantaje:

 • Carcasa este din plastic și ar fi bine să achiziționați o husă pentru ea, dacă este folosită și de copii

Verifica Pretul Acestui Produs

Această tabletă de la Lenovo, un brand foarte cunoscut, este destinat atât adulților, cât și copiilor, mai ales că le permite acestora să aibă profiluri separate. Datorită acestui fapt, părinții își vor putea exercita puterea de a restricționa accesul copiilor mult prea mici la jocuri și site-uri inadecvate vârstei lor.

Este un produs ușor de cărat și de folosit, are încorporat un sistem Android, Wifi, Bluetooth,GPS ș.a.m.d. Pentru siguranța și protecția produsului, achiziționați o husă potrivită, astfel încât să fie rezistentă la căzături și șocuri, pentru că cei mici nu sunt atât de atenți cu lucrurile și le pot scăpa din mână.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Tableta copii de 7 inch SMART TabbyBoo

Tableta copii de 7 inch SMART TabbyBoo

  Avantaje:

 • Permite blocarea cu ușurință a aplicațiilor inadecvate vârstei copilului
 • Setați cu ușurință limitele de timp pentru jocul zilnic al copiilor
 • Puteți crea 8 profiluri independente
 • Are aplicații preinstalate

  Dezavantaje:

 • Meniul este în engleză, ceea ce la început îl poate încurca pe copil
 • Prețul relativ ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta tableta are un design special realizat pentru copii, cu diverse caracteristici specifice acestora, însă are și funcții care pot fi regăsite la tabletele pentru adulți, acest lucru conferindu-i celui mic ideea că deține un produs similar cu părinții săi.

Mai mult, trebuie precizat ca vă puteți exercita controlul parental, permițându-i copilului dvs să folosească doar aplicații potrivite pentru vârsta sa, pe celelalte le puteți bloca rapid și ușor.

De asemenea, se pot seta limite de joacă pe zi sau pe săptămână, astfel încât cel mic să nu piardă noțiunea timpului jucându-se pe tabletă. Produsul vine cu două camere incorporate, o memorie de 8GB, jocuri preinstalate și o diagonal de 7 inch, potrivită pentru orice copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.