Cele mai bune piscine gonflabile in 2019

0
62

piscine gonflabile

Vara se apropie cu pași repezi și cu siguranță veți dori să petreceți cât mai mult timp răcorindu-vă în apă. În sezonul estival, o piscină gonflabilă este o soluție nemaipomenită, mai ales dacă locuiți la casă și nu aveți spațiul necesar sau bugetul pentru a construi o piscină clsică, mult mai mare. O piscina gonflabilă este ideală pentru a vă relaxa și distra alături de familia dvs, mai ales că și cei mai mici membri ai familiei pot avea acces la ea și se pot bălăci oricât doresc.

Acest tip de piscină se instalează ușor și rapid în curte, este de diferite dimensiuni, culori, realizată din materiale rezistente și o puteți găsi la prețuri mai mult decât rezonabile.

Produsul se utilizează temporar, ocupă un spațiu relativ restrâns, depinde de dimensiunile preferate de dvs, iar după încheierea sezonului călduros, se golește de apă, se scoate aerul din ea și se depozitează în condiții cât mai optime pentru a se menține aceeași calitate a materialului și pentru următoarea vară.

Să nu uităm, așadar, că cele mai importante scopuri ale unei piscine gonflabile sunt: să ofere un loc unde veți avea parte de distracție, voie bună, timp petrecut în natură alături de prieteni sau de familie și totodată, siguranța utilizatorilor.

Pe piață puteți găsi piscine gonflabile universale, adică pentru copii și adulți, piscine gonflabile doar pentru copii sau doar pentru adulți. Prețurile nu diferă foarte mult, doar dimensiunile, iar noi v-am pregătit un ghid care să vă ajute să faceți cele mai bune alegeri în materie de piscine gonflabile.

Caracteristicile unei piscine gonflabile:

 • Capacitate și formă: Mai întâi de toate, cuantificați spațiul pe care îl aveți dvs în propria curte și mai apoi căutați modele potrivite pentru dimensiunile rezultate. De obicei, producătorii scriu dimensiunile produsului pe cutie. În al doilea rând, faceți cât de cât o medie a persoanelor care vor dori să intre în piscină, pentru că și acesta este un aspect important- de cât loc veți dispune. În al treilea rând, țineți cont și de scopul achiziționării unei piscine gonflabile, adică dacă veți dori doar să vă relaxați sau să și înotați, pentru că atunci va conta și cât de înaltă este piscina. În ceea ce privește forma unei piscine, aceasta poate fi rotundă sau ovală de cele mai multe ori.
 • Materiale: Materialul din care este confecționată o piscină va fi direct proporțional cu rezistența ei în timp. Piscinele gonflabile la prețuri mai ridicate, dar de o calitate superioară, trebuie să aibă mai multe camere de aer, astfel încât dacă din greșeală se înțeapă piscina, rezistența acesteia să nu fie foarte afectată. Cel mai popular material este PVC și de asemenea, un alt aspect extrem de important este grosimea pereților piscinei. Căutați piscine cu pereți cât mai groși, unii producătorii oferă asemenea detalii.
 • Durabilitate: Odată ce investiți mai mulți bani înr-un produs, mai mult ca sigur vă doriți să și dureze mai mult timp. Aici vom discuta despre baza unei piscine, care poate fi din aluminiu, oțel sau bitum și susține materialul gonflabil, care de cele mai multe ori este din PVC.
 • Design: Pe lângă forme și dimensiuni, trebuie să luați în calcul și culorile, aspectul unei piscine și cât de bine va da într-o curte. Pe copii îi atrag de obicei piscinele în culori vii și chiar cu diverse imprimeuri, cum ar fi desenele animate. Pentru adulți, însă există modele mai simpliste. Căutați produse cu un design ergonomic, care să se potrivească cu restul curții dvs și să ofere un aer fresh, dinamic întregului spațiu pe care îl ocupă.
 • Accesorii: În funcție de fiecare produs, sunt oferite și accesorii cu diverse utilități. De exemplu, pentru copii, o piscină gonflabilă bună ar fi una care vine la pachet cu tobogane, colac pentru apă, copertine, toate specifice vârstelor mai fragede. O condiție trebuie să existe însă- aceste accesorii trebuie să fie detașabile, astfel încât ele se vor deteriora mult mai repede decât piscina și să vă fie ușor să le înlocuiți cu altele noi.
 • Igienă: Verificați dacă produsul vine însoțit de o pompă care va menține mișcarea apei și filtre care o vor păstra curată. În lipsa acestora, folosiți soluții speciale pentru curățarea apei și o copertină pentru a proteja piscina atunci când nu este folosită.

Top 3 Cele mai bune piscine gonflabile


Piscină Gonflabilă, Jilong, Giant, 262x175x50 cm

Piscină Gonflabilă, Jilong, Giant, 262x175x50 cm

  Avantaje:

 • Design cu două camere
 • Valve pentru golirea rapidă a apei
 • Kit de reparare inclus
 • Suprafața de vinil durabil

  Dezavantaje:

 • Modelul are o adâncime de 50 cm și din cauza aceasta, nu poate fi folosită piscina de către copii mai mici de 6 ani

Verifica Pretul Acestui Produs

Piscina este confecționată din vinil rezistent și durabil în timp, cu o grosime de 0.33 mm. Are o formă dreptunghiulară, ceea ce conferă mai mult spațiu pentru utilizatori și mai ales, un loc de joacă pentru copii, pe care ar trebui să îi supravegheați, chiar dacă aceștia au vârste mai mari de 6 ani.

Din punct de vedere al construcției piscinei, aceasta are două camere și 2 valve, care contribuie la golirea și umplerea piscinei într-un timp relativ scurt. Este un produs la un preț accesibil, ce poate constitui un cadou perfect pentru copilul dvs.


Piscină Intex Easy Set, Pompă inclusă, 305 x 76 cm

Piscină Intex Easy Set, Pompă inclusă, 305 x 76 cm

  Avantaje:

 • PVC 68%
 • Piscina vine și cu o pompă cadou
 • Formă rotundă
 • Produs destinat atât adulților, cât și copiilor

  Dezavantaje:

 • Nu este recomandată copiilor sub 6 ani

Verifica Pretul Acestui Produs

Vine vara și doriți să vă răcoriți alături de familia și prietenii dvs în propria curte, dar fără să cheltuiți sume exorbitante și să acaparați mare parte din suprafața curții dvs. Vă recomandăm această piscină încăpătoare de dimensiuni 305 x 76 cm, cu un volum de 3850 litri.

Ca material pentru structura sa veți regăsi PVC-ul, în combinație cu alte materiale precum cauciucul. Piscina se instalează rapid, cu ajutorul pompei cadou și nu ocupă mult spațiu în curte datorită formei sale rotunde.


Piscina centru Spa, 2 camere de aer

Piscina centru Spa, 2 camere de aer

  Avantaje:

 • Este destinată copiilor, dar se pot relaxa și părinții în piscina aceasta
 • Are 4 scaune poziționate în colțuri pentru a sta mai comod
 • Material din vinil
 • Suport pentru pahare

  Dezavantaje:

 • Nu are copertină pentru a feri copiii de soare

Verifica Pretul Acestui Produs

Discutăm despre o piscină rectangulară, spațioasă, care poate fi folosită simultan de mai mult de 3 persoane. Chiar dacă este destinată copiilor, piscina poate fi folosită și de către adulți.

Vă puteți relaxa pe scaunele amplasate în colțurile piscinei și puteți savura o băutură rece pe care o puteți lăsa mai apoi în suportul pentru pahare. Produsul este confecționat din vinil de calitate superioară, rezistent la soare, are 2 camere de aer, valvă de scurgere a apei și primiți și un kit de reparație cadou.

Are totodata o dimensiune de dimensiune 229 x 229 x 66 CM, se instalează ușor și devine foarte repede locul de joacă al copiilor dvs pe timp de vară.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Piscină rectangulară Intex Cadru Metalic, 4.5m x 2.2m

Piscină rectangulară Intex Cadru Metalic, 4.5m x 2.2m

  Avantaje:

 • Construită din 3 straturi separate
 • Poli din oțel galvanizat
 • Material din PVC și metal
 • Volum de 7127 litri

  Dezavantaje:

 • Ocupă mai mult spațiu
 • Trebuie să fie poziționată pe o suprafață netedă și dreaptă

Verifica Pretul Acestui Produs

Intex Recreation Corp este un brand recunoscut internațional pentru produsele sale de calitate, printre care se află și acest gen de piscine. Obiectivul brandului este să livreze produse de cea mai bună calitate la un preț accesibil, toate concepute pentru confort, siguranță și distracție.

Aceasta piscină Intex supraterană cu cadru metalic este un model de tip rigid, construit cu trei straturi separate. Două straturi exterioare sunt din PVC laminat pentru durabilitate și rezistență îndelungate în timp. Stratul din mijloc este de fapt o plasă din poliester care ajută la consolidarea celor 2 straturi de care am vorbit anterior. Are formă de dreptunghi și vă va permite chiar să înotați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.