Cele mai bune perii rotative in 2021

0
3024

Zi de zi observăm diferite personaje care arată într-un anumit mod și suntem atrași de acestea iar de cele mai multe ori dorindu-ne să arătăm la fel ca ele. Persoanele mai ocupate pot întâmpina dificultăți când vine vorba de aspectul lor iar asortatul hainelor, menținerea condiției fizice sau aranjatul părului poate ocupa mult timp și mersul zilnic la coafor este o variantă exclusă, astfel apelăm la instrumente cum ar fi peria rotativă ce se poate folosi de acasă în scopul de a economisi timp.

Periile rotative au următoarele caracteristici:

 • tipul, ele pot face parte din categoriile: modele din plastic, din ceramică și modele cu piese din turmalină. Cele din ceramică oferă un volum mai mare, sunt mai costisitoare însă cu un randament mai bun, încălzindu-se rapid și alunecând cu ușurință prin păr iar cele cu piese din turmalină oferă un look cu șuvițe bine netezite, sunt asemănătoare cu ele ceramice însă elimină mai mulți ioni negativi, având și un randament mai bun;
 • design-ul, reprezentând grosimea filamentelor periei, mânerul și mobilitatea motorului. Pentru un volum mai mare se alege o perie cu două rânduri de filamente, și groase și subțiri, filamentele prehensile să aibă vârfurile izolate termic iar mânerul să fie ergonomic;
 • funcțiile, aceste dispozitive trebuie să includă funcția de reglare a temperaturii prin cât mai multe trepte, funcția de rotire și jet de aer rece pentru a înjumătății timpul procesului de pregătire a coafurii;
 • diametrul periei, când cumpărăm o perie ar trebui să alegem cu grijă diametrul acesteia, să fie pe măsura texturii părului, astfel dacă dorești un păr cu bucle mici și dese, un diametru mic este alegerea perfectă, pentru un păr scurt ce dorește a avea vârfurile întoarse este recomandată o perie cu diametrul mediu, în jur de 4cm iar dacă dorești un păr cât mai voluminos, cel mai bine e să folosești o perie cu diametrul de peste 5cm;

 

Top 3 Cele mai bune perii rotative


Perie rotativă BaByliss I-Pro AS530E

Perie rotativă BaByliss I-Pro AS530E

  Avantaje:

 • Se încălzește ușor datorită puterii de 700W
 • Nu consumă mult
 • Are două trepte de căldură și rotație în sens dublu

  Dezavantaje:

 • Diametrul de 35mm e greu de folosit pentru părul mai lung

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă aveți de gând să cumpărați o perie la un preț bun de la BaBylissb, atunci modelul I-Pro AS530E este perfect pentru dumneavoastră. Această perie se poate folosi atât pe firele gata spălate cât și pe cele uscate iar datorită performanțelor sale puteți avea un păr îngrijit, chiar profesional. Aceasta are un diametru de 35mm, ideal pentru părul de dimensiuni mici și medii, consumul este redus având o putere de doar 700W iar învelișul său ceramic garantează o încălzire uniformă pentru a evita diferitele accidente.


Perie rotativă Rowenta Brush Activ CF9220D0

Perie rotativă Rowenta Brush Activ CF9220D0

  Avantaje:

 • Dispune de o putere de 1000W
 • Este accesorizată cu două perii de diametre diferite
 • Se poate folosi funcția ce emite aer rece

  Dezavantaje:

 • Consum de energie destul de ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul CF9220D0 de la Rowenta este o perie cu uscător incorporat, cu o putere de 1000W, confecționată cu înveliș ceramic. Electricitatea statică este redusă deoarece acest dispozitiv conține un sistem ionic ce emite în mod automat ioni negativi. Mânerul său este unul ergonomic, confortabil ce oferă plăcere în momentul folosirii.

În plus, instrumentul deține două perii, una cu diametrul de 3cm și cealaltă cu diametrul de 5cm, ideal pentru orice mărime a părului și se poate roti în ambele direcții, având și două trepte de viteză, plus jet de aer rece.


Perie rotativă Rowenta CF9320

Perie rotativă Rowenta CF9320

  Avantaje:

 • Are doi generatori de ioni incorporați
 • Este confecționată din turmalină și înveliș ceramic
 • Are trei trepte de temperatură

  Dezavantaje:

 • Puterea de 1000W poate aduce costuri suplimentare

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest dispozitiv de la Rowenta, modelul CF9320 poate candida cu ușurință la locul de cea mai bună perie produsă de Rowenta. Aceasta este confecționată dintr-un înveliș din ceramică, cu uscător incorporat și filamente cu turmalină. Ea permite aranjarea eficientă a părului având doi generatori incorporați de ioni care emit de 40 de ori mai mulți ioni decât un model obișnuit și eliminând aproape în totalitate electricitatea statică, dând părului un aspect lucios și profesional.

În plus acest dispozitiv are trei trepte de temperatură, o funcție de aer rece, poate fi folosită atât pe părul umed, cât și pe cel uscat și vine cu 2 perii, una cu diametrul de 3cm și cealaltă cu diametrul de 5cm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Perie rotativă Philips HP8654/00

Perie rotativă Philips HP8654/00

  Avantaje:

 • Este confecționată din materiale de ultimă generație
 • Oferă multe posibilități de coafare
 • Poate fi folosită atât cu peria de 5cm cât și cu cea de 3cm
 • Este considerată cea mai bună perie de la Philips

  Dezavantaje:

 • Consum energetic destul de mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă dorești cea mai bună perie rotativă de la Philips atunci modelul HD8654/00 este răaspunsul. Această perie are o putere de 1000W, cu uscător incorporat și este confecționată dintr-un înveliș din ceramică și turmalină, de înaltă calitate, facilitând coafarea optimă și rapidă. Design-ul său este unul plăcut, ergonomic și modern, are perie rotundă pentru volum cu diametrul de 5cm iar dacă este necesar, aceasta se poate înlocui cu una de 3cm. Periile sale se pot roti în ambele direcții la 2 viteze, astfel coafarea se realizează într-un mod versatil, rezultând un păr lucios și mătăsos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.