Cele mai bune perdele in 2021

0
2205

perdele

Probabil când vă gândiți să achiziționați noi perdele sau să le schimbați pe cele pe care le aveți deja, vă confruntați cu o dilemă și nu știți exact ce criterii să urmăriți pentru a alege produsul potrivit. Trebuie să luați în considerare faptul că o perdea frumoasă, cu un design aparte și de bună calitate va impresiona toți musafirii dumneavoastră și va da o imagine cât mai fresh și actuală camerei.

Așadar, perdelele sunt mult mai mult decât bucăți de material care mențin controlul luminii și oferă intimitate noaptea. Ca toate aspectele legate de designul interior, perdelele joacă rolul lor în estetica generală a unei încăperi date și în compoziția care stă la baza casei tale în general.

De prea multe ori, o alegere proastă a perdelei poate aduce o mare importanță ambianței și energiei camerei dvs. Dar de unde să începem? Alegerea perdelelor potrivite poate fi o sarcină dificilă, confuză. Uneori este greu să știți exact ce va funcționa cu restul elementelor interioare.

Gândiți-vă totodată și la forma ferestrelor, la cât de luminoasă și primitoare vreți să fie camera și la design-ul pe care doriți să îl adoptați în camera respectivă. Puteți opta pentru perdele cu modele ample, ori pentru perdele uni, de asemenea, ele pot fi lungi sau scurte, din material mai gros sau dintr-un material subțire, dar haideți mai bine să vedem ce ne spune următorul ghid:

Camerele mici cu ferestre mici: Într-o astfel de cameră se dorește efectul de fereastră mare, prin care să intre lumina soarelui, ceea ce uneori nu este atât de simplu de realizat. Pentru a păcăli vizual, este nevoie de perdele și draperii și potrivite. Ce înseamnă potrivite? Folosiți perdele deschise la culoare pentru a lăsa să pătrundă lumina soarelui, iar draperiile strânse, pe lângă rama ferestrei, astfel încât să dea impresia că și dincolo de draperii există geam, se creează efectul de fereastră mare.

Atunci când nu doriți prea multă lumină în cameră, dar aveți totuși nevoie și de protecție solară, puteți folosi perdele din materiale mate, fine( in, catifea, bumbac), în combinație cu draperii închise la culoare, iar atunci se va creea impresia de profunzime. Acest tip de combinație este chiar în vogă la ora actuală și extrem de chic.

Tot într-o cameră mică puteți pune perdea, cu textură de țesătură, pe întreg peretele cu fereastra. Se creează iluzia de cameră înaltă, generoasă, iar în combinație cu un fotoliu pus în fața ferestrei, poate da impresia de balcon. Puteți folosi chiar inelele acelea care se pun pe bara galeriei. Montați bara cât mai sus și va părea că aveți o cameră înaltă cu un peret vălurit.

Dacă în cameră aveți tapet pe pereți, atunci nu încercați să vă complicați prea mult, folosiți pentru perdele o nuanță uni ori o culoare care face parte din tapet.

În cazul în care aveți o cameră un design simplist, minimalist, atunci puteți îndrăzni să puneți o perdea mai viu colorată sau cu un imprimeu aparte, de flori, forme geometrice, broderii etc. Aici este vorba de contrast.

Caracteristici:

Tipul de produs: Alegeți perdele din țesături durabile și de calitate pentru camerele unde soarele pătrunde foarte bine. Soarele va deteriora în cele din urmă orice țesătură în timp, dar unele țesături sunt mai durabile decât altele față de razele soarelui.

Puteți opta pentru perdele finite, deja croite, așadar veți economisi timp și bani sau puteți opta pentru perdele la metru, adică material brut. Bumbacul este alegerea potrivită, dar puteți alege și o țesătură mai greoaie pentru anotimpurile rece.

Dimensiunile perdelelor:

 • Perdele scurte, care de obicei sunt până la glaful geamului, destinate bucătăriilor
 • Perdelele medii, care trec cu 10-15 cm de glaful geamului și se opresc deasupra caloriferului cu 5 cm și sunt destinate camerei copilului
 • Perdelele lungi se opresc la 2 cm de podea și sunt pentru living și dormitor
 • Perdelele foarte lungi sunt cele mai atârnă pe jos și sunt pentru living-urile mari.

Culori: Luați în considerare schema de culoare existentă a camerei. Perdelele ar trebui să completeze decorul camerei, așa că aruncați o privire la paleta actuală de culori. Nu uitați să țineți cont de toate modelele care apar în tapet sau pe modelul de mobilier.

În cele mai multe cazuri, veți dori să alegeți o nuanță care vă va lega perdelele cu paleta de culori a camerei. Ca o alternativă, puteți crea o atmosferă unică prin alegerea culorilor de cortină care nu se leagă cu schema actuală de culoare.

Nu doriți ca perdelele să se ciocnească cu decorul, dar atâta timp cât culorile sunt complementare, ele nu trebuie să se potrivească exact. Ca alternativă la potrivirea culorii, puteți potrivi textura. De exemplu, alegeți perdele de bumbac pentru a se potrivi cu o canapea cu o copertă de bumbac.

Top 3 Cele mai bune perdele


Perdea voal simplu alb 140×245 by Liz Line

Perdea voal simplu alb 140x245 by Liz Line

  Avantaje:

 • Perdea cu rejansă
 • Raport calitate/preț
 • Se potrivește în orice cameră
 • Lasă să pătrundă razele soarelui

  Dezavantaje:

 • Constructie de Poliester

Verifica Pretul Acestui Produs

Această perdea este perfectă pentru orice tip de design interior, cât și de dimensiunile camerei. Datorita designului interesant, ii puteți adăuga draperii în orice culoare doriți, pentru că albul se potrivește cu orice, așadar puneți-vă imaginația și creativitatea la contribuție!


Liz Line Perdea ivoire cu rejansa

  Avantaje:

 • Are broderie
 • Rejansă
 • Brand de calitate

  Dezavantaje:

 • Design neconventional

Verifica Pretul Acestui Produs

În orice spațiu, fie că este un birou, cameră de zi sau bucătărie este nevoie de o perdea frumoasă. Asta pentru ca o perdea are rolul de a vă oferi intimitate, dar și de a înfrumuseța camera. Această perdea, datorită culorii ei, poate fi potrivită pentru diverse combinații cu draperii in aceste conditii. Montajul este simplu, se întreține ușor și poate fi spălată la 30 de grade.


Perdea de ata 300×270

  Avantaje:

 • Modelul de fir împletit
 • Culoare bej
 • Este de dimensiuni mari
 • Are o bandă pentru bara de susținere

  Dezavantaje:

 • Constructie de Poliester

Verifica Pretul Acestui Produs

Această perdea poate fi folosită atât pentru ferestrele camerei, cât și pentru separarea a două camere datorită modelului său interesant. Mai mult, ea poate fi găsită pe mai multe culori în funcție de preferințele dvs, ceea ce denota o versatilitate deosebita.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Perdea traditionala Maria 150×160

Perdea traditionala Maria 150x160

  Avantaje:

 • Constructie 79% bumbac
 • Culoare bej cu motive tradiționale negre
 • Are broderie
 • Material fin

  Dezavantaje:

 • Nu se pot folosi inalbitori la spalare

Verifica Pretul Acestui Produs

Această perdea cu motive tradiționale este confecționată dintr-un material textil fin și de calitate. Este potrivită atât pentru o sufragerie decorată cu gust, cât și pentru o bucătărie tradițională. În funcție de imaginația dvs o puteți integra în oricare dintre camere, materialul oferindu-vă intimitate și un aer plăcut al camerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.