Cele mai bune pensule machiaj in 2021

0
5856

pensule machiaj

Fie că sunteți make-up artist sau pur și simplu o domnișoară/doamnă dornică să arate splendid cu fiecare ocazie, veți avea nevoie de pensule pentru aplicarea machiajului. Evitați să mai folosiți propriile degete pentru aplicarea fardului sau a fondului de ten și porniți în căutarea unor pensule bune, care pot fi găsite și la prețuri foarte avantajoase.

Unii dintre cei mai faimoși make-up artiști din lume susțin că odată ce aveți pensulele necesare împreună cu produse de make-up pentru piele, de o calitate superioară, atunci puteți cuceri întreaga lume cu aspectul dumneavoastră! Și noi credem același lucru, mai ales că pensulele de make-up au devenit un must have pentru orice portfard al oricărei doamne și domnișoare.

În ultimii ani, această industrie a make-up-ului a  înregistrat adevărate succese, iar pensulele au început să fie din ce în ce mai cunoscute și folosite, a fost practice începutul unei noi ere și astfel s-a ușurat și munca multor make-up artiști și nu numai.

Au apărut multe modele și tipuri de pensule, fiecare în parte având un rol anume, fie că era pentru aplicarea fondului de ten, blush sau pentru aplicarea fardului de pleoape. Au început să existe din ce în ce mai multe tipuri de pensule, iar un machiaj correct realizat poate depinde foarte mult și de tipul pensulelor folosite. Bine îngrijite, pensulele pot rezista chiar un timp îndelungat, fiind chiar mai eco-friendly.

Există multe avantaje pentru utilizarea pensulelor de make-up, veți obține o acoperire mult mai uniformă folosind o pensulă și un finisaj mai fin conceput. De asemenea, este mai safe și igienic să folosiți o pensulă și acest lucru este deosebit de important pentru pielea predispusă la acnee, deoarece vă va ajuta să preveniți erupțiile pe față, dar ca acest lucru să fie făcut ca la carte, este nevoie de o îngrijire adecvată a pensulelor, adică trebuie să le curățați după fiecare machiaj executat cu o soluție specială de curățare.

Credem că orice femeie are nevoie în portfardul ei de două-trei pensule minim, asta în cazul în care este o doamnă, care își aplică un machiaj de rutină, simplu și nu este pricepută să se machiaje singură pentru ocazii mai speciale sau chiar nu este o fană a acestora. Sfatul nostru ar fi ca într-o situație de genul să investiți mai mulți bani într-o pensulă mai bună, care să vă țină mai mult timp și așa scăpați de timp, efort și bani aruncați mereu pe produse de make-up.

Desigur, poate deveni destul de complicat să alegeți pensulele potrivite pentru tenul și nevoile dvs, însă vă stăm la dispoziție cu câteva sugestii și caracteristici ale pensulelor.

Cum alegem o pensula machiaj:

 • Utilitatea pensulei:
 • Pensula penntru aplicarea fondului de ten: aceasta trebuie să aibă foarte mulți peri, să fie mai deasă și moale, fină, astfel încât să nu vă zgârie fața atunci când aplicați fondul de ten. Totodată, este necesar ca pensula să aibă acele caracteristici și pentru o aplicare cât mai uniformă a fondului de ten.
 • Pensula pentru aplicarea fardului de obraz: sunt de dimensiuni mai mici comparativ cu cele pentru pudră și trebuie să aibă o formă oblică, astfel încât să vă fie mult mai ușor să urmăreți linia pomeților atunci când aplicați fardul.
 • Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape: perișorii trebuie să fie fini, moi, de formă rotundă și cât mai subțire pensula, pentru că doar așa veți putea aplica corect fardul de pleoape.
 • Pensula pentru aplicarea pudrei: sunt modele mult mai voluminoase, pufoase, de formă rotundă, cu peri fini. Sigur o veți recunoaște din prima datorită acestor caracteristici. Este și normal să fie așa pentru că ea trebuie să susțină o cantitate mai mare de pudră pentru o aplicare compactă.
 • Pensula pentru anticearcăn: este subțire și ascuțită și sunt folosite pentru a aplica sub ochi un strat de anticearcăn.
 • Pensula pentru eyeliner și sprâncene: are o formă oblică cu un profil foarte subțire, care să vă permite atât conturarea sprâncenelor, cât și trasarea liniei de eyeliner.

Și tipurile de pensule pot continua, există o paletă largă, din care cu siguranță veți găsi exact ce aveți nevoie!

 • Tipul de păr: Există pensule cu perișori sintetic sau naturali. Cele din păr natural au un preț mai ridicat, însă sub de calitate superioară, iar specialiștii recomandă să aveți măcar două din acestea pentru blush și fard de pleoape. Cele cu perișori sintetici pot fi folosite pentru fond de ten sau anticearcăn, pentru că absorb mult mai mult produs comparativ cu perișorii naturali. Mare grijă aici pentru că este posibil ca cele din păr sintetic să fie foarte aspre și dure. Testați-le înainte să le cumpărați sau informați-vă pe Internet.
 • Modul de întreținere: Folosiți soluții speciale pentru spălarea și îngrijirea pensulelor, altfel riscați să le stricați calitatea dacă folosiți orice șampon sau detergent. Puneți-le la uscat peste noapte, iar a doua zi verificați dacă sunt bune de folosit. Dacă trebuie să realizați mai multe machiaje într-o singură zi, atunci folosiți un spray purificator, care cu siguranță le va curăța și vă va ușura întreaga muncă. Indicat ar fi ca măcar o dată sau la două săptămâni să le spălați foarte bine și să le lăsați să se usuce de la sine. O pensulă nu are termen de valabilitate, însă poate acumula microbi și nu vreți ca aceștia să vă afecteze tenul, așadar ar fi bună o verificare perioadică a pensulelor, iar atunci cu siguranță vă veți da seama care trebuie să fie aruncate și care nu.

Top 3 Cele mai bune pensule machiaj


Set 5 Pensule Machiaj Flawless

Set 5 Pensule Machiaj Flawless

  Avantaje:

 • Pensule pentru aplicarea fondului de ten, blush, bronzer, anticearcăn, ruj, tuș, dar și pentru sprâncene
 • Preț accesibil
 • Fine la atingere
 • Peri sintetici

  Dezavantaje:

 • Forma pensulelor

Verifica Pretul Acestui Produs

Forma pensulelor este una revoluționară și foarte populară în ultima perioadă. Pensulele pot fi depozitate în cutia cu care vin la pachet și folosite oricând doriți, perișorii find unii moi la atingere, care nu cad și se pot întreține foarte ușor.


Set 18 Pensule cu Mâner Mov

Set 18 Pensule cu Mâner Mov

  Avantaje:

 • Design modern
 • Preț accesibil
 • Multifuncționale
 • Peri sintetici

  Dezavantaje:

 • Cam firave

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest set este unul luxury conceput special pentru machiaje ce trebuie să fie bine și precis realizate. Multitudinea pensulelor vă oferă posibilitatea să dați frâu liber imaginației și să realizați machiaje spectaculoase fara prea mult efort.


Set 4 Pensule Real Techniques Flawless Base Set Pinselset

Set 4 Pensule Real Techniques Flawless Base Set Pinselset

  Avantaje:

 • Mâner din aluminiu
 • Peri sintetici moi
 • Pensule multifuncționale

  Dezavantaje:

 • Cam rigide

Verifica Pretul Acestui Produs

Sunt 18 pensule care vă vor ajuta fie că sunteți la început pe acest drum, fie că sunteți deja profesioniste. Odată ce veți știi pentru ce puteți folosi fiecare pensulă, cu siguranță munca dvs va fi mult mai ușoară.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Pensule Machiaj Profesionale Machiaj Cosmetic ZOREYA

Pensule Machiaj Profesionale Machiaj Cosmetic ZOREYA

  Avantaje:

 • Perișori naturali și sintetici de foarte bună calitate
 • Geantă din piele
 • Utilizare îndelungată
 • Calitate net superioară

  Dezavantaje:

 • Prețul mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Este setul cel mai potrivit pentru persoanele cele mai iscusite în arta machiajului. Aveți la îndemână o mulțime de pensule, fiecare cu rolul ei în parte, iar pe lângă asta contează mult și calitatea perișorilor, care este una superioară, deci veți avea parte așadar de o experiență frumoasă și relaxantă de make-up realizat cât mai simplu și eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.