Cele mai bune pături pentru copii in 2019

0
890

O pătură de calitate poate fi cel mai bun accesoriu pentru copilul dumneavoastră când vine vorba despre somn. Atunci când cauți o pătură perfectă, poți găsi o gamă vastă de modele, culori sau descrieri care nu întotdeauna sunt relevante pentru calitatea produsului. Cel mai bine este să schimbi pătura mai des pentru copii, deoarece aceștia transpiră mult mai mult decât noi, sunt mai neglijenți, se plictisesc rapid de ea și vor fi mai agitați noaptea și nu în ultimul rând, după cum fiecare dintre noi știe, ei cresc foarte repede și le poate deveni incomodă.

Principalul factor pe care trebuie să îl iei în calcul atunci când vine vorba despre păturile pentru copii este materialul din care sunt formate și, dacă este cazul, umplutura cât și densitatea fibrelor. Foarte important este ca materialul din care este compusă pătura să fie tratat împotriva acarienilor și microorganismelor, în acest fel ferindu-ți copilul de alergii sau infecții respiratorii.

Grosimea și greutatea păturilor sunt detalii secundare dar totodată importante și bine de luat în calcul, greutatea putând fi măsurată în funcție de densitatea materialului ce intră în componența păturii.

Așadar, dacă încă ești în căutarea unei pături de calitate, care să fie pe gustul copilului tău și care totodată să nu coste prea mult, îți sugerăm să arunci o privire peste lista următoare.

Top 3 Cele mai bune pături


Disney Star Wars

Disney Star Wars

  Avantaje:

 • Are aspect interesant, fiind îndrăgită de fanii seriei Star Wars
 • Dimensiunile sunt ideale pentru copiii de minim 3 ani
 • Se curăță la 30°C deci nu necesită multe resurse

  Dezavantaje:

 • Este preferată în mare parte doar de băieți

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă ai un copil pasionat de filmele SF, în special de seria Star Wars, atunci această pătură de la Disney s-ar putea să i se potrivească perfect stilului său. Aceasta are dimensiunile de 140x100cm, potrivit pentru copiii ce încă sunt în creștere și se poate curăța foarte ușor la mașina de spălat, la maximum 30° C.

Această păturică este realizată din poliester tratat împotriva microbilor, are formă dreptunghiulară și este perfectă pentru varsta de minim 3 ani.

Alte aspecte importante care trebuie știute despre această pătură este că ea nu se poate usca prin centrifugare, nu trebuie călcată și nu trebuie curățată chimic.


Disney Eurasia Spongebob

Disney Eurasia Spongebob

  Avantaje:

 • Nu depășește pragul de 1Kg al greutății
 • Este îndrăgită de orice copil
 • Culorile sale sunt rezistente, suportând spălări repetate

  Dezavantaje:

 • Are dimensiuni pentru copii mai mici de 3 ani

Verifica Pretul Acestui Produs

Pătura de la Disney decorată cu personajul Spongebob este îndrăgită de orice copil, indiferent de vărstă sau sex. Aceasta are culori vii, caracteristică desenului animat Spongebob, va oferi siguranță copilului dumneavoastră și va vace ca patul să fie un loc îndragit de copil.

Pătura este moale, materialul fiind poliester în proporții de 100% și culorile rezistente la spălări repetate. În plus, aceasta este foarte ușoară de manevrat, cântărind mai puțin de 1Kg.


David Fussenegger Lena

David Fussenegger Lena

  Avantaje:

 • Este potrivită atât pentru băieți cât și pentru fete
 • Materialul ce o compune este bumbacul de calitate
 • Are două fețe, ambele colorate

  Dezavantaje:

 • Lățimea acesteia este de doar 75cm

Verifica Pretul Acestui Produs

Pătura David Fussenegger este un produs din bumbac organic ce întânește toate criteriile în vederea procesării de textile naturale, producătorul operând în conformitate cu standardele ecologice și sociale impuse la momentul actual.

Această pătură este perfectă atât pentru băieți cât și pentru fete, de la orice vârstă, forma este dreptunghiulară și având două fețe, una cu personajul îndrăgit de copii, Lena și cealaltă având dungi de culoare albastră, roșie și maronie.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Nattou Charlotte

Nattou Charlotte

  Avantaje:

 • Este recomandată tuturor copiilor, începând cu primele luni de viață
 • Materialul este unul moale și plăcut
 • Este o pătură groasă, potrivită pentru sezonul mai rece

  Dezavantaje:

 • Având în vedere culoarea roz, s-ar putea să fie plăcută doar de fete

Verifica Pretul Acestui Produs

Nattou Charlotte este o păturică moale, ideală pentru a înveli copiii și a le asigura confortul necesar, produsul fiind realizat în culori plăcute, deschise, pe care sunt conturate personaje vesele, respectiv girafa Charlotte, creând un ambient cald și protectiv pentru cel mic.

Aceasta este realizată din materiale rezistente, de cea mai bună calitate, ele fiind ușor catifelate, plăcute la atingere, pătura se poate utiliza în pătuț sau cărucior, atât în casă cât și în timpul călătoriilor și este groasă, potrivită pentru confortul termic al copilului în sezonul toamnă-iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.