Acasă Casa si Gradina Cele mai bune pături electrice in 2021

Cele mai bune pături electrice in 2021

0


Păturile electrice au devenit un element esenţial pentru nopţile reci, ele încălzind patul cel răcoros într-un timp record pentru a oferi fiecăruia un somn cât mai plăcut. Păturile electrice au puterea exprimată in watti deoarece şi acestea sunt conectate la o reţea electrică iar aceasta poate fi mică sau moderată, cu cât puterea este mai mare cu atât patul dumneavoastră va fi încălzit mai rapid. În plus, fiecare pătură electrică vine cu un design aparte, fiind foarte uşor de asortat cu restul lenjeriei de pat.

Mulţi utilizatori preferă folosirea păturilor electrice deoarece utilizarea lor poate reduce costurile la încalzire. Senzorii de temperatură ale păturilor electrice moderne pot sesiza modificări de temperatură la nivelul aerului si al pielii iar în acest fel işi pot autoregla setările. Cele mai avansate modele de pături sunt programabile, astfel încât să poată preîncălzi patul la un moment prestabilit şi să se oprească la o anumită oră.

Toate dintre păturile recomandate de noi au caracteristici esenţiale de siguranţă şi oferă un somn liniştitor.

Top 3 Cele mai bune pături electrice


Pătura cu încălzire electrică Kring 120W

  Avantaje:

 • Are o putere de 120W, ceea ce îi oferă posibilitatea să se încălzească într-un timp foarte scurt.
 • Design-ul şi materialul din lână este de o calitate foarte bună
 • Mărime potrivită pentru majoritatea persoanelor
 • Are 4 trepte de căldură, fiind pe placul tuturor
 • Uşor de întreţinut, se poate spăla la maşina de spălat

  Dezavantaje:

 • Consum ridicat de energie

Verifica Pretul Acestui Produs

Pătura Kring de 120W are un design plăcut ce se potriveşte in orice dormitor şi datorită puterii acesteia patul poate fi încălzit într-un timp foarte scurt făcându-ţi somnul liniştitor şi plăcut. Ea este realizată din lână cu microfibre de înaltă calitate fiind uşor de îngrijit şi putând fi spălată la o temperatură de până la 30°C. Aceasta vine cu dimensiunile de 130×180 cm fiind perfectă pentru orice persoană. În plus ea îţi oferă protecţie la supra-încălzire aşadar nopţile lungi pot fi fară stres, orice posibil accident fiind inexistent.


Pătura electrică ARGO SINTONY

  Avantaje:

 • Consum scăzut de energie
 • Se poate ataşa la saltea cu uşurinţă
 • Se curăţă foarte uşor de mână

  Dezavantaje:

 • Se încălzeşte mai greu datorită puterii mici
 • Are doar două trepte de reglare
 • E necesară spălarea de mână

Verifica Pretul Acestui Produs

Pătura termică ARGO SINTONY  este prevăzută cu inele pentru ataşarea la orice saltea. Este ideală pentru o utilizare de lungă durată şi foarte bună pentru a fi utilizată între saltea şi lenjerie, oferindu-ţi confortul mult dorit după o zi lungă şi obositoare. Conectorii acesteia au contacte aurite oferindu-i un design plăcut şi cablul de alimentare poate fi deconectat în orice moment. Aceasta are o putere de 60W, scăzăndu-I consumul considerabil iar cele două trepte de reglare o pot face să se încălzească mai rapid sau mai încet. Ea este în conformitate cu standardele stabilite de regulamentele europene oferindu-ţi siguranţă şi linişte.


Pătura electrică Westfalia 68W

  Avantaje:

 • Consum scăzut, având o putere de doar 68W
 • Material de înaltă calitate
 • Se poate curăţa cu uşurinţă în maşina de spălat

  Dezavantaje:

 • Nu este destul de durabilă

Verifica Pretul Acestui Produs

Acum nopţile friguroase întâmpinate de patul rece ce oferea un discomfort semnificativ şi un somn mai greoi pot fi evitate prin achiziţia unei pături electrice Westfalia. Păturile electrice Westfalia se bazează pe principiul termic al curentului electric. Ele folosesc un controller pentru a seta temperature de încălzire iar elementul încălzitor este astfel plasat uniform, astfel încât temperatura degajată să nu afecteze pielea persoanelor. Pătura electrică Westfalia se poate fix ape salteaua patului, sub cearşaf, cu ajutorul şnururilor ce vin livraţi odată cu pătura. Desing-ul acesteia este format dintr-un material moale, uşor lavabil. În cazul în care doriţi să spălaţi această pătură, va fi nevoie să detaşaţi comutatorul ce este plasat convenient în unul din colţurile acesteia. Aceasta dispune şi de siguranţă termică pentru protecţie în caz de supra-încălzire.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Pătura electrică Daga SOFTY PLUS – 3757

  Avantaje:

 • Cele 6 trepte de temperatură îţi oferă un control excepţional al căldurii
 • Puterea de 160W îţi pot încălzi patul în scurt timp
 • Material pufos şi foarte primitor după o zi lungă
 • Se poate folosi pentru două personae
 • Se poate spăla la maşina de spălat

  Dezavantaje:

 • Greutate semnificativă

Verifica Pretul Acestui Produs

Pătura Daga SOFTY PLUS are un design pufos şi este de dimensiuni mari, perfectă pentru cupluri şi persoanele care dorm împreună, are o calitate foarte impresionantă, cu finisaj textil flece, reversibil, catifelat la atingere ideal pentru a fi folosit ca şi cuvertură pe canapea. Piesa are dimensiunile 140×180 şi cantareste 900g, ceea ce o face să fie unul dintre acele modele grele, care pot deveni incomode la purtare. Puterea pe care o oferă este de 160W, de unde intuim capacităţi excepţionale de încălzire rapidă, căci la acest capitol concurează cu cele mai bune pături electrice iar cele 6 trepte de temperatură cu afişare LED, împreună cu protecţia la supra-încălzire îţi oferă un somn liniştitor şi în cele mai sigure condiţii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version