Cele mai bune mașinuțe cu telecomandă in 2019

0
308

masinute telecomanda

Mașinuțele cu telecomandă au fost dintotdeauna preferate de către băieți, fiind jucării care pot juca roluri importante în viața lor, fără ca măcar aceștia să conștientizeze. De-a lungul timpului, mașinuțele au fost apreciate atât de copii, cât și de adulți, pasionați de astfel de jucării și care își doreau să petreacă cât mai mult timp în compania copiilor lor.

Deși mulți le consideră doar niște jucării inofensive, ele de fapt joacă roluri importante în viața copilului, pentru că ajută la dezvoltarea abilităților fizice, mentale și sociale. Probabil vi s-a întâmplat să ieșiți cu cel mic în parc și să vedeți că în jurul unui copil care are o jucărie nouă se strâng mai mulți copii curioși, care vor să se joace și ei și să socializeze. Ei bine, o mașină cu telecomandă poate fi un mod de a socializa și totodată cel mic se poate distra alături de prietenii săi.

Înainte de a achiziționa o mașinuță electrică, ar fi bine să îl întrebați și pe micuț ce preferințe are, să consultați ghidul nostru privind caracteristicile de calitate ale unei mașinuțe cu telecomandă și să verificați ofertele din magazinele online și offline.

Caracteristicile unei masinute cu telecomanda de calitate:

 • Tipologia: Din punct de vedere al tipologiei, există mașinuțe cu telecomandă la prețuri accesibile, destinate copiilor pentru simpla lor distracție și joacă, mai rezistente și mai ușor de folosit, iar în a doua categorie intră mașinuțele de “colecție” sau hobby, destinate atât copiilor de vârste mai mari, cât și adulților pasionați de automobile. Acestea din urmă au prețuri mult mai ridicate, sunt mai fragile, sunt mai greu de întreținut și nu constituie instrumente de joacă.
 • Modelul: La fel și aici avem de-a face cu două categorii. În prima categorie intră mașinuțele cu telecomandă on-road și pe care copiii le pot folosi cel mai bine pe suprafețe netede cum ar fi gresie, parchet, ciment, pentru că sunt concepute cu suspensii mai puțin robuste și mult mai apropiate de sol, astfel că odată pusă pe nisip, nu vor face față situației. În a doua categorie intră mașinile cu telecomandă off-road, care imită foarte bine mașinile reale off-road. Off-road înseamnă că au cauciucuri mai late, suspensii funcționale, sunt mai ridicate de la sol, iar cel mic le va putea folosit pe drumuri cu denivelări, pe nisip, pe scări, în grădină etc.
 • Modul de alimentare: Alimentarea se poate face fie prin acumulatori reîncărcabili sau baterii, fie cu ajutorul unui combustibil lichid numit nitro.Pentru copii, în general, vă sfătuim să alegeți produse cu alimentare electrică, pentru că le va fi mult mai ușor să încarce mașinuța sau să îi schimbe bateriile și totodată, este mult mai sigură pentru ei și silențioasă. Mașinile cu combustibil nitro sunt destinate adolescenților sau adulților pasionați de mecanică și tehnologii mai avansate.
 • Vârsta copilului: La acest capitol ar fi bine să urmăriți și recomandările producătorilor înscrise pe cutia mașinilor pentru copii. Ele depind destul de mult ca dimensiuni și de preferat ar fi ca odată ce aveți un copil mai mic, să nu achiziționați produse care au piese individuale de mici dimensiuni, pentru că din curiozitate, există riscul să le înghită.
 • Sistem de control: Ar trebui să fie cât mai simplu, astfel încât cel mic să nu se plictisească rapid dacă are de-a face cu un sistem prea dificil pt el. Sistemul trebuie să permite manevrarea mașinuței în toate direcțiile și de preferat ar fi ca produsul să vină însoțit de o telecomandă ( tip joystick) care să le faciliteze folosirea mașinii.
 • Canale de frecvență: De preferat ar fi să alegeți un item cu cel puțin două canale de frecvență, pentru că se poate întâmpla ca transmisia să se suprapună cu o alta de la o altă jucărie cu telecomandă. Mașina pentru copii ar trebui să aibă cel puțin 2-6 canale diferite.
 • Accesorii: Mașinuța poate fi livrată cu baterii, acumulatori, diverse accesorii cum ar fi aripi, telecomanda este și ea, de asemenea, importantă.

Top 3 Cele mai bune mașinuțe cu telecomandă


Mașinuță de teren cu telecomandă M-Toys

Mașinuță de teren cu telecomandă M-Toys

  Avantaje:

 • Viteză de aproximativ 10 km/h
 • Roți de cauciuc de foarte bună calitate
 • Are telecomandă inclusă

  Dezavantaje:

 • Bateriile pentru telecomandă și vehicul nu sunt incluse în pachet

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta este o mașină de teren, cu telecomandă, clasică, la un preț mai mult decât accesibil. Copilul dvs va fi cu siguranță încântat de ea, mai ales că o poate folosi oriunde dorește datorită roților de dimensiuni mai mari, realizate din cauciuc de foarte bună calitate și suspensiilor funcționale.

Mașina prinde o viteză destul de mare, de 10 km/h, lucru care îl va anima foarte tare pe cel mic, căruia probabil îi place și viteza. Bateriile trebuie să fie achiziționate separat, va fi nevoie de 7 baterii  AA, care nu sunt incluse în acest pachet.


Mașina de Poliție cu telecomandă și portiere mobile

Mașina de Poliție cu telecomandă și portiere mobile

  Avantaje:

 • Portiere mobile
 • Telecomandă inclusă
 • Imită perfect detaliile tehnice și estetice ale unei mașini reale
 • Faruri care se aprind

  Dezavantaje:

 • Bateriile pentru telecomandă nu sunt incluse în pachet
 • Produsul este destinat copiilor de 3-4ani+

Verifica Pretul Acestui Produs

Cu ajutorul acestei mașini, care imită perfect detaliile tehnice și estetice ale unei mașini reale de poliție, copilul se va distra pe cinste și va intra într-o cursă nebună, în care va putea să își dezvolte abilitățile de coordonare spațială prin dirijarea mașinii cu ajutorul telecomenzii.

Mașina are un design modern, cu tematică, portierele se deschid și se închid, iar farurile din față se aprind oricând este pe cale să se întâmple o infracțiune, iar copilul dvs intră în pielea personajului.

Mai mult, mașina funcționează cu acumulator de 4.8 V inclus în pachet și cum am spus, este manevrată prin telecomandă.Copilul dvs își va putea dezvolta dexteritatea, coordonarea mână-ochi și creativitatea.


RC iMK Rock Crawler Vehicle Fast Race Monster Off-Road Truck

RC iMK Rock Crawler Vehicle Fast Race Monster Off-Road Truck

  Avantaje:

 • Rază 80-100 m telecomandă în aer liber
 • Gradul 3 de dificultate
 • Suspensii funcționale
 • Roți mari din cauciuc de înaltă calitate

  Dezavantaje:

 • Produsul conține și piese individuale mai mici, care pot fi înghițite de copiii prea mici, de aceea este un produs destinat copiilor de 8 ani+

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceasta masinuta este una oarecum diferita, având gradul 3 de dificultate. Nu este destinat copiilor prea mici, pentru că este destul de greu de controlat și înțeles cum funcționează mecanismul său.

Roțile din cauciuc de calitate superioară, groase și de dimensiuni mari, îl vor ajuta pe copil să folosească mașina pe orice suprafață dorește, fie că vorbim de nisip, drum denivelat sau pietre mari.

Mai trebuie precizat ca aceasta masinuta are o rază de acțiune impresionanta de 100 m. Pentru siguranța copilului, dacă are sub 8 ani, este bine să îl supravegheați în timp ce se joacă cu mașinuța.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Linxtech HS18311 Off-Road Racing Tractiune 4X4

Linxtech HS18311 Off-Road Racing Tractiune 4X4

  Avantaje:

 • Viteză de 36 km/h
 • Acumulator inclus de 7.4 V
 • Carcasa auto: PVC rezistent la explozii
 • Radiocomandă

  Dezavantaje:

 • Bateriile pentru telecomandă nu sunt incluse în pachet
 • Mașina este destinată copiilor de peste 12-14 ani

Verifica Pretul Acestui Produs

Recomandarea noastră vizează o mașină pentru copii ceva mai mari, care se pot întâlni cu prietenii lor la curse adevărate de mașini. Acest produs poate prinde o viteză maximă de 36 km/h și are tracțiune 4×4.

Raza de acțiune este de 80 m, deci practic copilul va putea controla mașina și de la distanță. Mașina este proiectată cu componente durabile și puternice pentru a oferi experiența reală a jocului de curse și a jocului off-road.

Acumulatorul este de 7.4 V și oferă o autonomie de 20 minute. Se încarcă cu ajutorul unui cablu USB pe care îl veți putea conecta la mașină, laptop. Roțile sunt realizate din cauciuc ranforsat și elastic, făcâd mașina potrivită pentru orice tip de suprafețe de sol.

Mai trebuie sa precizam ca cu modelele de rulare în trepte, anvelopele ajută mașina să meargă bine pe suprafețe umede și neuniforme, de exemplu, sol, ierburi, betoane, drum pietruit și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.