Cele mai bune maşini de tuns iarba in 2021

0
2340

Pentru orice proprietar al unei curţi, maşina de tuns iarba este un dispozitiv esențial în menținerea în stare bună a spațiului ce înconjoară locuința.

Deoarece timpul este prețios și nu toată lumea preferă să-l petreacă îngrijind gazonul, mașinile de tuns iarba ne ajută prin diferitele lor caracteristici iar când dorim să cumpărăm una nouă ar trebui să luăm în calcul urmatorii factori:

 • tipologia reprezintă modul prin care aceasta se deplasează pentru a tăia firele de iarbă și pot fi mașini de tuns cu împingere sau automatizate, cele cu împingere necesită forța utilizatorului pentru a fi împinse și se folosesc de obicei pe spații reduse și cele automate care se mișcă în funcție de cum setează utilizatorul de pe mâner iar acesta trebuie doar să o coordoneze în direcția potrivită;
 • alimentarea ce poate fi pe bază de combustibil, având un motor cu ardere internă sau cu conexiune directă la rețea, consumul acestora fiind în funcție de eficiența lor, funcțiile sale ce includ opțiunile de tăiere și gestionare a gazonului;
 • mentenanța reprezentând toate metodele necesare pentru a păstra dispozitivul funcționabil, de obicei cele ce folosesc un motor intern au o mentenanță mai slabă, de aceea recomandăm cele electrice, adăugând în plus și prețul care este mai avantajos la cele electrice și la momentul cumpărării și atunci când vine vorba de consum.

Top 3 Cele mai bune maşini de tuns iarba


Mașina electrică de tuns gazonul Heinner VMGE002 

Mașina electrică de tuns gazonul Heinner VMGE002

  Avantaje:

 • Oferă randament bun la preț scăzut
 • Ușor de întreținut
 • Greutate mică

  Dezavantaje:

 • Putere relativ mică

Verifica Pretul Acestui Produs

Mașina de tuns gazonul Heinner VMGE002 este una eficientă și ușor de întreținut, proiectată pentru gazon și curți de dimensiuni mici. Dispozitivul este robust, cu o putere a motorului cu perii de 1200W și 3500rpm ce oferă un randament foarte bun și taie firele de iarba la o înălțime ce poate varia intre 26-56mm și o lățime de 32cm. Ea se poate transporta ușor având o greutate de 7.5KG iar dacă și asta este o problemă, roțile acesteia vă vor fi de ajutor.

În plus ea deține un sac colector ca accesoriu și pentru a ușura munca frâna acesteia este mecanică.


Maşina electrică de tuns gazonul Skil F0150713AA

Maşina electrică de tuns gazonul Skil F0150713AA

  Avantaje:

 • Capacitate a sacului de 30l
 • Poate tăia la înălţimi de 20, 40 şi 60mm
 • Frâna cu oprire rapidă oferă siguranţă

  Dezavantaje:

 • Motorul de 1300W neoptimizat corespunzător poate aduce costuri semnificative

Verifica Pretul Acestui Produs

Mașina electrică de tuns gazonul Skil F0140713AA este alegerea perfectă daca doriţi o maşinărie eficientă la un preţ mic. Motorul său acţionat prin curea are o putere de 1300W fiind ideal pentru spaţiile restrânse având şi o lăţime de tăiere de 33cm iar în funcţie de necesităţi, ea poate tăia la înălţimile de 20, 40 sau 60mm. Rezervorul acesteia este de 30l, suficient pentru a face faţă un timp îndelungat. Lamelele sale de tăiere sunt tratate împotriva tăierii oferind fiabilitate iar frâna acesteia este cu oprire automată.


Maşina electrică de tuns gazonul Bosch Rotak 37

Maşina electrică de tuns gazonul Bosch Rotak 37

  Avantaje:

 • Are o capacitate a sacului de 40l
 • Oferă o finisare perfectă
 • Lucrează rapid mulţumită motorului puternic şi a lăţimii de 37cm

  Dezavantaje:

 • Greutate destul de mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Maşina de tuns gazonul de la Bosch, modelul Rotak 37 include o serie de caracteristici care definesc din plin eficienţa sa în acest domeniu. Acest dispozitiv merită din plin investiţia, dovedindu-se foarte eficient utilizând cât mai puţine resurse.

Ea acţionează foarte rapid mulţumită motorului de 1400W şi a lăţimii de 37cm, acoperind o suprafaţă mare şi rezolvând treburile într-un mod rapid. Sacul său are o suprafaţă de 40l pentru a lucra fără întrerupere pe spaţii mici şi medii, fără ca golirea acestuia să fie necesară. Pentru a se putea transporta uşor, ea este echipată cu roţi, un mâner ergonomic iar finisarea gazonului este impecabilă datorită tehnologiei PowerDrive+ şi a înălţimilor reglabile de tăiere a ierbii ce poate varia între 20 şi 70mm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Maşina electrică de tuns gazonul Bosch Rotak 43 

Maşina electrică de tuns gazonul Bosch Rotak 43

  Avantaje:

 • Are un motor de 1800W cu PowerDrive
 • Capacitatea este de 50l
 • Lamelele au o lăţime de 43cm

  Dezavantaje:

 • Preţ destul de mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă modelul de la Bosch Rotak 37 vi s-a părut de o calitate bună, atunci modelul Rotak 43 vă va mulţumi de două ori mai mult păstrând acelaşi design ergonomic dar cu specificaţii îmbunătăţite şi probleme tehnice rezolvate. Aceasta este concepută pentru spaţii mai mari, având o capacitate a sacului de 50l, permiţându-i funcţionarea continuă.  Tăierea se face cu ajutorul unui motor de 1800W echipat cu PowerDrive şi a lamelelor de 43cm din oţel ce au o reglare a înălţimii de tăiere între 20 şi 70mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.