Cele mai bune jocuri pentru fete in 2021

0
422

jocuri de fete

Jocurile au fost mereu și probabil vor fi întotdeauna parte din copilăria fiecărui om. Când suntem mici, primim jucării de care ne bucurăm și cu care facem primii pași prin viață. Alegerea jucăriilor potrivite devine din ce în ce o treabă mai dificilă pentru adulți, deoarece aceștia au de ales din game variate de jocuri și jucării, care mai de care mai interesante și creative.

Părinții trebuie să țină cont de câteva aspecte importante în momentul în care aleg să achiziționeze un anumit joc pentru domnișoare aflate în plină dezvoltare. După cum bine știm, fetițele au fost dintotdeauna mai grațioase, sensibile, statutul de “mici printese”fiind destul de potrivit pentru ele.

Păpușile, culoarea roz, rochițele, seturile gătit în bucătărie sunt doar câteva dintre cele mai populare jucării/jocuri, iar orice fată a avut o pasiune la un moment dat pentru ele. Ne-am propus, așadar, să vă prezentăm un top al celor mai recomandate jucării pentru fetițe.

Caracteristicile jocurilor

 • Trebuie să îi ajutăm pe cei mici să se adapteze ușor la nou și să aibă experiențe plăcute din care pot învăța ceva. Dăruirea de noi jocuri înseamnă provocări noi, astfel copiii vor fi puși în situația de a rezolva diverse problem, de a-și pune mintea la contribuție, de a explora mediul înconjurător și de a se lovi de noi dileme.
 • Jocurile trebuie să fie educaționale și să contribuie la dezvoltarea abilităților sociale. Este extrem de important pentru cei mici să dezvolte încă de la o vârstă fragedă relații de prietenie cu alți copii și să învețe să împartă ceva ce le aparține. Fetele prefer dintotdeauna jocurile relaționale, care dezvoltă exprimarea emoțiilor, comunicarea, cât și abilitățile cognitive.
 • Jocurile trebuie să le dezvolte imaginația și creativitatea. Căutați jocuri care să le stimuleze mintea celor mici și să îi facă să își dezvolte latura creativă.
 • Un joc potrivit este acela care îl poate ajuta pe copil să se descurce și în cadrul activităților de la grădiniță/școala primară.

Top 3 Cele mai bune jocuri pentru fete


Bucatarie multifunctionala DUBLA XXL

Bucatarie multifunctionala DUBLA XXL

  Avantaje:

 • Foarte multe instrumente și accesorii de bucătărie incluse
 • Sunete și lumini disponibile la apăsarea butoanelor
 • Picioare suplimentare pentru ajustarea înălțimii bucătăriei

  Dezavantaje:

 • Robinetul de apă cu ciclu închis

Verifica Pretul Acestui Produs

Setul de bucătărie poate fi un cadou nemaipomenit pentru o fetiță. Aceasta cunoaște instrumentele pe care orice femeie le folosește în bucătărie și poate dezvolta mai târziu chiar o pasiune pentru gătit. Este o adevărată distracție și totodată, un timp de calitate petrecut cu o jucărie educațională.

Odată ce copilul crește, picioarele bucătăriei pot fi ajustate și înălțate, astfel încât acesta să se poată bucura în continuare de joacă. Impresionant e faptul ca bucătăria este realizată minuțios, până în cel mai mic detaliu.

Aceasta  le permite copiilor sa experimenteze activitatile casnice intr-un mod sigur. Are un design modern si interesant precum si culori frumoase si vii care ii atrag pe copii din prima clipa.


Trotineta pliabila TWIST XP cu 3 roti luminoase

Trotineta pliabila TWIST XP

  Avantaje:

 • Roți luminoase
 • Este pliabilă
 • Are cadru din oțel
 • Are claxon și coșuleț
 • Ghidon ajustabil
 • Bază de susținere antiaderentă
 • Sistem de frânare de mână pe roata din față

  Dezavantaje:

 • Copiii trebuie să fie însoțiți măcar pănâ la acomodarea acestora cu trotineta

Verifica Pretul Acestui Produs

O trotinetă poate fi, într-adevăr, cadoul ideal pentru mișcarea și consumarea energiei fizice. Pe lângă design-ul creat special pentru fete, roz, cu panglici, trotineta este și foarte ușoară, având doar 3 kg, așadar este ușor de cărat de către părinți.

Ușor de folosit, plimbarea cu trotineta îi ajută pe cei mici în general să își dezvolte și autocontrolul, cât și echilibrul. Cadrul este realizat din otel – oferind rezistenta si durabilitate. Manerele sunt acoperite cu spuma moale, ceea ce le face usor de manevrat, iar baza pentru picioare este anti alunecare, oferind un plus de siguranta in timpul miscarii.

Ghidonul este ajutabil, astfel încât, odată cu creșterea fetiței, acesta se poate modifica, iar ea se poate bucura în continuare de plimbările cu trotineta. Greutatea maxima suportată este de 90 kg.

Prețul este unul accesibil, iar ca accesoriu, trotineta este prevăzută cu un coșuleț în care fetele își pot transporta jucăriile, păpușile, sticla de apă etc.


Papusa Cicciobello Bua

  Avantaje:

 • Accesorii incluse
 • Atentie deosebita la detalii
 • Destul de rezistenta pentru o papusa
 • Ambalaj de calitate

  Dezavantaje:

 • Prețul ceva mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Păpușa Cicciobello este interesantă tocmai pentru că poate responsabiliza o fetiță. Accesoriile cu care această păpușă vine la pachet sunt: 3 biberoane cu lapte, suc si medicamente, termometru, seringa, stetoscop si suzeta ce straluceste in intuneric.

Mai trebuie mentionat ca această păpușă are diverse funcții, ea se “îmbolnăvește”, iar fetița trebuie să o trateze. Avand in vedere complexitatea papusii si design-ul sau atragator, este cu certitudine genul de papusa pe care o puteti oferi cadou unei fete in plina dezvoltare.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Casa de joaca din lemn Eichhorn cu 4 papusi

Casa de joaca din lemn Eichhorn

  Avantaje:

 • Vine cu 4 păpuși incluse
 • Mobilier inclus
 • Dimensiuni potrivite pentru fetițele de vârste mai mici
 • Design-ul

  Dezavantaje:

 • Prețul ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți să oferiți fetiței dumneavostră o jucărie mai complex, atunci puteți alege casa pentru păpuși. Aveți incluse patru păpuși, accesorii, iar casa este confecționată din lemn pictat, ceea ce poate da copilului posibilitatea de a-și pune în valoare creativitatea și de a o picta ea însăși.

Copilul dumneavoastră se poate juca alături de prietenii săi într-un décor în care își pot crea singuri propriile povești. Casa de păpuși este o jucărie prin care cea mica își poate pune la contribuție gândirea și imaginația, decorând căsuța, pictând-o, imaginându-și scenarii pentru păpușile sale și chiar devenind parte din acea poveste.

Nu uitați ca mai înainte de cumpărarea unui cadou pentru fetița dumneavoastră, să luați în considerare și scurtul nostru ghid. Este important ca cei mici să aibă jocuri care îi pot ajuta încă din primii ani de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.