Cele mai bune huse de protecţie pentru iPhone 6 in 2021

0
1178

Smartphone-ul iPhone 6 realizat de compania Apple a dovedit a fi un alt gadget de mare success lansat de aceştia atingând milioane de vânzări peste tot în lume. Însă, de îndată ce s-a lansat a început să fie scăpat în diferite locuri şi să sperie fiecare cumpărător care a investit o sumă impresionantă pentru acesta.

Având în vedere faptul că telefonul tau este la vedere majoritatea timpului cu o husă poţi nu numai să-l protejezi de zgârieturi sau posibile accidente ci şi să-I adaugi o personalitate proprie şi un stil aparte.

Odată cu creşterea vânzărilor telefonului Iphone 6 au început să apară din ce în ce mai multe huse pentru acesta care se bazează în mare parte pe design şi protecţia telefonului.

În acest articol am dori să vă prezentăm câteva huse pentru telefonul Iphone 6, aceste huse au rolul de a vă salva telefonul în diferite situaţii, de a vă scuti de cumpărarea altui telefon în cazul în care acesta a fost avariat printr-o căzătură şi pentru a vă oferi un plus în design-ul acestuia.

Top 3 Cele mai bune huse pentru iPhone 6


Husa Vetter Air Series

Husa Vetter Air Series

  Avantaje:

 • Greutate aproape neglijabilă
 • Este transparentă şi păstrează design-ul Iphone-ului
 • Foarte subţire

  Dezavantaje:

 • Nu este foarte rezistentă
 • Există doar varianta în alb

Verifica Pretul Acestui Produs

Husa Air Series a fost creată pentru a oferi o protecţie eficientă a smartphone-ului dumneavoastră.

Datorită materialului foarte subţire, de doar 0,3 mm, şi a culorilor neutre, această husă completează aspectul telefonului cu un design impecabil şi simplu, păstrând aspectele positive ale telefonului.

Această husă cântăreşte nu mai mult de 4 grame, făcând-o insesizabilă din punct de vedere al greutăţii. Această husă nu doreşte împiedicarea folosirii vreunui cablu şi este decupată în locul port-urilor, oferind şi un plus de design.

Deşi este foarte subţire, husa este prevazută cu surplus de material în colţuri pentru a proteja telefonul în diferite accidente.


Husa A+ Case

Husa A+ Case

  Avantaje:

 • O greutate foarte scăzută
 • Ai mai multe variante din care poţi alege, gri, auriu şi nude, în funcţie de culoarea telefonului sau propriile preferinţe
 • Este foarte subţire

  Dezavantaje:

 • Materialul se murdăreşte destul de rapid

Verifica Pretul Acestui Produs

Husa de protecţie A+ Case se aplică foarte uşor pe telefon datorită materialului de înaltă calitate.Această husă este decupată ingenios pentru a permite accesul la portul micro USB, cel pentru căşti, butoanele de volum şi cel de power şi microfonul pentru o mai bună captare a sunetului.

Cu ajutorul acestei huse vă puteţi înfrumuseţa telefonul şi în plus să-l feriţi de defecţiunile provocate de căzături sau zgâriatul în buzunar din cauza cheilor sau a altor elemente. Această husă vine cu grosimea de doar 0,35mm în spatele telefonului iar în laterale şi pe colţuri cu grosimea de 0,7mm pentru a oferi un plus de protecţie în urma căzăturilor. În plus aceasta vine cu un design transparent pe culorile gri, auriu sau nude.


Husa Lemontti Silicon Ultraslim

 

Husa Lemontti Silicon Ultraslim

  Avantaje:

 • Husa oferă protecţie si butoanelor de volum şi de power
 • Greutate scăzută şi este de asemenea foarte subţire
 • Are surplus de silicon în colţuri
 • Preţ foarte accesibil

  Dezavantaje:

 • Nu vine şi în alte culori, limitând astfel capacităţile de personificare ale telefonului

Verifica Pretul Acestui Produs

Husa Silicon Ultraslim Lemontti pentru Iphone 6 este una dintre cele mai subţiri huse de protecţie fabricate din silicon în piaţa din România – numai 0,3mm. Această husă abia este vizibila, având un design discret alb, din silicon transparent şi se mulează perfect pe formele telefonului acoperind inclusiv butoanele de volum şi power însă cu deschideri la port-urile acestuia pentru a avea acces rapid la încărcare sau pentru a conecta căştile.

În ciuda faptului că aceasta pare a fi realizată dintr-un material fragil, siliconul de calitate vă poate proteja cu success telefonul la zgârieturi şi diverse căzături iar datorită transparenţei, a greutăţii şi grosimii scăzute nu va crea incomoditate şi telefonul va fi protejat fără să observaţi.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Husa de protecţie Apple

Husa de protecţie Apple

  Avantaje:

 • Protejează foarte bine telefonul împotriva zgârieturilor şi căzăturilor
 • Este confecţionată dintr-o piele de calitate
 • Îţi asigură protecţie şi când telefonul este pus cu faţa în jos datorită surplusului de material
 • Este realizată de Apple, cei care au realizat şi telefonul, oferind încredere maximă şi un design premium

  Dezavantaje:

 • Un preţ ridicat însă pentru calitatea acesteia şi pentru a te feri de cumpărarea altui telefon, va merita investiţia

Verifica Pretul Acestui Produs

Husa Apple pentru Iphone 6 nu este cea mai ieftină sau cea mai sclipitoare husă de pe piaţă însă materialul din piele şi design-ul simplu însă foarte bine realizat vă poate oferi o experienţă uimitoare.

Această husă vine cu o gamă variată de culori, albastru, roşu, auriu, maro, negru, alb şi bej oferindu-ţi o mulţime de posibilităţi pentru a înfrumuseţi telefonul. Materialul din piele ce acoperă butoanele de volum dar nu şi cel de power, ce îţi oferă accesibilitate la port-ul USB şi cel pentru căşti aduc un plus în protecţia telefonului venind şi cu un surplus de material în faţa telefonului şi pe laterale pentru diferite căzături.

Ea are o grosime de 0,7mm şi o greutate scăzută, oferă un feeling premium iar pe spatele acesteia găsim logo-ul Apple, pentru a aduce în valoare calitatea telefonului şi a husei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.