Cele mai bune hamuri pentru bebeluși in 2019

0
79

ham bebe

Momentul în care bebelușul va face primii săi pași este cel mai așteptat de către părinți. Odată ce aceștia ajung în punctul în care cel mic capătă ceva independență, apare atât un sentiment de bucurie, cât și unul de nesiguranță și îngrijorare, asta pentru că există riscul ca cel mic să se accidenteze.

Probabil nu veți putea sta în “gardă” mereu și să fiți atenți ca cel mic să nu cadă,de aceea producătorii de articole pentru bebeluși s-au gândit la o soluție inovativă și anume hamul pentru bebeluși. Este un produs extrem de practice, confortabil, ce îi conferă bebelușului sentimentul de libertate și siguranță, iar dvs veți sta mult mai liniștiți și relaxați.

Un astfel de ham vă poate ajuta să controlați mult mai bine situația și mișcările copilului, pentru că acesta este doar un începător și se poate dezechilibra rapid, ori nu are timp să pună mânuțele pe sol și astfel se poate lovi în cazul în care cade.

Un ham se fixează pe corpul copilului, pe baza unor century reglabile, iar dvs îl puteți manevra foarte rapid și sigur, însă nu este atât de ușor să găsiți un produs potrivit, mai ales dacă sunteți și părinți începători. Pentru ca cel mic să fie în deplină siguranță, trebuie ca item-ul să fie cât mai potrivit din punct de vedere anatomic pentru corpul micuțului.

În continuare veți putea citi ghidul nostru referitor la cele mai importante caracteristici de calitate pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când achiziționați un ham pentru bebeluși.

Caracteristicile unui ham de calitate:

 • Tipul de susținere: Dacă bebelușul dvs se află la început de drum pentru a face primii săi pași, un ham potrivit ar fi cel cu susținere a bazinului, pentru că îi va oferi susținere exact acolo unde se produce cel mai des dezechilibrarea sa. Un al tip de ham este cel pentru umeri, potrivit mai ales atunci când a mai crescut nițel și a făcut deja primii săi pași, astfel va avea control și siguranță.
 • Materiale: Trebuie să alegeți întotdeauna produse confecționate din materiale cât mai fine, plăcute la atingere, pentru a nu zgâria pielea copilului și să fie totodată cât mai confortabile. Cele mai populare și apreciate modele sunt din burete, nylon, poliester și plastic rezistent. De asemenea, îmbinările și cusăturile trebuie să fie cât mai bine finisate, fără să fie improvizate sau prost cusute. Un alt aspect important din acest punct de vedere este ca materialul ales să lase pielea bebelușului să respire și să fie cât mai confortabil pt acesta.
 • Sistem de prindere; Acesta poate fi de două tipuri: pe încheietură sau pe mâner. Primul tip este potrivit copiilor cu ceva experiență la mers. Acest ham se atașează la încheietura mâinii părintelui în timpul plimbărilor, iar cel mic va avea libertatea necesară pentru a se plimba în voie. Al doilea tip este destinat începătorilor, pentru că în acele momente este nevoie de o atenție sporită și siguranță. Un mâner de siguranță sau o bară deasupra capului copilului, vor asigura manevrarea cât mai facilă a mișcărilor prichindelului.
 • Întreținere: Trebuie să alegeți produse care pot fi curățate rapid și ușor fără a fi neapărat nevoie de agenți chimici ce pot afecta calitatea materialului și chiar pielea copilului. Hamul ideal trebuie să se poată șterge cu apă călduță și detergent hipoalergenic, să se usuce rapid și să nu se deterioreze după spălare.
 • Ajustabilitate: Un lucru este cert- bebelușii cresc cât ai clipi, iar atunci trebuie să vă adaptați și dvs cumpărând produse ce pot fi ajustate după dimensiunile micuțului, pentru a se potrivit cât mai bine pe corpul său și a avea siguranța necesară. Dacă intenționați să folosiți pentru mai mult timp un ham, veți găsi pe piață produse ce pot fi transformate în funcție de etapa de creștere a copilului, de la jumper la ham cu bandă trecută peste piept. Un alt element ce trebuie să fie ajustabil este “lesa” cu care veți ține hamul pus pe corpul micuțului. Să nu fie nici prea mică, dar nici prea mare.
 • Vârsta copilului: Sunt modele pentru: 6-9 luni, 9-12 luni, 1-2 ani și 2-3 ani.

Top 3 Cele mai bune hamuri pentru bebeluși


Ham de siguranță bebeluși Bleumarin

Ham de siguranță bebeluși Bleumarin

  Avantaje:

 • Protejează copilul de accidente
 • Clame puternice și rezistente
 • Ajustabilitate
 • Produs unisex

  Dezavantaje:

 • Constituie doar un ham de siguranță, dar nu oferă suport pentru învățare la mers, deși e recomandat de la 6 luni

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest produs poate fi găsit la un preț extrem de bun, oferind siguranță micuțului dvs prin susținere a umerilor și pieptului copilului. A fost construit într-un mod fiabil, pentru a se adapta ușor dimensiunilor copilului în mai multe etape ale creșterii sale și totodată, are un sistem de prindere foarte bun, la spate, astfel încât cel mic nu și-l poate desface singur.

Cu o structură simplă, hamul este foarte ușor de curățat și întreținut. Produsul se poate folosi și pentru scaunul de mașină. Asta ii confera o versatilitate deosebita, o multifunctionalitate pe care alte hamuri nu o au.


Ham de siguranță Cangaroo

Ham de siguranță Cangaroo Vișiniu

  Avantaje:

 • Recomandat pentru copii cu vârste între 6 luni și 3 ani
 • Calitate superioară la preț avantajos
 • Bretelele și centura sunt reglabile
 • Model potrivit pentru control și supraveghere

  Dezavantaje:

 • Din cauza culorii sale, mulți utilizatori spun că este un produs doar pentru fetițe

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest model are o formă ergonomică de maiou, astfel că nu va incomoda copilul, va putea fi purtat pentru mai mult timp și va oferi un grad mult mai ridicat de siguranță. Curelele și bretelele sunt realizate din nylon, partea din față din denim fin, foarte plăcut la atingere și de culoare vișine, care este mai mult pe placul fetițelor.

Mai trebuie precizat ca hamul se prinde peste umeri și peste piept și lasă copilului libertate totală de mișcare în timpul mersului. Asta il face sa iasa in evidenta printre celelalte hamuri in aceasta categorie de pret.


Ham de siguranta Cangaroo Happy Feet 

Ham de siguranta Cangaroo Happy Feet

  Avantaje:

 • Materiale de calitate
 • Punctele de siguranță împiedică alunecarea copilului din ham
 • Dezvoltare armonioasă a coloanei vertebrale

  Dezavantaje:

 • Culoarea poate duce cu gândul la un produs destinat fetițelor mai mult

Verifica Pretul Acestui Produs

Spunem să nu exagerați, pentru că, deși vă doriți foarte mult să îl ajutați să facă primii pași, copilul are nevoie de timp și de acomodare treptată. Acest ham vă poate ajuta, într-adevăr, în acest proces, și vă va oferi o lejeritate în manevrare, pentru că nu va trebui să stați aplecați deasupra copilului.

Se recomandă  și din punct de vedere medical, pentru părinte fiind imposibil sa îl țină într-o poziție perfectă pe copil, astfel hamul asigură o dezvoltare armonioasă a coloanei vertebrale. Produsul are bretele ajutătoare, cu lungime ce poate fi ajustată până la 63 de cm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Ham pentru copii Chipolino 1st Steps

Ham pentru copii Chipolino 1st Steps green

  Avantaje:

 • Lățimea este ajustabilă cu o cataramă, de la 53 până la 60 cm
 • Dezvoltarea armonioasă a coloanei vertebrale
 • Fabricat 100% din materiale sigure
 • Centura de mână pentru părinți este ajustabilă

  Dezavantaje:

 • Urechile iepurașului de pe ham vor fi preferatele micuților și cu siguranță vor încerca să le bage în guriță

Verifica Pretul Acestui Produs

Chipolino este un brand italian foarte cunoscut pentru produsele sale de bebeluși de înaltă calitate. 1st Steps are un design simpatic și vesel, fiind ușor acceptat de către copii și apreciat de către părinți.

Acest produs este recomandat, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru copii cu vârste cuprinse între 10-24 luni și o greutate de cel mult 13-15 kg. Materialele din care e confecționat produsul sunt rezistente și durabile, hipoalergenice și sigure pentru copii.

Partea din față a hamului este lată și susține pieptul copilului, fără să-l preseze, oferindu-i siguranță și confort. Design-ul este unul plăcut, simpatic, iar iepurașul de pe fața hamului cu siguranță va deveni o jucărie preferată pentru bebeluși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.