Cele mai bune ghete de fotbal in 2021

0
2064

ghete fotbal

Fotbalul a fost dintotdeauna prima pasiune a băieților și în unele cazuri, acest sport s-a transformat într-o carieră de succes. Pentru a avea bune performanțe în timpul antrenamentelor și jocurilor propriu-zise este nevoie și de echipament potrivit, de calitate superioară.

Un echipament bun le dă ocazia copiilor să experimenteze propriul potențial sportiv, să se autodepășească și totodată, să îi ferească de eventuale accidentări ce pot apărea pe parcursul meciurilor. Fotbalul este un sport foarte activ, care îi va pune la încercare pe băieți și cunoscătorii cu siguranță știu ce diferență poate face o pereche de ghete de fotbal potrivite stilului propriu.

Trebuie să fie luate în considerare o serie de caracteristici ale ghetelor, pentru a vă da seama dacă aveți de a face cu produse de calitate sau nu. Dacă copilul dvs se află la început de drum în ceea ce privește acest sport, cel mai bine mergeți cu el în magazinele fizice de specialitate pentru a alege și proba ghete de fotbal. Nu înainte să faceți asta, citiți și ghidul pe care vi-l putem la dispoziție, pentru că vă va ajuta cu siguranță în alegerea produsului potrivit.

Este important ca ghetele de fotbal să fie schimbate destul de des și totodată, copilul trebuie să învețe ce stil i se potrivește și îl motivează îndeajuns cât să continue, să ia în considerare cât de confortabili sunt, materialul din care sunt realizați ș.a.m.d. Vom detalia imediat toate aceste aspecte.

Caracteristicile unor ghete de calitate:

Tipul terenului: Puteți hotărî împreună cu copilul dvs unde va practica acest sport: în sală sau pe gazon, afară. În funcție de acest criteriu, veți putea alege tipul potrivit de ghete. Există două categorii, cele SoftGround și cele FirmGround. Când copilul practică acest sport pe teren moale, alegeți ghete din categoria SG, pentru că vor avea crampoane din metal, cu lame sau șurub, mai lungi decât la celelalte modele de ghete.

Astfel băiatul dvs va avea o aderență mult mai mare și siguranță datorită încălțărilor. În cazul terenului din gazon sintetic, sunt interzise piesele SG, pentru că riscul de a se accidenta este mult mai mare, din cauza crampoanelor. La produsele pt gazon artificial, crampoanele sunt din cauciuc, mult mai maleabile. Sunt modele ușoare, cu crampoane mai scurte și aderență ridicată. Atunci când meciul/antrenamentul are loc în sală, copilul poate opta pentru ghete cu talpa din cauciuc și crampoane mai micuțe. Sunt produse indoor.

Materiale: Veți avea de ales între produse din piele sintetică sau din piele naturală. Cei mai mulți împătimiți ai fotbalului preferă ghetele din piele sintetică, deoarece sunt rezistente și mult mai ieftine uneori. Brand-uri cunoscute au conceput produse din pielea sintetică care aproape au ajuns la standardele celor din piele naturală și mult mai scumpe. Pentru amatori sau semi-profesioniști sunt o alegere perfectă. Ghetele de fotbal din piele naturală se vor mula perfect pe piciorul copilului, conferindu-i o senzație unică la șutare. Au o durată de viață mai lungă și sunt mai rezistente, mai ales dacă sunt îngrijite adecvat.

Stil de joc: Depinde și de locul pe care îl ocupă copilul într-un meci. Dacă se află printre cei care aleargă cel mai mult, atunci va avea nevoie de ghete cât mai ușoare. Pentru defensivi și mijlocași, sunt recomandate ghetele ceva mai robuste, care să le protejeze picioarele de eventuale accidentări, care să le permită totodată să manevreze mingea în condiții optime.

Mărime și greutate: De regulă, este mult mai bine ca cel mic să probeze ghetele înainte de a le achiziționa, pentru că este recomandat ca acestea să fie cu jumătate de număr mai mare decât piciorul lor, pentru a le putea purta mai mult timp, odată ce ei cresc rapid. Ghetele nu trebuie să fie strâmte, să nu jeneze piciorul, ci să stea confortabil în gheată. În funcție de greutate, ghetele variază între 300 gr și 100 gr, cea mai ușoară variantă fiind propusă de Adidas în 2013 ( 99 gr). Pentru viteză recomandăm 243-245 gr, iar pentru protecție peste 250 gr.

Costuri: Vă recomandăm să nu cumpărați ghete de fotbal foarte ieftine și necertificate. Pentru începători, ati putea opta pentru item-uri relativ ok ca preț, pentru ca fi nevoie să le schimbe destul de des dacă își dorește să practice acest sport copilul dvs și să nu fie nevoie să investiți o avere în ghete. Internetul și magazinele fizice cu siguranță vă vor ajuta să vă formați o idee despre cele mai bune prețuri și produse.

Top 3 Cele mai bune ghete de fotbal


Ghete fotbal teren sintetic Adidas Messi 

Ghete fotbal teren sintetic Adidas Messi 

  Avantaje:

 • Potrivite pentru teren sintetic
 • Potrivite pentru orice anotimp
 • Crampoane din cauciuc
 • Material exterior sintetic

  Dezavantaje:

 • Nu pot fi folosite în sală

Verifica Pretul Acestui Produs

Aceste ghete de fotbal poartă simbolul celui mai cunoscut și apreciat fotbalist din lume, Messi. Ghetele încorporează un exterior moale Messi Touch care combină o atingere de neegalat și o potrivire perfectă. Sunt proiectate pentru a câștiga pe gazonul artificial.

Talpa Messi TF le va permite copiilor dvs să se deplaseze foarte rapid și cu o agilitate incredibilă pe iarba artificială. Suprafața din piele sintetică este impermeabilă și ușoară, fără să încurce în vreun fel în timpul meciului sau antrenamentului. Închiderea este pe bază de șiret pentru o închidere confortabilă și sigură.


Ghete de fotbal barbati Puma Future

Ghete de fotbal barbati Puma Future

  Avantaje:

 • Exterior din piele ecologică
 • Design ergonomic
 • Talpă de cauciuc
 • Oferă protecție gleznelor pentru că au guler înalt

  Dezavantaje:

 • Nu toata lumea apreciază nuanța ghetelor, galben neon

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest brand este foarte cunoscut pentru încălțămintea foarte variată și de calitate pe care o pune la dispoziția clienților. De data aceasta vă prezentăm un model de ghete de fotbal de la PUMA, realizate din piele ecologică, durabilă și rezistentă, interiorul fiind din material textile, iar talpa din cauciuc.

Pentru că băiatul dvs își dorește să performeze în fotbal și să aibă rezultate nemaipomenite, are nevoie și de echipament pe măsură, de aceea ghetele de la Puma sunt cunoscute datorită lejerității în folosire pe care o oferă jucătorilor.


Ghete de Fotbal Nike Tiempo LegendX VII Academy TF

Ghete de Fotbal Nike Tiempo LegendX VII Academy TF

  Avantaje:

 • Potrivite pentru toate sezoanele
 • Potrivite pentru gazon artificial
 • Crampoane din cauciuc
 • Închidere prin șiret

  Dezavantaje:

 • Preț relativ ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Când căutați ghete de fotbal pentru copilul dvs, puneți accentul mai mult pe materialele din care sunt confecționate, pentru a fi cât mai rezistente. Totodată, tipul crampoanelor este un criteriu de bază.

De aceea vă prezentăm acest produs de la Nike, un brand foarte cunoscut pentru încălțăminte sport de calitate, o pereche de ghete care se adresează celor care activează pe gazon artificial.

Dacă cel mic își dorește flexibilitate si aderenta, atunci aceste ghete sunt potrivite, mai ales că sunt ușoare și rezistente la lovituri. Cu o îngrijire adecvată, copilul dvs va putea juca multe meciuri cu aceste ghete.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Ghete de fotbal Puma One

Ghete de fotbal Puma One

  Avantaje:

 • Ideale pentru suprafețe tari FG
 • Tip închidere cu șiret
 • Piele naturală
 • Guler înalt pentru protecția gleznelor

  Dezavantaje:

 • Costul demonstrează ca este vorba de o piesă din gama semi-profesională

Verifica Pretul Acestui Produs

Recomandarea noastră de astăzi face referire la ghetele de fotbal de la brand-ul Puma, la care suntem siguri că râvnesc mulți împătimiți ai acestui joc. Sunt ideale pentru a fi folosite pe suprafețe tari, dând jucătorilor încrederea de care au nevoie pentru a câștiga.

Aceste ghete sunt concepute pentru o potrivire fixă, rapiditate pe teren și o atingere îmbunătățită. Datorită faptului că e un model FG, se va potrivi mai mult terenului tare, crampoanele fiind mai scurte și usoare, ori pe terenul cauciucat.

Nu in ultimul rand, trebuie sa mai precizam ca inchiderea se face prin șiret, iar nivelul de aderență a tălpii este unul ridicat, fiind un produs flexibil. Din acest punct de vedere, acestea sunt cu certitudine printre cele mai bune ghete de fotbal de pe piata la ora actuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.