Cele mai bune fierăstraie pendulare in 2021

0
2375

Fierăstrăul pendular este o unealtă esenţiala în dotajul fiecărui meşter adevărat. Acestea nu numai că uşurează munca fizică dar sunt şi foarte versatile şi uşor de transportat, pot tăia începând cu plăci ceramice şi până la lemn. Spre deosebire de un fierăstrău normal care poate merge într-o singură direcţie, cel pendular nu este limitat doar la atât, el poate tăia în diferite direcţii cu mare precizie.

De multe ori acest instrument este văzut ca fiind unul pentru lucrările artistice şi precise, ceea ce este adevărat, cu el puteţi realiza piese foarte bine definite fără nicio greşeală. Aceste instrumente au o putere destul de mare, sunt formate dintr-un mâner ataşat la o lamă subţire din metal ce permite utilizatorului să facă mişcările care ar fi fost imposibile cu un alt tip de fierăstrău.

Când vine vorba de cumpărarea unui fierăstrău pendular, poţi alege dintr-o gamă foarte largă de produse, ar trebui să găseşti raportul perfect dintre calitate şi preţ iar dacă preţul nu este o problemă, ar trebui să fii foarte atent la specificaţiile fiecărui fierăstrău. Pentru cei mai puţini experimentaţi, care doresc un fierăstrău de calitate, am realizat acest articol cu fierăstraiele recomandate de noi.

Top 3 Cele mai bune fierăstraie pendulare


Fierăstrăul pendular Mastery PRO-JS710

Fierăstrăul pendular Mastery PRO-JS710

  Avantaje:

 • Preţ foarte mic
 • Greutate redusă, se poate folosi cu o singură mână
 • Putere foarte avantajoasă
 • Nu necesită chei pentru schimbarea pânzelor

  Dezavantaje:

 • Realizat în mare parte din plastic

Verifica Pretul Acestui Produs

Fierăstrăul Mastery PRO-JS710 vine cu un design elegant şi performanţe foarte bune ce te va lăsa complet surprins în ciuda faptului că acesta vine la un preţ excepţional.

Acest fierăstrău vine cu o greutate redusă de doar 2,9 Kg, făcându-l indeal pentru utilizarea cu o singură mână şi în spaţii foarte mici. Mânerul acestuia are o formă ergonomică ce împiedică alunecarea, asigură un control superior asupra aparatului şi, în plus, acesta vine cu sistem Lock-on pentru o funcţionare continuă iar LED-ul acestuia vine la îndemână pentru a tăia în locurile cu vizibilitate scăzută.

Motorul are o putere de 710W, fiind util chiar si pentru lemnul mai tare, acesta vine cu o viteză de rotaţie reglabilă, de până la 3000 rtm şi poate fi folosit pentru lemn de până la 65mm adâncime şi în metal până la 6mm.


Fierăstrăul vertical pendular Graphite 600W

Fierăstrăul vertical pendular Graphite

  Avantaje:

 • Dispune de sistem de îndepărtare a aşchiilor
 • Poate ajunge până la 70mm adâncime în lemn şi 8mm în metal
 • Are 6 trepte pentru reglarea vitezei de rotaţie
 • O greutate de doar 2,1 Kg

  Dezavantaje:

 • Nu are laser pentru tăierea mai precisă

Verifica Pretul Acestui Produs

Fierăstrăul Graphite este proiectat cu o putere de 600W, pentru uşoara tăiere cu precizie în diferite tipuri de lemn şi metal, la o adâncime de până la 70mm şi 8mm.

Sistemul acestuia permite reglarea vitezei de rotaţie, aceasta fiind de minim 500 rtm, până la 3000rtm. El dispune de un picior din aluminiu, ce se poate regla în stânga şi în dreapta între 0° şi 45° iar în spatele acestuia putem observa un compartiment pentru depozitarea pânzelor.

Acesta permite schimbarea pânzelor fără folosirea unei chei. Mânerul lui este confecţionat din policarbonat de calitate, este echipat cu buton de blocare, iar peste mâner avem un material anti-alunecare pentru a oferi siguranţă şi confort.


Fierăstrăul pendular Heinner JSA42

Fierăstrăul pendular Heinner JSA42

  Avantaje:

 • Greutate de doar 2,42 kg
 • Poate tăia în suprafeţe foarte adânci
 • Design foarte plăcut
 • Motor puternic de 800W

  Dezavantaje:

 • Consum ridicat de energie

Verifica Pretul Acestui Produs

Heinner JSA42 vine cu un motor de cupru având o putere uimitoare de 800W ceea ce-l face capabil să taie până la 80mm în lemn şi 10mm în metal cu uşurinţă, într-un timp foarte scurt.

Viteza poate fi modificată în funcţie de materialul care se prelucrează şi ajunge până la 3000rtm. Acesta vine la pachet cu încă şase lame şi o şină de ghidaj.

El este realizat din policarbonat şi dintr-un material anti-alunecare folosindu-se foarte lejer cu o singură mână datorită greutăţii de doar 2,42 Kg, în plus acesta are un design plăcut, potrivindu-se astfel oricărui meşter ce doreşte satisfacţie şi în timpul muncii.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Fierăstrăul pendular Bosch PST 900 PEL COMPACT

Fierăstrăul pendular Bosch PST 900 PEL COMPACT

  Avantaje:

 • Dispune de LED şi sistem Low Vibration
 • O viteză foarte mare, scurtând timpul de muncă
 • Realizat din material de calitate
 • Foarte uşor de manevrat, un dispozitiv compact

  Dezavantaje:

 • Preţ piperat

Verifica Pretul Acestui Produs

Fierăstrăul Bosch PST 900 PEL este ideal pentru meşterii începători dar şi pentru cei profesionişti mulţumită design-ului său compact şi uşor de manevrat, el oferă precizie maximă pentru orice tip de material la un unghi de până la 45°.

Datorită LED-ului integrat PowerLight în spaţiile întunecoase se poate lucra cu uşurinţă şi mai mare precizie iar sistemul Bosch Low Vibration, toate vibraţiile transmise către corp vor fi absorbite, oferind un plus de confort.

Motorul acestuia are o putere de 620W iar cele 4 trepte de reglare a vitezei oferă până la 3100rtm în adâncimi de 90mm în lemn şi 8mm în metal.

În plus acesta este confecţionat dintr-un material sofisticat, foarte durabil şi plăcut, având şi un suport care poate stoca până la 6 lame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.