Cele mai bune cuptoare cu microunde in 2021

0
1233

Chiar dacă iubești să gatești, să prepari diferite rețete sau să pregătești ceva pentru cei dragi de multe ori devine obositor sau pur și simplu nu ai timp. Pentru astfel de probleme ne vine în ajutor cuptorul de microunde. Cu el se pot prepara diferite rețete, reîncălzi unele mâncăruri, se pot decongela alimentele și multe altele.

Este important să știi cum îl folosești și în ce scop, un cuptoru cu microunde cu foarte multe opțiuni poate fi o risipă de bani pentru cei care își doresc un aparat care doar încălzește și decongelează.

Un cuptor cu microunde trebuie ales cu grijă în funcție de ce am dori de la acesta, nu întotdeauna prețul ridicat va însemna și o calitate ridicată dar, la polul opus, nu prea se poate găsi produs „ieftin și bun”. Parametrii după care ar trebui să ne ghidăm în cumpărarea unui cuptor cu microunde sunt capacitatea acestuia, cu cât mai mare cu atât mai bine însă nu exagerat de mare deoarece nu dorim ca acesta să ocupe un spațiu semnificativ, funcțiile sale să se potrivească cu dorințele noastre, puterea și consumul care trebuie să fie într-un raport cât mai bun deoarece chiar dacă dorim un cuptor foarte puternic, acesta ne va taxa la nivelul de energie consumat. Iar pe lângă toate aceste aspecte nu ar trebui să trecem peste părerea cumpărătorilor, care este cea mai importantă deoarece nu întotdeauna ne putem ghida doar după niște specificații. Astfel, noi sperăm ca acest articol să va fie de folos în cumpărarea unui nou cuptor cu microunde.

Top 3 Cele mai bune cuptoare cu microunde


Cuptorul cu microunde Hansa AMG17M70VH

 

Cuptorul cu microunde Hansa AMG17M70VH

  Avantaje:

 • Dimensiuni foarte reduse
 • Dispune de 6 nivele de putere
 • Preț accesibil pentru orice persoană

  Dezavantaje:

 • Nu are foarte multe funcții, doar cele de bază

Verifica Pretul Acestui Produs

 

Pentru cei ce își doresc un cuptor cu microunde cu un preț foarte bun și funcții de bază Hansa AMG17M70VH poate fi alegerea perfectă. Acesta oferă o capacitate de 17l, 6 nivele de putere ce pot ajunge până la 700W și dimensiuni mici de 452x306x 262 mm ce-l fac ușor de plasat în orice loc. În plus, acesta dispune de semnal sonor pentru a prelua alimentele într-un timp cât mai scurt după terminarea procesului și un panou mecanic, ușor de folosit, cu timer.

El nu dispune de foarte multe funcții însă cele de bază sunt prezente și, pentru prețul și dimensiunile sale, considerăm că își face treaba foarte bine.


Cuptorul cu microunde Sharp R20DS

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS

  Avantaje:

 • Are capacitate foarte utilă de 20l
 • Putere bună de 800W
 • Design plăcut și modern

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de foarte multe funcții

Verifica Pretul Acestui Produs

Cuptorul cu microunde Sharp R20DS prezintă un design modern, potrivindu-se perfect în orice tip de bucătărie. Acesta are dimensiunile de 439.5×338.2×256.3 mm, o culoare argintie, geam negru iar în partea dreaptă putem observa opțiunile acestuia. Capacitatea acestuia este de 20l, are 5 nivele de putere ce pot ajunge până la o putere de 800W și funcțiile de bază, dezghețare și încălzire. Pentru acestea, el dispune de un timer, ușor de folosit.

Considerăm că acest cuptor cu microunde este util pentru toate persoanele care își doresc strictul necesar de la un astfel de aparat, este ușor de folosit și plasat.


Cuptorul cu microunde Beko MGC20100S

Cuptorul cu microunde Beko MGC20100S

  Avantaje:

 • Funcții de ultimă generație
 • Aspect atrăgător, din inox negru
 • Capacitatea de 20l îi oferă posibilitatea de a găti o gamă foarte vastă de produse

  Dezavantaje:

 • Are panou mecanic și nu digital

Verifica Pretul Acestui Produs

Cuptorul de la Beko, modelul MGC20100S, dispune de funcții moderne, un design atrăgător și dimensiuni reduse ce îi permit integrarea în orice loc. Funcțiile sale sunt pe măsura așteptărilor, dispune de funcția grill, pentru rumenirea la suprafață a alimentelor, cea de dezghețare și cea de încălzire obișnuită. Acesta are o putere de 700W iar pentru funcția Grill se folosesc 800W. În plus, acesta vine cu accesorii precum rafturi laterale, un raft de sârmă, o tavă de copt normală și una adâncă.

Pe lângă toate aceste aspecte, el are și o capacitate de 20l și o funcție de coacere multidimensională, care permite modificarea tuturor mijloacelor de încălzire.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Cuptorul cu microunde Samsung ME73A

 

Cuptorul cu microunde Samsung ME73A

  Avantaje:

 • Este ușor de curățat
 • Panoul său este digital
 • Funcția eco ajută la economisire

  Dezavantaje:

 • Puțin cam zgomotos în comparație cu alte cuptoare

Verifica Pretul Acestui Produs

Cuptoarele cu microunde au ajuns din ce în ce mai moderne și asta se poate vedea la produsul Samsung ME73A. Acesta vine până și cu o funcție Eco, aceasta economisind până la 40% din costul total.

Panoul său digital este foarte util, poți selecta timpul dorit ușor fără bătăi de cap iar semnalul sonor vă va ajuta să preluați alimentele cât mai rapid, funcția de dezghețare este de asemenea prezentă, împreună cu funcția de distribuire triplă pentru o încălzire mai eficientă a produselor.

Aspectul său este modern, dimensiunile reduse nu încurcă nimic iar curățarea se face foarte eficient deoarece acesta este conceput în interior fără colțuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.