Cele mai bune console portabile in 2019

0
1168

În momentul în care au apărut jocurile mai complexe, ce necesită mai multe resurse, au apărut și tot felul de console pentru TV, dispozitive sau îmbunătățiri pentru calculatoare, însă niciuna dintre acestea nu dispune de portabilitate la un nivel înalt, majoritatea fiind funcționale doar cu un ecran extern sau imposibil de transportat oriunde, datorită mărimii și a altor factori.

Pentru a remedia această problemă, au apărut consolele portabile, acestea având dimensiuni mici și componente suficient de puternice pentru a rula jocuri de ultimă generație.

Consolele portabile sunt exact ca și cele de acasă, având o configurație asemănătoare, doar că elementele componente sunt compacte și reduse la un singur dispozitiv. În cazul acestora, ecranul de proiecție și sistemul de redare audio sunt fie incorporate, fie consola respectivă se conectează la un device portabil precum telefonul sau tableta, acesta devenind ecranul său iar chiar dacă nu reușesc să dezvolte aceeași putere și să ruleze aceleași jocuri ca și consolele de acasă, reușesc cu siguranță să facă drumurile lungi mai puțin plictisitoare sau să ocupe timpul liber.

Astfel, dacă ești un pasionat al jocurilor video dar nu poți fi aproape de consola ta de acasă sau călătorești foarte des iar drumurile devin foarte plictisitoare, îți sugerăm să achiziționezi una din consolele de mai jos:

Top 3 Cele mai bune console portabile


Serioux SRX-PGC200-PP

Serioux SRX-PGC200-PP

  Avantaje:

 • Are dimensiuni mici și greutate de doar 90g
 • Dispune de 200 de jocuri interesante
 • Vine la un preț mic de achiziție

  Dezavantaje:

 • Bateriile nu rezistă foarte mult la sesiunile intense de joacă
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Serioux SRX-PGC200-PP poate fi consola perfectă pentru copilul tău, aceasta ajutându-l să-și dezvolte coordonarea mână-ochi, gândirea logică și cea abstractă, fiind bineînțeles și foarte distractivă.

Această consolă include un număr de 200 de jocuri 16-bit, producătorul recomandând-o copiilor de peste 4 ani, are port audio pentru căști, fiind astfel un mod eficient de a ocupa timpul liber al copilului tău fără a crea zgomot, ecranul său LCD are o rezoluție de 960x240p, consola are dimensiuni mici și o greutate de doar 90 de grame și se poate alimenta fie prin 3 baterii AAA, fie prin port mini USB.


MOGA Hero Power

MOGA Hero Power

  Avantaje:

 • Este asemănător unui controller de Xbox, utilizatorii acesteia acomodându-se ușor
 • Prezintă un acumulator pentru a încărca bateria telefonului
 • Dispune de un braț pentru susținerea telefonului sau a tabletei

  Dezavantaje:

 • Nu este compatibil cu dispozitive ce dispun de alt sistem de operare
Verifica Pretul Acestui Produs

 

MOGA Hero Power este o consolă de jocuri ce se conectează prin Bluetooth la smartphone-ul sau tableta ta, dacă acestea dețin sistemul de operare Android. Astfel, controller-ul oferă o experiență mult mai plăcută atunci când dorești să te relaxezi cu jocurile tale preferate.

Consola are incorporat un acumulator de 1800mAh, ce îți încarcă telefonul sau tableta în timpul jocului, prelungindu-ți astfel durata de viață a bateriei, când te joci, aceasta va bloca telefonul, astfel încât să nu primești apeluri care te vor deranja, butoanele sale sunt ușor de accesat iar brațul de susținere al telefonului este stabil și rezistent.


Nintendo NEW 3DS XL

Nintendo NEW 3DS XL

  Avantaje:

 • Dispune de două ecrane dintre care unul FullHD
 • Imaginea se reglează în funcție de poziția capului prin intermediul camerei
 • Bateria are o autonomie foarte bună

  Dezavantaje:

 • Încărcătorul trebuie achiziționat separat
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Nintendo NEW 3DS XL este printre cele mai bune console de jocuri produse de Nintendo, apariția sa în 2015 aducând modelului precedent multe îmbunătățiri. Ecranul acestei console este unul de 4.88 inchi, cu mult mai mare decât modelul precedent, atât acesta cât și cel secundar sunt sensibile la atingere, primul fiind Full HD și autostereoscopic afișând imaginile 3D, fără a fi nevoie de echipament special.

Acesta are o cameră ce ajută la ajustarea imaginii în funcție de poziția capului, dar și pentru a face poze, procesorul său oferă o viteză mare de încărcare a jocurilor, acestea descărcându-se prin internet prin intermediul unui browser iar bateria acestei console poate varia între 6 și chiar 10 ore de jocuri.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Nintendo Switch

Nintendo Switch

  Avantaje:

 • Se poate conecta la mai multe device-uri
 • Prezintă mai multe dispozitive ce pot fi folosite în diferite moduri
 • Are ecran de 6.2 inchi cu rezoluție 720p
 • Poate fi transportată ușor, având sub 400g

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este unul mai mare
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Noua consolă Nintendo Switch reprezintă opțiunea ideală pentru a te juca oriunde, atât acasă cât și în alte locuri, puterea unui sistem de gaming fiind înglobată într-un device de mici dimensiuni, oferindu-ți distracție fără limite.

Pachetul conține două părți ce reprezintă suportul pentru butoanele consolei care se pot plasa pe un device care îl transformă în controller pentru ecranul de 6.2 inchi cu rezoluție de 720p ce se poate plasa foarte ușor datorită piciorului de susținere însă aceste două componente se pot plasa și direct pe laturile ecranului făcându-l foarte ușor de utilizat în spațiile mai mici.

Mai mult, dispozitivul se poate conecta la TV sau alt device, cântărește sub 400g iar autonomia bateriei depășește 3 ore cu luminozitatea și alte setări la maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here