Cele mai bune combine frigorifice in 2019

0
925

Modernizează-ţi bucătăria şi ţine-ţi mâncarea proaspătă în cele mai bune condiţii cu cele mai bune combine frigorifice, la cele mai bune preţuri. Combina frigorifică este printre principalele elemente ale unei bucătării şi ne folosim de avantajele aduse de aceasta în fiecare zi. Este nevoie doar să-ţi imaginezi o viaţă fără combine frigorifice şi de îndată îţi vei da seama că tuturor oamenilor ne-ar fi extrem de greu fără a putea depozita mâncarea fără să se strice sau fără a avea băuturi răcoroase în zilele toride.

Este important să avem o combină frigorifică cat mai versatilă, cu capacitate de stocare cât mai mare şi un numar considerabil de proprietăţi specifice.

Fiecare combină frigorifică are caracteristicile ei şi de fiecare dată când achiziţionezi una, aceasta trebuie să fie pe placul tău, să se potrivească cu design-ul bucătăriei şi mai ales cu stilul tău de viaţă. Odată cu modernizarea lor, combinele frigorifice devin din ce în ce mai utile, mai plăcute ca şi design însă devin mult mai complexe. Aşadar persoanele mai neexperimentate, şi nu numai, pot întâmpina greutăţi când vine vorba de cumpărarea unei noi combine frigorifice aşa că am realizat o listă cu combinele frigorifice recomandate, în funcţie de posibilităţile fiecăruia.

Top 3 Cele mai bune combine frigorifice


Combina frigorifică Star-Light CDD-210AP

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-210AP

  Avantaje:

 • Consum de energie foarte mic
 • Este silenţios
 • Dispune de funţie de dezgheţare automat
 • Preţ avantajos

  Dezavantaje:

 • Este destul de mic

Verifica Pretul Acestui Produs

 

Frigiderul Star-Light CDD-210AP este proiectat în aşa fel încât să combine consumul redus şi totodată să păstreze alimentele în condiţii optime fără a întâmpina probleme la sosirea facturilor, acesta având un consum cu până la 20% faţă de modelele precedente.

Acesta dispune de un spaţiu de stocare generos pentru înălţimea sa, frigiderul având 166l iar congelatorul 41l, are 3 suporturi pe uşă, compartiment pentru legume şi fructe iar rafturile sale se pot ajusta în funcţie de dorinţele fiecăruia.

Design-ul său este unul simplu şi modern, de culoare albă şi îşi găseşte locul în fiecare bucătărie având dimensiunile de 142x55x55 cm.


Combina frigorifică Arctic ANK305+

Combina frigorifică Arctic ANK305+

  Avantaje:

 • Este spaţios mulţumită dimensiunilor de 182x54x60 cm
 • Dispune de sistem anti-bacterii
 • Uşile se pot monta în funcţie de preferinţe

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de funcţia No-Frost

Verifica Pretul Acestui Produs

Combina frigorifică Arctic ANK305K deţine un termostat uşor de folosit care ajută la reglarea temperaturii, în orice moment, în funcţie de preferinţe şi nevoi. Rafturile pot fi poziţionate în diferite moduri, în funţie de necesităţi, spaţiul este de 204l în frigider şi 87 în congelator, pe uşă putem observa prezenţa a 4 rafturi dedicate sticlelor de dimensiuni mari, ele fiind bine fixate şi la îndemână, uşile sunt reversibile şi se pot monta convenabil pentru bucătăria ta. În plus uşile au garnituri ce conţin aditivi pentru prevenirea formării de bacterii, mâncarea fiind ţinută în condiţii de maximă igienă.


Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+

  Avantaje:

 • Uşa este dotată cu 7 suporturi, fiind foarte utilă pentru fructe sau legume
 • Sistem automat de dezgheţare
 • Este protejat de bacterii
 • Dispune de tehnologie SmartBlueLine

  Dezavantaje:

 • Suporţii pentru rafturi sunt din plastic

Verifica Pretul Acestui Produs

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ este dotată cu funcţii de ultimă generaţie, ea dispune de tehnologiile SmartBlueLine, ce ajută la păstrarea fructelor şi legumelor proaspete pe o perioadă mai îndelungată menţinând efectul de fotosinteză prin lumina albastră activă permanent în interiorul frigiderului şi de cel anti-bacterian, uşile având garniture cu aditivi ce previn formarea bacteriilor iar mânerul este protejat de un strat protective, ce asigură un plus în igienă.

Această combină frigorifică face parte din clasa A+, asta însemnând că ea consumă cu 24% mai puţină energie decât cele din clasa A. În plus este foarte spaţioasă, are un volum total de 325 l, frigiderul 235l iar congelatorul 90l, are 4 rafturi cu sistem automat de dezgheţare şi 7 suporturi pe uşă.

Combina frigorifică Beko mai deţine şi un sistem de înregistrare vocală timp de 60 de secunde care poate lua şi funcţia de alarmă şi cea de ceas standard. Mai mult de atât, dozatorul său de apă va fi la îndemână, permiţându-ţi consumul de apă rece în orice moment al zilei.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA

Combina frigorifică Samsung RB31FDRNDSA

  Avantaje:

 • Foarte spaţios
 • Dispune de suport pentru doze şi dozator de apă
 • Rafturile acestuia sunt glisabile pentru o mai uşoară accesare a alimentelor

  Dezavantaje:

 • Rafturile nu se pot muta, fiecare raft are spaţiul său unic

Verifica Pretul Acestui Produs

Combina frigorifică Samsung este proiectată întru-un mod eficient pentru a oferi un spaţiu cât mai mare, acesta ajungând la 329 l, 210 în frigider şi 98 în congelator. Pentru o mai uşoară utilizare, combina frigorifică Samsung îţi oferă un sistem de glisare pentru a aduce raftul respective mai aproape, evitând astfel şi unele accidente. Suporturile pe uşă sunt în numar de 3 însă extreme de spaţioase, fiind perfecte în cazul unei petreceri sau pentru a depozita recipiente mari cu diferite lichide.

LED-ul său este proiectat intelligent deasupra alimentelor, este mult mai economic şi foarte strălucitor, făcând accesul la alimente mult mai uşor.

Aceasta combină frigorifică vine şi cu sistem Full No Frost ce asigură răcirea uniformă fără depuneri de gheaţă, dozator de apă rece pentru zilele toride şi chiar un suport pentru doze. Având in vedere de ce este capabila, o putem cu siguranta considera cea mai buna combina frigorifica din comert la ora actuala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here