Cele mai bune casti cu microfon in 2021

0
3887

În ziua de azi aproape oricine foloseşte căştile, ele ne ajută în diferite activităţi, pentru a asculta muzică, pentru a conversa, pentru gaming, în diferite profesii (radio şi call-center) şi lista poate continua. Căştile pot fi on-ear, in-ear şi over-ear. În acest articol vom discuta despre căştile on-ear cu microfon.

Căştile on-ear sunt dispozitive clasice ce dispun de o bandă de susţinere, cele doua cupe plasate peste pavilionul urechii şi microfonul. Ele sunt folositoare celor care vor să fie atenţi şi la mediul din jur deoarece acestea nu acoperă în totalitate canalul auditiv dar şi pentru gaming deoarece unele dintre acestea produc aşa zisul „Soundstage” ce oferă senzaţia că sunteul provine din imediata apropiere.

Microfoanele acestor căşti pot fi incorporate sau ataşate. Majoritatea căştilor cu microfon incorporat sunt concepute pentru device-uri ca telefonul, ipod-ul şi tableta deoarece sunt mai compacte şi vin cu diferite butoane cum ar fi cel de schimbare al volumului, de preluare apel, schimbarea melodiei şi aşa mai departe, pentru a uşura activitatea purtătorului. Pe cealaltă ramură avem căştile cu microfon ataşat ce sunt folosite în special pentru gaming deoarece oferă posibilitatea utilizării lor în timpul jocurilor multiplayer.

Astfel am întocmit o listă de căşti cu microfon recomandate de noi pentru diferitele persoane care întâmpină dificultăţi în alegerea unei noi perechi de căşti

Cele mai bune casti cu microfon


SteelSeries Siberia 150

SteelSeries Siberia 150

  Avantaje:

 • Foarte uşoare şi oferă un confort ridicat
 • Se poate regla culoarea led-urilor
 • Nu interferează cu alte dispozitive, acestea fiind conectate direct prin fir

  Dezavantaje:

 • Au o mufă USB ce limitează folosirea acestora pe dispozitive micro USB cum ar fi telefoanele

Verifica Pretul Acestui Produs

Siberia 150 este un set de căști ușoare, care radiază peste 16,8 milioane de nuanţe strălucitoare și oferă plăcerea confortului seriei Siberia. Datorită greutăţii reduse şi celeor doua cupe acoperite cu piele fină şi moale ce oferă un confort deosebit purtătorului, acesta va uita complet de prezenţa lor.

Nu te lăsa distras de sunetele din afară. Căştile vin cu un microfon incorporat iar design-ul închis va bloca orice sunet şi zgomot din exterior, astfel încât să poţi auzi doar ce ai nevoie.

Aceste căşti vin cu un fir îndeajuns de lung pentru orice persoană, cu conectare USB şi o frecvenţă de 20-20000 Hz.


Plantronics Audio 655

Plantronics Audio 655

  Avantaje:

 • Greutate foarte mică şi confort ridicat
 • Cablu de dimensiuni mari
 • Microfonul funcţionează cu tehnologia Noise-Cancelling, pentru un sunet cât mai clar şi plin de detalii

  Dezavantaje:

 • Cablu foarte fragil
 • Folosesc o mufă USB şi nu se pot folosi la telefoane sau alte dispozitive cu port USB

Verifica Pretul Acestui Produs

Perfecte pentru multimedia, muzică, chat şi jocuri, căştile Plantronics Audio 655 USB oferă o performanţă uimitoare prin difuzoarele sale de 40 mm.

Căştile sunt confecţionate dintr-o bandă din plastic foarte uşoară şi flexibilă, pe partea stângă puteţi observa butoanele de volum, microfonul ce foloseşte tehnologia Noise-Cancelling amplifică calitatea sunetului şi este şi foarte uşor de manevrat. În plus căştile vin cu un cablu ce are lungimea de 2 metri, mărindu-ţi aria de activitate, fiind utile pentru Playstation şi Xbox.

Dacă sunteţi în căutarea unor căşti care ar putea avea grijă de apelurile dumneavoastră, care oferă nu numai o calitate ridicată ci vin şi la un preţ accesibil, atunci Plantronics Audio 655 sunt căştile potrivite.


Marvo HG8907 Stereo

Marvo HG8907 Stereo

  Avantaje:

 • Dispun de mufă Jack de 3,5mm, asta însemnând că se pot folosi pe majoritatea telefoanelor
 • Fir gros, foarte durabil şi lung
 • Preţ extrem de accesibil

  Dezavantaje:

 • Nu dispun de buton on/off pentru microfon

Verifica Pretul Acestui Produs

Căştile Marvo HG8907 vin cu un design satisfăcător alcătuit dintr-o bentita formată de doua piese metalice, învelite într-un plastic lucios. În plus, pe mijloc putem observa o alta bentiţă, invelită într-un material fin, care imită pielea şi care vine ca un plus pentru confort şi design.

La aceste căşti avem parte de două cupe confortabile, ele au un burete cu diametru generos, care acopera urechea si este din acelaşi material moale folosit la bentiţa centrală.

Cablul de 2,5m lungime conferă flexibilitate, el este destul de gros şi confecţionat dintr-un plastic dur însă foarte flexibil, lucru care îl face rezistent la o utilizare îndelungată. Acest cablu vine cu trei mufe, două Jack de 3,5mm pentru microfon şi sunet, şi una USB pentru ledurile roşii.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

HyperX Cloud II Pro

HyperX Cloud II Pro

  Avantaje:

 • Redă cu precizie sunete pe mai multe canale diferite (7.1), oferind o senzaţie interesantă
 • Au un răspuns în frecvenţă de 20-20000 Hz
 • Calitatea şi confortul este de un nivel foarte înalt
 • Se poate conecta la diferite device-uri

  Dezavantaje:

 • O greutate puţin peste medie

Verifica Pretul Acestui Produs

Căştile HyperX Cloud II Pro se axează pe ce este mai important pentru o pereche de căşti şi ignoră celelalte aspecte inutile. Dacă îţi doreşti o pereche de căşti de calitate foarte înaltă care funcţionează pe o gamă mare de device-uri şi vin cu un raport preţ/calitate foarte bun atunci HyperX Cloud II Pro sunt alegerea potrivită.

Majoritatea căştilor de gaming au un design foarte ţipător, adesea venind cu leduri de diferite culori însă acestea preferă design-ul elegant, finisajul metalic simţindu-se foarte plăcut iar logo-urile sunt relativ subtile. Datorită acestui design şi faptului că ele nu au un sistem Noise-Cancelling, ceea ce înseamnă că se vor percepe şi sunete din afară, căştile pot fi luate cu uşurinţă împreună cu un telefon pe stradă fără vreun risc prea mare.

Microfonul căştilor se poate detaşa şi este de o calitate ridicată venind cu Noise-Cancelling şi Echo-Cancelling iar cablul căştilor are o lungime de 3m, făcându-ti activitatea mai uşoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.