Cele mai bune cărucioare pentru copii in 2020

0
1523

Cărucioarele pentru copii sunt esențiale pentru familiile cu un nou născut ce își doresc o plimbare liniștită în aer liber cu copilul lor. Majoritatea părinților folosesc cărucioarele pentru a ușura transportul copilului pe o distanță mai mare, pentru a lua copilul la mall sau pentru a face sport fără să fie nevoie de o bonă pentru a avea grijă de acesta acasă.

Cu siguranță orice familie are nevoie de un cărucior, nu numai că poate adormi și ține în siguranță un copil neastâmpărat ci vă poate ajuta la transportarea sa în diferite locuri cum ar fi festivale sau locuri aglomerate. Se poate alege dintr-o gamă variată de cărucioare, în funcție de necesitățile fiecăruia. Ele pot fi cărucioare sport pentru persoanele care doresc să alerge în parc dar în același timp să aibă grijă de copil, cărucioare ce se pot demonta și transforma în scaun auto sau cărucioare clasice pentru transportarea de zi cu zi a copiilor pe o distanță mai mică și o viteză scăzută.

Un cărucior de calitate îți va face fiecare plimbare cu copilul mult mai relaxantă iar parametrii după care trebuie să te ghidezi în momentul în care cumperi un cărucior sunt: siguranța, care ar trebui să fie prioritatea numărul 1 când vine vorba de copii, căruciorul trebuie să fie stabil, rezistent dar si confortabil și să protejeze copilul împotriva soarelui, a ploii și a vântului, mărimea și capacitatea sa, să fie potrivit copilului, să luăm în calcul greutatea copilului, să nu fie peste limita căruciorului, multifuncționalitatea și accesoriile sale specifice.

Top 3 Cele mai bune cărucioare pentru copii


 

Cărucior sport U-Grow

 

Cărucior sport U-Grow

  Avantaje:

 • Este ușor de montat și utilizat
 • Vine cu coș de cumpărături ca accesoriu
 • Centura este cu prindere în 5 puncte

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de suspensie

Verifica Pretul Acestui Produs

Căruciorul U-Grow este unul sport, ideal pentru transportarea copilului de zi cu zi, fiind ușor de pliat datorită sistemelor foarte precise și simplu de depozitat în momentele în care nu este necesar. Pentru a asigura siguranța copilului dumneavoastră el vine cu o centură cu prindere în 5 puncte, balama de siguranță și o copertină rotundă. Ambele seturi de roți sunt de 11,5 cm, cele din spate cu frână dublă iar cele din față sunt pivotante cu sistem de fixare iar în plus, la acesta, veți primi și un coș de cumpărături inclus ca accesoriu.


Cărucior Mappy Sport DL

Cărucior Mappy Sport DL

  Avantaje:

 • Design foarte plăcut
 • Roțile din față sunt blocabile
 • Dispune de o bretea pentru transport

  Dezavantaje:

 • Frânarea se realizează doar cu ajutorul piciorului

Verifica Pretul Acestui Produs

Căruciorul Mappy Sport DL are un design modern și frumos și dispune de toate caracteristicile esențiale pentru a face copilul să fie cât mai în siguranță și mai comod posibil. Materialul său textil este plăcut pentru copil, spătarul se poate regla în 6 poziții, copertina îl protejează împotriva razelor ultraviolete și deține suport pentru picioare și bumper de protecție, el simțindu-se foarte comod și în siguranță oferindu-i posibilitatea să adoarmă.

În utilizare el este avantajos, are 4 roți duble pentru o manevrare mai ușoară, cele din față sunt blocabile iar când vine vorba de depozitare el se pliază ușor ocupând un spațiu foarte mic.


Cărucior bebeluși Mappy Blue

Cărucior bebeluși Mappy Blue

  Avantaje:

 • Se poate configura astfel încât copilul să poată fi ori cu spatele ori cu fața spre părinte
 • Dispune de frână de mână
 • Suportă până la 20 kg

  Dezavantaje:

 • De unul singur cântărește 10kg și poate fi greu de depozitat

Verifica Pretul Acestui Produs

Căruciorul Mappy Blue este dedicat copiilor între 0 și 36 de luni, dispune de un design exclusiv și atrăgător, un cadru de aluminiu anodizat pentru o rezistență sporită, o frână de mână ușor de utilizat și poate suporta până la 20 de kg. Landoul său este încăpător potrivit oricărui copil până la vârsta de 3 ani, cu o căptușeală moale de calitate, mânerul se poate regla pe înălțime iar, în funcție de necesități, acesta se poate regla astfel încât copilul să fie poziționat atât cu fața spre părinte cât și cu spatele spre acesta. Ca siguranță el dispune de o centură în 5 puncte, bară de protecție și copertină ce poate proteja copilul atât împotriva soarelui cât și a ploii.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Cărucior Kraus Combi Dots  

 

Cărucior Kraus Combi Dots

  Avantaje:

 • Dispune de funcția de scaun auto și funcția sport
 • Cadrul este realizat din aluminiu iar mânerul este acoperit cu piele ecologică
 • Interior din bumbac
 • Husa pentru picioare este utilă în sezonul rece

  Dezavantaje:

 • Preț pe măsura calității

Verifica Pretul Acestui Produs

Kraus Combi Dots vine cu un design elegant, cu o copertină realizată dintr-un material rezistent la apă, vânt și soare și asigură condițiile necesare pentru un copil. Interiorul său este realizat din bumbac, landoul este pliabil, se poate legăna manual dacă este așezat pe o podea și dispune de husă pentru picioare pentru sezonul rece.

El se poate transforma în scaun auto, cu centuri prinse în trei puncte, putând fi reglabile pe trei nivele de înălțime și deține un reductor pe toată suprafața pentru un confort mai mare al copilului în timpul somnului.

În plus căruciorul este realizat dintr-un cadru de aluminiu, roțile din față au sistem de pivotare, suspensiile sunt reglabile în două trepte, frâna este pe ambele roți iar mânerul este confecționat din piele ecologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.