Cele mai bune cădițe pentru bebeluși in 2020

0
300

cadita de bebelusi

Odată cu venirea pe lume a unui bebeluș, toți membrii familiei sunt încântați și doresc să îi ofere micuțului cât mai multe lucruri frumoase, la fel cum le doresc părinților să aibă toate produsele de care au nevoie pentru bebe și munca lor să fie mai ușoară și mai plăcută.

Un moment foarte important din zi sau mai exact, din seară, îl constituie băița pe care trebuie să i-o facă bebelușului. Pentru acest lucru, este nevoie neapărat de o cădiță specială pentru bebeluși.

Igiena este un lucru extrem de important pentru aceștia, mai ales că sunt atât de fragili și se pot îmbolnăvi atât de repede. Cei mai mulți specialiști recomandă ca băița să se facă în compania ambilor părinți, pentru că este un moment în care se creează o legătură strânsă între aceștia și copil și de asemenea, cu toții trebuie să aibă parte de momente de bucurie și liniște chiar și în timpul băiței.

Copiii au nevoie de o atmosferă plăcută, caldă, un loc sigur în care să se simtă ca în pântecele mamelor lor, de aceea este important să alegeți o cădiță cât mai potrivită pentru copilul dvs.

Deoarece vorbim despre un obicei care se va tot repeta mult timp, veți avea nevoie de un produs durabil, de calitate, care să nu vă dezamăgească.
Următorul ghid vă va ajuta să depistați conform caracteristicilor de calitate, cele mai bune și potrivite produse pentru copilul dvs.

Cum alegem o cadita de calitate:

Formă și dimensiuni: Producătorii de cădițe pun aceste două aspecte pe seama vârstei copilului. În funcție de acest parametru, veți putea alege cădițe care să se apropie cât mai mult anatomic de forma corpului celui mic. Aceste cădițe sunt recomandate de către cei mai mulți specialiști, dar și utilizatori, care confirmă că sunt produse mult mai confortabile și oferă un plus de suport copilului în timpul băiței. De exemplu, pentru nou-născuți, cădițele sunt ceva mai speciale, adică sunt concepute astfel încât să amintească de poziția lor din uter, susțin mult mai bine capul și trunchiul și au pe fundul cădiței un material antiderapant, pentru ca bebelușul să nu alunece.

Materialul: De cele mai multe ori veți găsi pe piață cădițe realizate dintr-un plastic durabil, de calitate bună/superioară, folosit chiar și în combinație cu silicon, pentru a spori nivelul de antiderapare a celui mic. Cădițele de acest gen sunt mai rezistente, nu se răstoarnă ușor, sunt solide etc.

Tipologie: Producătorii vă pot surprinde și la acest capitol, să știți, pentru că probabil nu vă gândeați că existe tipuri diferite de cădițe. Puteți alege, așadar, între modele standard, cu care, cel mai probabil, am crescut noi și pe care le aveau mamele noastre prin baie, ori puteți opta pentru modele ceva mai istețe, complet echipate, ca să ne exprimăm tehnic. De asemenea, veți găsi cădițe cu suport și fără suport pentru bebeluș, în funcție de spațiul de care dispuneți și dvs în cameră. Pentru spații mai mici, veți putea alege între cădițe pliabile, da, ați citit bine sau dacă călătoriți des, o variantă ar fi cădița gonflabilă cu pereți din PVC gros.

Temperatura: Dacă tot am discutat despre cum au evoluat cădițele, trebuie să știți că un nou item component este un fel de sistem sau senzor încorporat, care menține apa la temperaturi cât mai bune pentru bebeluș. Când apa ajunge la o temperatură de aproximativ 37 de grade Celsius, acel senzor îi va anunța pe părinți. Verificați, totuși, și dvs apa pentru ca cel mic să nu aibă parte de vreun disconfort.

Sistem de scurgere: După o zi lungă în care ați avut grijă de cel mic, probabil vă va fi mai greu să cărați o cădiță plină cu câțiva litri buni de apă. De aceea, producătorii s-au gândit la un sistem inovator, de scurgere a apei direct din cădiță, astfel veți economisi timp și efort.

Design: Modele pot să difere destul de mult, unele sunt mai simple, altele ceva mai bine echipate, cu un design ergonomic, care devin instrumente utile și practice pentru părinți. În funcție de sexul copilului și de preferințele dvs, veți găsi cu siguranță produse care să vă satisfacă nevoile.

Top 3 Cele mai bune cădițe pentru bebeluși


Cădiță Anatomică Tega Baby cu Termometru Komfort

Cădiță Anatomică Tega Baby cu Termometru Komfort

  Avantaje:

Senzor de temperatură
Design ergonomic
Suport anatomic încorporat
Ușor de utilizat

  Dezavantaje:

Este un produs destinat doar bebelușilor între 6-12 luni

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă doriți un model de cădiță, care să le imite pe cele clasice, atunci acesta este potrivit preferințelor dvs. Este un produs realizat din plastic și îl veți putea găsi pe mai multe culori. Are o lungime de 100 cm și o lățime de 54 cm.

Ca avantaje ale acestei cădițe gasim: senzorul de temperatură și suportul anatomic. Acestea două vă vor ajuta cu siguranță să economisiți timp și efort. Cădița se adaptează creșterii copilului. Este ușor de utilizat datorită poziției duble: poziția culcat pentru bebeluții de la 0 la 6 luni și pozitia așezat pentru bebelușii de la 6 la 12 luni.


Cădiță Ergonomică cu Reductor Detașabil și Termometru Little Mom Blue

Cădiță Ergonomică cu Reductor Detașabil și Termometru Little Mom Blue

  Avantaje:

Reductor de baie detașabil, ușor inclinat și confortabil
Suportul cu formă anatomică este prevăzut cu ventuză
Dop scurgere pentru vărsarea rapidă și facilă a apei
Termometru încorporat

  Dezavantaje:

Este un produs destinat copiilor de până în 12 luni (max 91 cm)

Verifica Pretul Acestui Produs

Vă prezentăm un produs realizat cu foarte mare atenție, în detaliu, cât mai complex, dar totodată ușor de folosit de către părinți. Cădița este prevăzută cu 4 piciorușe antiderapante ce îi oferă stabilitate și nu există riscul ca aceasta să se răstoarne.

De asemenea, este prevăzută cu o scurgere prin care apa poate fi vărsată foarte ușor și astfel veți scăpa de efortul zilnic de a căra atâția litri de apă. Printre accesorii se numără și 2 rezerve cu pompă în care puteți pune produse de igienă pentru bebeluș și un suport pentru săpun.


Cadita Piscot Iepuras cu Senzor de Temperatura

Cadita Piscot Iepuras cu Senzor de Temperatura

  Avantaje:

  • Foarte stabilă
  • Formă ergonomică
  • Suporturi pentru produse de igienăcapacitate 42 L
  • Suport cădiță

  Dezavantaje:

  • Recomandată pentru copii de mxim 12 luni

Verifica Pretul Acestui Produs

Ce ne-a atras atenția la această cădiță este suportul din metal care o susține. Este ușor de folosit și cu siguranță vă va fi de folos și dvs, pentru că poate fi destul de greu să stați mai mult timp aplecați asupra cădiței, mai ales dacă este așezată la un nivel foarte jos.

Cădița are suportul pentru diferite produse de îngrijire pentru cel mic, fiind un model ergonomic pentru un confort sporit atât pentru părinte și copil. Dimensiuni: 102 (L) x 55 (l) x 25 (h) cm (Lungime fund cădiță 60 cm).


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Cădiță Pliabilă U-Grow U8833-P, Silicon

Cădiță Pliabilă U-Grow U8833-P, Silicon

  Avantaje:

  • Mâner multifunctional
  • Buton de siguranță
  • Ajustabilitate
  • Dop de scurgere

  Dezavantaje:

  • Poate fi folosită până la vârsta de 5 anișori

Verifica Pretul Acestui Produs

Această cădiță este realizată dintr-un material din silicon combinat cu plastic, ambele foarte rezistente, durabile și potrivite pentru băița celui mic. Se poate plia foarte ușor și astfel vă poate însoți și în vacanțe ori o veți putea depozita mult mai facil.

Printre aspectele care ne-au trezit interesul față de acest produs se numără: picioarele de susținere, butonul de siguranță, ajustabilitatea și mânerul multifuncțional. Acesta este un mâner multifuncțional folosit pentru a transporta cădița dupa pliere și, de asemenea, pentru a atârna cădița de perete în vederea economisirii de spațiu.

Cauciucul de la baza picioarelor asigura stabilitatea cădiței. Datorită designului său unic, cădița poate fi ajustată la o adâncime mai confortabilă atunci când bebelușul face băiță, aceasta fiind mai plăcută pentru cel mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.