Cele mai bune becuri smart in 2021

0
1404

Dacă ești interesat în a-ți moderniza casa, ești pasionat de noile inovații pe care le aduce tehnologia sau dorești să schimbi atmosfera dintr-o cameră în funcție de evenimentul care ia loc, atunci cu siguranță un bec smart îți va fi de folos.

Dacă te întrebi în ce constă un astfel de bec smart, răspunsul este intuitiv. Cu ajutorul unui bec smart poți seta ușor dinamica luminii din casă, în funcție de momentele zilei sau starea ta, se pot conecta foarte ușor la un dispozitiv smart precum telefonul sau tableta prin intermediul unei aplicații ce se folosește fie de Bluetooth, fie de Wi-Fi.

La aceste becuri se poate controla culoarea luminii, intensitatea luminii, se poate seta un timer pentru momente în care dorești ca lumina să se oprească sau pornească în mod automat și așa mai departe.

De cele mai multe ori, aceste becuri se instalează foarte simplu, exact ca un bec obișnuit, ele au clase energetice, majoritatea aparținând clasei A sau mai mare, au o temperatură de culoare care se măsoară în grade Kelvin și au o durată de viață ce poate depăși 25000 de ore.

Așadar, dacă ești un fan al tehnologiei de ultimă generație sau organizezi des petreceri în care lumina contează destul de mult, îți sugerăm să achiziționezi un astfel de bec smart pentru a fi in pas cu tehnologia.

Top 3 Cele mai bune becuri smart


Magic Blue RGB

Magic Blue RGB

  Avantaje:

 • Are o ofertă de preț avantajoasă
 • Poate fi controlat de la distanțe mari
 • Consumul său este deosebit de mic

  Dezavantaje:

 • Nu este un bec tocmai puternic
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Printre cele mai bune oferte de becuri smart face parte și modelul de la Magic Blue, un bec economic, potrivit pentru acasă, pentru baruri, restaurante sau cafenele.

Acest bec inteligent este capabil să lumineze în 16 milioane de culori RBG, se conectează foarte ușor la telefonul mobil prin Bluetooth, putându-se controla de la maxim 40 de metri sau 20 de metri pentru spațiile închise, este foarte ușor de montat, având soclu E27, poate fi programat să își schimbe culorile în funcție de ritmul muzicii, se poate seta în modul dormit sau citit și dispune de timer.


MiPow Playbulb Lite

MiPow Playbulb Lite

  Avantaje:

 • Dispune de difuzor incorporat
 • Se poate conecta atât la iOS cât și la Android
 • Oferta de preț este una destul de bună

  Dezavantaje:

 • Poate fi controlat de la o distanță de maxim 10 metri
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Becul MiPow Playbulb Lite te ajută să umpli camera de lumină și plăcere împreună cu o muzică bună. Acest bec se poate conecta atât la device-urile din familia iPhone cât și la cele Android, poate fi controlat de la o distanță de 10m și se fixează cu ușurință în duliile de tip E27 la fel ca un bec obișnuit.

Datorită tehnologiei Wireless și a difuzorului său incorporat, se poate reda oricare dintre melodiile din telefonul tău, se poate seta ca luminile să se schimbe în funcție de ritmul muzicii, are o mărime similară unui bec obișnuit și are o durată de viață ce depășește de cele mai multe ori 50000 de ore.


Veho Kasa

Veho Kasa

  Avantaje:

 • Oferă o durată de viață de 15 ani dacă e folosit în medie 3-4 ore pe zi
 • Aparține clasei energetice A+
 • La putere maximă oferă lumină suficientă pentru orice cameră

  Dezavantaje:

 • Are un aspect ieșit din comun însă se poate folosi la o veioză abajur
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Cu becul Veho Kasa te poți bucura de iluminare cu intensitate reglabilă la un consum redus, el putându-se conecta prin Wireless prin intermediul aplicației speciale, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android.

Acest bec de 7.5 wati îți oferă 15000 de ore de iluminare adaptivă cu un consum redus de energie, aplicația oferă posibilitatea controlării fiecărui bec în parte, să selectezi luminozitatea fiecărui bec sau să alegi pentru fiecare una dintre cele 16 milioane de nuanțe de culoare, el are soclu de tip E27 ca un bec obișnuit iar dimensiunile sale sunt normale.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

BeeWi LED Color Bulb

BeeWi LED Color Bulb

  Avantaje:

 • Are paleta completă de culori și animații între ele
 • Prin intermediul aplicației se pot seta foarte multe opțiuni
 • Se poate folosi atât în interior cât și în exterior
 • Este disponibil pe orice telefon care are Android, iOS sau Windows

  Dezavantaje:

 • Dacă prezenta un difuzor incorporat ar fi fost perfect
Verifica Pretul Acestui Produs

BeeWi LED Color Bulb este unul dintre cele mai bune becuri smart ce vine la o ofertă de preț acceptabilă, fiind totodată economic și disponibil pentru telefoanele cu Andoid, iOs sau Windows.

Acest bec este suficient de rezistent pentru a putea fi folosit atât în interior cât și în exterior, are aspect plăcut, o putere de 9W și 16 milioane de culori dintre care poți alege. Prin intermediul aplicației intuitive poți alege o anume culoare, seta luminozitatea, ora de pornire sau oprire iar dacă dispui de mai multe becuri se pot grupa sau seta separat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.