Cele mai bune aparate pentru sandwich-uri in 2021

0
965

Pentru a evita diminețile morocănoase în care trebuie să îți petreci timpul preparându-ți ceva de mâncare, aceste mici aparate ne vin la îndemână.

Cu toții întâmpinăm probleme când vine vorba de timp iar această activitate nu ar trebui să reducă din timpul nostru. Sandwich-urile sunt o alegere bună când vine vorba de a prepara ceva de mâncare într-un timp foarte scurt iar de aceea un aparat de sandwich-uri te poate ajuta în mai multe feluri: economisești timp, sandwich-urile sunt încălzite și nu este nevoie de prea mult efort pentru a curăța.

Inainte de a cumpăra un aparat de sandwich-uri, ar trebui sa te uiți după următoarele aspecte: puterea acestuia, cu cât este mai mare, cu atât aparatul va prepara sandwich-urile mai rapid, capacitatea sa, deoarece oricine își dorește prepararea multor sandwich-uri în același timp și greutatea acestuia deoarece vei dori să-l transporți împreună cu tine în vacanțe sau la picnic.

Aparatele de sandwich-uri vin în diferite modele și mărimi, cele mai compacte pentru diferite expediții , vacanțe, picnicuri sau persoane singure ce nu au nevoie de o cantitate foarte mare de mâncare sau mai mari care pot îndeplini mai multe funcții și au o capacitate mai mare.

Top 3 Cele mai bune aparate de sandwich-uri


Aparat de sandwich-uri Star-Light 3 in 1 TIA-750W

 

Aparat de sandwich-uri Star-Light 3 in 1 TIA-750W

  Avantaje:

 • Este un aparat economic din punct de vedere al energiei dar și al spațiului
 • Se curăță ușor
 • Dispune de plăci cu diferite modele interschimbabile

  Dezavantaje:

 • Puterea lasă de dorit

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul Star-Light TIA-750W este ideal pentru prepararea rapidă de sandwich-uri sau gofre. Datorită celor 3 plăci interschimbabile, puteți da frâu liber imaginației și bucura copiii cu formele jucăușe și interesante ale acestora.

Acest aparat vine cu o putere de 750W, mică pentru a economisi însă destul de eficientă pentru a prepara într-un timp scurt. Plăcile acestuia sunt durabile mulțumită tratamentului antiaderent aplicat acestora, de asemenea și foarte ușor de curățat.

El are un design plăcut, negru cu inox potrivindu-se în majoritatea bucătăriilor și dispune de doua led-uri, roșu și verde, pentru a arăta dacă preparatele sunt gata.


Aparat de sandwich-uri Philips Daily Collection HD2395/00

Aparat de sandwich-uri Philips Daily Collection HD2395/00

  Avantaje:

 • Este mic și compact
 • Putere foarte bună, asigură o temperatură perfectă pentru prăjire
 • Dispune de mâner izolat termic

  Dezavantaje:

 • Design-ul acestuia este unul mediocru

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul Philips HD2395 este unul foarte util pentru persoanelor ocupate deoarece acesta se curăţă foarte uşor, dispune un înveliş special, neaderent ce face curăţirea mult mai eficientă. Deoarece pentru mulţi dintre noi spaţiul este extrem de limitat, cei de la Philips au făcut acest produs foarte compact, uşor de închis prin sistemul de blocare, cu opțiune de înfășurare a cablului și uşor de depozitat vertical.

Acest aparat vine cu puterea de 820W ce asigură o temperatură optimă pentru un sandwich prăjit perfect uniform.

Pentru a asigura o protecție ridicată, el dispune de mâner cu izolație termică, pentru utilizarea în timpul prăjirii, de comutator Pornire/Oprire și de piciorușe din cauciuc ce asigură aderența într-un singur loc.


Aparat de sandwich-uri Heinner SM-800

Aparat de sandwich-uri Heinner SM-800

  Avantaje:

 • Mânerul acestuia este izolat termic
 • Puterea de 800W este ideală pentru prepararea rapidă
 • Se curăță ușor

  Dezavantaje:

 • Cablu de alimentare destul de scurt

Verifica Pretul Acestui Produs

Produsul Heinner SM-800 este ideal pentru orice bucătar, experimentat sau nu, deoarece acesta dispune de o gamă largă de opțiuni ce vă stau la dispoziție. Acesta dispune de toate măsurile de siguranță necesare unui aparat de sandwich-uri, măner izolat termic, indicatori luminoși pentru a evita arderea și sistem de blocare printr-un singur clic.

Plăcile sale sunt detașabile, ușor de curățat datorită materialului antiaderent, dispune de funcția grill și pe lângă asta și de încă două plăci, cea pentru grofe și cea pentru sandwich-uri.

Puterea sa de 800W face ca plăcile să se încălzească rapid, diminuând astfel timpul de preparare și făcând o impresie bună și facturii de energie.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Aparat de sandwich-uri Breville Panini Large VST026X-01

Aparat de sandwich-uri Breville Panini Large VST026X-01

  Avantaje:

 • Dispune de garanție timp de 5 ani
 • Este fabricat din oțel inoxidabil
 • Se pot folosi felii de pâine de orice mărimi

  Dezavantaje:

 • Prețul său îl face mai puțin accesibil pentru unele persoane

Verifica Pretul Acestui Produs

Cei de la Breville continuă să surprindă pe toată lumea cu cele mai bune aparate de sandwich-uri. Acest model, VST026X-01 este fabricat din oțel inoxidabil și poate prepara până la trei sandwich-uri în același timp pentru o familie întreagă. El este ușor de utilizat, dispune de două indicatoare luminoase, de mâner izolat termic, de piciorușe antialunecare iar plăcile sale sunt antiaderante pentru curățarea cât mai eficientă.

Cu acest aparat se pot realiza o gamă largă de mâncăruri, de la sandwich-uri de diferite mărimi, cu orice fel de pâine, oricât de groasă, la chiftele, omlete și clătite.

Datorită sistemului său de blocare, acest aparat se adaptă la orice mărime a sandwich-ului, fără a întâmpina probleme iar pe lângă toate aspectele menționate mai sus, el vine și cu o garanție uriașă de 5 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.