Cele mai bune aparate de ras in 2021

0
1160

Îngrijirea personală la bărbaţi a devenit din ce în ce mai eficientă şi avansată mulţumită aparatelor de ras. Deoarece bărbaţii au început să devină din ce în ce mai îngrijiţi, industria produselor de îngrijire personală doreşte să ţină pasul cu aceştia realizând aparate de ras din ce în ce mai eficiente.

Aparatul de ras este mult mai grijuliu cu pielea omului, comparativ cu clasica lamă de ras care irită şi poate tăia pielea. Acestea pot fi folosite în mare parte atât pe umed cât şi pe uscat, folosesc acumulatori iar ca rezultat vom avea o piele lipsită de orice fir de barbă, fără a provoca sângerări sau locuri iritate.

Un aparat de ras de calitate poate aduce rezultate semnificativ mai bune decât unul mai slab și de aceea, ar trebui să luăm în calcul următoarele aspecte:

 • tipul, reprezintă partea ce taie firele de păr și poate fi sub forma mașinii de tuns clasice, cu sită incorporată sau sub forma a 3 inele tăietoare poziționate în formă de triunghi. Alegerea tipului se face în funcție de preferințe, ambele având un randament asemănător;
 • proprietățile, reprezentând calitățile acelui aparat, dacă se poate folosi atât pe suprafețe umede cât și pe suprafețe uscate, dacă este rezistent la spumele folosite în timpul bărbieritului sau diferitele funcții de tăiere;
 • fiabilitatea, ce este descrisă prin design-ul care trebuie să fie de dimensiuni mici, cu greutate mică dar și rezistent la spălare pentru a elimina firele de păr rămase pe acesta și a avea o igienă corespunzătoare;
 • modul de alimentare, fiind cu acumulator, baterie sau cu conectare la rețea, de preferat cu acumulatori deoarece nu este nevoie de niciun fir ca cele conectate la rețea și nici de cumpărarea desă a bateriilor ca pentru cele cu baterii;
 • accesoriile care pot varia de la un producător la altul, fiecare dăruind utilizatorilor ceea ce cred că este necesar și util.

Pentru a ușura căutările dumneavoastră, am realizat o listă cu aparatele de ras care considerăm că vă vor satisface fiecare dorință.

Top 3 Cele mai bune aparate de ras


Aparatul de ras Philips StyleShaver QS6141/32 

Aparatul de ras Philips StyleShaver QS6141/32

  Avantaje:

 • Pieptene cu 12 reglaje
 • Se poate folosi atât o suprafață de 32mm, cât și una de 15mm
 • Autonomie de 75 de minute

  Dezavantaje:

 • Durată de încărcare de 4 ore

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul de ras Philips StyleShaver QS6131/32 este unul cu două capete, pentru aranjarea bărbii sau pentru bărbierit și vă poate crea o barbă stilată, în orice mod ați dori. Dacă doriți să păstrați barba și doar să o scurtați, dispozitivul de tuns metalic integral de 32mm și cu pieptenele cu 12 reglaje pot fixa lungimea bărbii în așa fel încât să vă mulțumească.

Pentru a vă proteja pielea puteți folosi orice spumă deoarece acest aparat este rezistent la apă iar după bărbierire, el se poate spăla pentru a avea o igienă corespunzătoare. Bateria acestuia asigură o autonomie de 75 de minute, în ultimele 10 minute, led-ul va indica culoarea portocaliu iar durata încărcării complete este de 4 ore.

Pentru a realiza diferite modele, acest aparat dispune de un capăt de tuns cu două laturi, una de 32mm pentru a acoperi zone mari și una de 15mm pentru o precizie mai bună.


Aparatul de ras Remington HyperFlex Golfer XR1340G

Aparatul de ras Remington HyperFlex Golfer XR1340G

  Avantaje:

 • Raport calitate/preț foarte bun
 • Autonomie de 60 de minute
 • Ergonomic, ușor de utilizat

  Dezavantaje:

 • Lamele de inox pot întâmpina probleme cu unele bărbi dense

Verifica Pretul Acestui Produs

Remington a realizat un aparat de ras, HyperFlex Golfer XR1340G, de dimensiuni reduse cu 3 capete ce poate fi atât eficient cât și blând cu pielea, fie pe suprafețe uscate dar și atunci când se folosesc diferite spume, fiind rezistent la apă și ușor de curățat după bărbierire. Lamele sale sunt confecționate din inox, este ergonomic, ușor și plăcut de ținut în mână, oferind un randament bun cu o autonomie a acumulatorului de 60 de minute.


Aparatul de ras Braun Cruzer 5 Face

Aparatul de ras Braun Cruzer 5 Face

  Avantaje:

 • Poate fi folosit atât cu acumulator cât și conectat la rețea
 • Încărcare rapidă
 • Este foarte ergonomic

  Dezavantaje:

 • Autonomie de doar 30 de minute

Verifica Pretul Acestui Produs

Braun Cruzer 5 Face este un aparat 3 în 1, ideal pentru ras, conturat și tuns, transformând orice barbă obișnuită într-una stilată. Deși acesta are o autonomie de doar 30 de minute, acumulatorul său se încarcă foarte rapid, într-o oră, și este perfect pentru cei ce își ajustează barba zilnic și au nevoie de aceasta pentru un timp scurt, dar să poată fi folosită în orice moment.

Acesta dispune de funcția Trimmer pentru contur, Quick-Shave, ce încarcă dispozitivul foarte rapid pentru un bărbierit pe fugă de 5 minute. În plus, acesta este sigilat, așadar spălarea sa sub jetul de apă este permisă, astfel putându-se elimina firele de păr rămase.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Aparatul de ras Philips S9711/31 

Aparatul de ras Philips S9711/31

  Avantaje:

 • Autonomie de 50 de minute cu o încărcare de doar o oră
 • Dispune de 3 viteze
 • Lamele sale se poziționează în funcție de forma feței

  Dezavantaje:

 • Nu multă lume este dispusă să plătească așa mult pentru un produs din această categorie

Verifica Pretul Acestui Produs

Aparatul de ras S9711/31 este unul dintre cele mai performante aparate de acest tip realizate de Philips până în prezent, acesta detectând conturul feței iar cu sistemul V-Track așează firele de păr în așa fel încât să ofere un randament cât mai bun.

Capetele sale cu lame duble, pentru un bărbierit mai eficient, sunt complet pliabile în 8 direcții și maximizează capacitatea aparatului de a se adapta la forma feței. În funcție de timp, el dispune de 3 viteze, sensibil, pentru pielea delicată, normal și rapid, pentru a economisi timp și se poate folosi atât pe suprafețe umede cu spumă cât și pe suprafețele uscate.

Acumulatorul său are o autonomie foarte bună de 50 de minute iar încărcarea sa durează doar o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.