Cele mai bune aeroterme in 2019

0
1036

Menţinerea unei temperaturi optime într-o cameră ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare persoană care îşi doreşte confort la nivel maxim. Fie vară sau iarnă, cald sau frig, o aerotermă este de folos pentru a încălzi sau răcori o cameră. Majoritatea aerotermelor pot îndeplini atât funcţia de ventilator pentru zilele toride cât şi funcţia de încălzire pentru nopţile răcoroase de iarnă.

Aerotermele sunt perfecte pentru cei care îşi doresc reglarea temperaturii unei camere la un preţ redus, însă trebuie să avem grijă deoarece, chiar dacă acestea au un preţ redus, folosirea lor continuă poate ridica semnificativ valoarea facturilor.

Când vine vorba de alegerea unei aeroterme, trebuie să urmărim mai mulţi factori, puterea, mărimea aerotermei, treptele de viteză şi funţiile specifice îndeplinite de aceasta. Puterea sa trebuie să fie în funcţie de preferinţele utilizatorului, puterea mai mare vă va garanta o încălzire mai rapidă şi mai puternică dar un consum ridicat, puterea mai mică un consum mai scăzut şi o eficienţă mai slabă, mărimea aerotermei influenţează puterea acesteia, aşadar, cu cât este mai mare, cu atât şi puterea este mai mare iar treptele de viteză ajută la schimbarea temperaturii mai rapid sau mai lent.

Haideti totusi sa aflam care e cea mai buna aeroterma de pe piata la ora actuala.

Top 3 Cele mai bune aeroterme


Aeroterma Bionaire BFH910-I

Aeroterma Bionaire BFH910-I

  Avantaje:

 • Deţine sistem anti-îngheţ
 • Putere mare ce asigură încălzirea rapidă
 • Dispune de protecţie la supraîncălzire

  Dezavantaje:

 • Consum ridicat de energie

Verifica Pretul Acestui Produs

Aeroterma Bionaire BFH910-I este perfectă pentru camerele de dimensiuni mici şi medii. Aceasta vine cu două trepte de putere, cea de 1100W pentru o încălzire mai înceată dar un consum mai mic şi cea de 2200W, pentru o încălzire rapidă taxată de consumul ridicat. Ea se poate folosi atât pentru încălzire cât şi ca ventilator, pentru o utilizare pe tot parcursul anului.

Ea deţine funcţia anti-îngheţ care, odată activată, va transforma ventilatorul în mod automat pe funcţia de încălzire la atingerea unei temperaturi mai mici de 5° C şi funcţia de protecţie supraîncălzire, pentru a evita un eventual dezastru.

Când vine vorba de design, această aerotermă nu surprinde foarte mult, este confecţionată din ceramică, formă şi aspect simplu şi de dimensiuni relativ mici.


Aeroterma Star-Light PTCS2000BL

Aeroterma Star-Light PTCS2000BL

  Avantaje:

 • Putere reglabilă între 1000W şi 2000W
 • Dispune de funcţia Timer pentru a seta timpul de funcţionare
 • Are telecomandă cu diverse opţiuni
 • Design modern

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de termostat

Verifica Pretul Acestui Produs

Aeroterma Star-Light PTCS2000BL este concepută astfel încât să fie folosită pe perete, design-ul acesteia fiind unul modern, din ceramică, perfect pentru orice încăpere, aducând un plus de frumuseţe. Aceasta are o putere de 2000W, iar cu cele două trepte de putere o putem reduce la 1000W pentru un consum mai scăzut. Ea poate încălzi cu succes în zilele răcoroase când prioritatea unei persoane venite de afară este de a scăpa de frig, până la 40 de metri cubi de aer.

Telecomanda acesteia este foarte utilă, cu ea putem regla direcţia curentului de aer, fie în sus sau în jos, putem ajusta temperatura sau seta timpul de funcţionare între 0 şi 12 ore. În plus, pentru zilele mai călduroase aceasta se poate transforma într-un ventilator, racorindu-ţi camera foarte rapid, asigurând un confort sporit.


Aeroterma de baie TESY HL 244 VPTC

Aeroterma de baie TESY HL 244 VPTC

  Avantaje:

 • Putere foarte mare de 2400W
 • Are termostat reglabil
 • Nu produce mult zgomot
 • Are un design frumos şi modern, potrivit oricărei băi

  Dezavantaje:

 • Dimensiuni destul de mari

Verifica Pretul Acestui Produs

Pentru a putea avea parte de o baie cât mai plăcută este nevoie de o temperatură optimă, de aceea cei de la Tesy au realizat aeroterma din ceramică Tesy HL 244 VPTC. Ea are un design modern, foarte plăcut, de dimenisuni mari, plasându-se pe peretele băii pentru a contribui la formarea temperaturii optime.

Având o putere de 2400W şi două trepte, încălzirea băii se poate realiza mai rapid sau mai încet, în funcţie de preferinţe.

Deoarece aceasta se plasează doar în băi, ea dispune de protecţie la umiditate, supraîncălzire şi chiar de termostat reglabil.

Aeroterma este foarte silenţioasă, păstrează liniştea necesară după o zi lungă şi obositoare şi datorită aspectului, nivelul de satisfacţie în timpul băii creşte semnificativ.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Aeroterma TESY HL 274 WPTC

Aeroterma TESY HL 274 WPTC

  Avantaje:

 • Raport calitate/preţ foarte bun
 • Dispune de funcţie de ventilaţie
 • Dimensiuni mici

  Dezavantaje:

 • Timer-ul se poate seta doar până la 7,5 ore

Verifica Pretul Acestui Produs

Aeroterma de perete Tesy HL 274 WPTC a fost concepută astfel încât să îmbine simplitatea şi frumuseţea design-ului său modern cu randamentul foarte mare în ceea ce priveşte nivelul de confort asigurat. Ea dispune de două trepte de putere, putând alege între 1000W şi 2000W, funcţie de ventilaţie pentru zilele caniculare, display ce afişează diferite informaţii timer pentru 7,5 ore şi protecţie la supraîncălzire.

Datorită preţului mic, această aerotermă este perfectă pentru persoanele care îşi doresc să economisească dar în acelaşi timp să aibă parte şi de un confort ridicat pe tot parcursul anului.

Comparativ cu puterea acesteia, dimensiunile aerotermei sunt relativ mici, potrivindu-se în orice cameră, pentru orice stil şi pentru orice persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here