Cel mai bun videointerfon in 2019

0
687

Spre deosebire de interfonul audio clasic care îți este deja familiar, având în vedere că există de ani buni în scările de bloc și la intrarea în cabinete sau clădiri de birouri, videointerfonul nu te limitează doar la controlul asupra persoanelor care pătrund în clădire ci te lasă efectiv să observi cine este la intrare.

Videointerfoanele sunt o metodă sigură de a beneficia de un plus de siguranță și de a scăpa de musafirii nepoftiți, fiind apreciate de persoanele din locuințele rezidențiale deoarece reușesc să evite mult mai ușor negustorii ambulanți sau copiii puși pe farse.

De cele mai multe ori, din setul interfonului fac parte unitatea care se montează în interiorul locuinței, fiind format dintr-un ecran cu un panou de comandă și poate fi prezentă în pachet în mai multe exemplare, cea care se montează la exterior, formată dintr-o sonerie și o cameră video, și yala electromagnetică ce va fi deschisă doar cu acordul dumneavoastră.

Fiecare videointerfon are trecută pe lista de specificații și o distanță maximă între posturi, reprezentând distanța maximă la care se pot plasa cele două piese, dincolo de care calitatea transmisiei nu mai poate fi garantată.

Astfel, dacă dorești să îți schimbi sistemul de siguranță al reședinței și să dispui de un sistem cat mai sigur, îți sugerăm achiziționarea unui videointerfon, acesta permițându-ți să afli cât mai multe detalii despre persoana care apelează.

Top 3 Cele mai bune videointerfoane


SilverCloud House 715

SilverCloud House 715

  Avantaje:

 • Are un ecran de 7 inchi pentru o imagine cât mai clară
 • Permite captarea de imagini și pe luminozitate scăzută
 • Prețul de achiziție este mai rezonabil

  Dezavantaje:

 • Nu oferă decât un ecran

Verifica Pretul Acestui Produs

SilverCloud House 715 este un model de videointerfon ieftin și bun pe care ți-l propunem dacă vrei să faci o schimbare rapidă în ceea ce privește accesul vizitatorilor în locuința ta.

Acest dispozitiv are un monitor cu o rezoluție de 840×234 pixeli, diagonală de 7 inchi cu un design modern, este dotat cu LED-uri cu infraroșu în unitatea externă ceea ce îi permite captarea imaginilor și în condiții de lumină slabă, camera este protejată pentru ploaie sau vânt iar distanța maximă la care se pot plasa piesele una de alta este de 100m.


PNI DF-926

PNI DF-926

  Avantaje:

 • Se achiziționează cu 3 monitoare de un ecran generos de 7 inchi
 • Datorită LED-urilor cu infraroșu, se poate folosi și pe timp de noapte
 • Yala rezistă la peste 200.000 de deschideri

  Dezavantaje:

 • Funcționează mai greu la temperaturi de -10˚C

Verifica Pretul Acestui Produs

PNI DF-926 este un videointerfon modern și practic care include o unitate externă cu o cameră și 3 monitoare cu un ecran generos de 7 inchi, având rezoluția de 800×600 pixeli.

Acesta permite preluarea de imagini pe timp de noapte datorită LED-urilor cu infraroșu, unitatea externă este dotată cu microfon și sonerie, are un design modern și ușor de asortat iar yala sa rezistă la peste 200.000 de deschideri, funcționând prin impuls electric sau mecanic pe interior.


ORNO VDP-40

ORNO VDP-40

  Avantaje:

 • Prezintă posibilitatea de a se conecta cu mai multe monitoare
 • Monitorul interior prezintă un buton de panică
 • Oferă imagini de înaltă rezoluție

  Dezavantaje:

 • Ar fi fost util și un microfon pentru panoul din interior

Verifica Pretul Acestui Produs

ORNO VDP-40 este perfect pentru familiile care doresc să aibă parte de cele mai bune sisteme de siguranță, componenta sa externă având o cameră color CCD ce prezină numele locuinței, rezistență la efectele meteorologice și nu necesită o sursă de alimentare suplimentară.

Camera sa poate supraveghea pe timp de noapte datorită LED-urilor luminoase și are acoperiș de protecție iar panoul interior este format dintr-un monitor ultra-subțire, fără receptor, cu difuzor, imaginile sunt de înaltă rezoluție, diagonala ecranului fiind de 7 inchi, prezintă buton de panică și prezintă posibilitatea de a se conecta cu un panou suplimentar.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Tongwei DP-998R

Tongwei DP-998R

  Avantaje:

 • Prezintă un ecran de 9 inchi cu o rezoluție foarte bună
 • Poate înregistra sau salva imagini folosind un card de maxim 32GB
 • Oferă posibilitatea de a comunica cu vizitatorul
 • Monitorul se poate conecta la două posturi exterioare simultan

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este pe măsura performanțelor

Verifica Pretul Acestui Produs

Tongwei DP-998R este unul dintre cele mai eficiente sisteme de securitate pentru locuințe și nu numai, având o multitudine de funcții care îl plasează printre primele locuri.

Camera sa exterioară prezintă o rezoluție de 700TVL ce vă permite să vedeți foarte clar cine se află în fața ușii, vă oferă posibilitatea să comunicați cu acea persoană, design-ul este simplu dar în același timp elegant, prezintă leduri IR pentru utilizarea pe timp de noapte iar monitorul interior prezintă un ecran de 9 inchi de înaltă rezoluție, prezintă posibilitatea de a stoca imagini sau înregistrări, suportând  SD-card-uri de maxim 32GB și se poate conecta la două posturi exterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here