Cel mai bun uscător electric de rufe in 2019

0
4045

Întinsul hainelor la uscat a fost o sarcină obositoare dintotdeauna și va fi mereu așa, motiv pentru care au aparut diferite dispozitive care doresc să facă posibilă dispariția acestei sarcini in totalitate.

Uscatul rufelor se poate face chiar și în mașina de spălat, dacă aceasta dispune de funcția specifică sau poți să le întinzi pe un uscator traditional.

Uscătoarele de rufe electrice pot de tip mașină de spălat sau de tip balon, cele de tip mașină de spălat sunt de obicei mai eficiente, pot stoca cantități mari de haine și usucă într-un timp mai scurt pe când cele de tip balon sunt foarte ușor de transportat, vin la un preț mai mic și nu necesită foarte multă energie pentru a funcționa.

Capacitatea de uscare a unui uscător electric de tip mașină de spălat poate varia între 5 și 10kg pe când unul balon poate lua un număr limitat de haine, în funcție de sloturile disponibile iar ca funcții, cele de tip mașină de spălat pot avea sistem de detecție a nivelului de umiditate, opțiune filtrare anti-scame, reglaj automat al procesului de uscare, opțiune anti-încrețire și multiple metode de programare pentru diverse grade de dezumidificare a hainelor.

Dacă te-ai săturat de haine boțite și uscate inegal, e momentul perfect să cumperi un uscător care să ți se potrivească, fie unul de tip balon fie unul de tip mașină de spălat.

Top 3 Cele mai bune uscătoare electrice de rufe


Hyundai HY CED 200 B

  Avantaje:

 • Dispune de o putere de 1200W
 • Poate stoca până la 10Kg de haine
 • Este ușor de transportat, cântărind doar 3 Kg

  Dezavantaje:

 • Brațele sale sunt realizate din plastic

Verifica Pretul Acestui Produs

HY CED 200 B de la Hyundai este un uscător de rufe de tip balon, compact și eficient, cu motor puternic care generează aer cald, care este ținut și circulat în interior pentru uscarea completă și rapidă. Acest uscător este perfect pentru spații mici, este ușor de asamblat, timer-ul său se reglează rapid, putând fi reglat între 0 și 180min iar după ce procesul se termină, aparatul se oprește automat.

Cu acest aparat veți putea usca până la 10-12Kg de haine, reduce timpul de călcat al hainelor, are 6 brațe din plastic pe care se agață hainele iar temperatura la care lucrează este de 75°C.


DryBaloon D3535115

  Avantaje:

 • Poate susține până la 10Kg de rufe
 • Este realizat din aluminiu, fiind atât ușor de transportat cât și rezistent
 • Distribuie aerul la 360°, făcând rufele să se usuce foarte rapid și uniform

  Dezavantaje:

 • În zilele călduroase de vară poate încălzi cam tare și camera în care se află

Verifica Pretul Acestui Produs

Uscătorul DryBaloon D3535115 este unul foarte ușor de folosit care nu uzează hainele, suportă până la 10Kg și funcționează cu o putere de 1000W.

Temperatura sa internă care usucă hainele este de 65°C, ceea ce îi permite să elimine în totalitate bacteriile și să usuce hainele într-un timp scurt. Acesta lasă hainele ușor de călcat iar ventilatorul său de mare viteză, cu motor durabil de mare calitate distribuie aerul la 360°, ajutând la sterilizarea lui, făcând rufele să pară ca noi.

Acesta este fabricat din aluminiu, ceea ce îl face atât rezistent cât și ușor, este detașabil și simplu de depozitat iar datorită greutății de doar 3Kg, se poate transporta oriunde.


Beper RI701

  Avantaje:

 • Susține până la 10Kg de rufe
 • Lucrează la 900W, fiind un dispozitiv ce nu consumă mult
 • Este realizat din aluminiu rezistent

  Dezavantaje:

 • Prețul său este mai mare, comparativ cu alte dispozitive asemănătoare

Verifica Pretul Acestui Produs

Beper RI701 este un uscător de rufe realizat din aluminiu rezistent cu husă din material PU și instalație de încălzire PCT.

Acesta conține elemente din ceramică ce ajută la încălzire, lucrează la o temperatură de 75°C, suficientă pentru a usca rapid dar și pentru a elimina bacteriile, dispune de timer iar când timpul se scurge, acesta se oprește automat.

Puterea sa este de 900W, dimensiunile sunt mici, putând fi transportat ușor , dispune de protecție la supraîncălzire și se instalează ușor.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Electrolux EDC2086GW3

Electrolux EDC2086GW3

  Avantaje:

 • Este prevăzut cu sistem special pentru a nu șifona rufele
 • Produsul este eficient, aparținând unui brand cunoscut
 • Include funcții performante, ușor de selectat și controlat

  Dezavantaje:

 • Aparține clasei B de eficiență energetică

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul EDC2086GW3 oferit de Electrolux se remarcă printr-un randament și o eficiență bună, permițând o încărcare maximă a rufelor de 8Kg, capacitate suficientă, chiar și pentru o familie numeroasă.

Acest uscător este prevăzut cu o serie de funcții, pentru a facilita modalitatea de întrebuințare și pentru a veni în ajutorul utilizatorilor. Funcția cu pornire cu întârziere oferă posibilitatea de a amâna pornirea ciclului de uscare următor, pentru ca programul să se finalizeze exact când aveți nevoie, dispozitivul se poate roti în ambele părți, dezlipește hainele și evită încurcarea pieselor de vestimentație, oferind rufe mai puțin șifonate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here