Cel mai bun UPS in 2019

0
966

De multe ori întâmpinăm fluctuații de tensiune apărute în rețeaua de distribuție a energiei electrice, fiecare dispozitiv electrocasnic fiind oprit pentru o scurtă perioadă de timp. Multe persoane au ghinionul defectării aparatelor deținute în urma unui scurtcircuit sau în caz de supratensiune, însă pentru a evita aceste evenimente nefericite au apărut UPS-urile.

UPS-urile reprezintă o sursă imperturbabilă de energie care poate oferi dispozitivelor conectate puterea de care au nevoie pentru a continua să funcționeze corect în urma unei fluctuații sau a unui scurtcircuit, pentru o anumită perioadă de timp, astfel protejându-le împotriva căderilor de tensiune.

În funcție de aparatul pe care dorești să îl protejezi ai nevoie de un anume tip de UPS, dacă dorești una pentru calculator, îți calculezi toți parametrii în funcție de cei ai sistemului desktop deținut, luând în calcul un număr minim de prize și o autonomie de minim 3 minute în care să ai timp să salvezi tot ce ai nevoie și să închizi în siguranță sistemul, dacă dorești un UPS pentru frigider sau alt electrocasnic va trebui să te concentrezi mai mult pe capacitatea de protecție decât pe autonomie.

Astfel, dacă te-ai săturat să ai emoții la căderile de tensiune ca nu cumva un dispozitiv să se fi stricat sau dacă deja ți s-a stricat unul, sugerăm achiziționarea unui UPS ca și următoarele pentru a preveni orice alt incident de acest fel.

Top 3 Cele mai bune UPS-uri


nJoy Horus Plus 800

nJoy Horus Plus 800

  Avantaje:

 • Oferă o autonomie bună în caz de pană de curent
 • Are ecran LCD tactil
 • Consumul său energetic este mic

  Dezavantaje:

 • Puterea oferită este una destul de limitată
Verifica Pretul Acestui Produs

 

nJoy Horus Plus 800 este o sursă UPS pentru aparate sensibile din birou, echipamente bancare și comerciale, bancomate cât și pentru electronicele casnice. Acest UPS are capacitatea de a alimenta aparate care insumează sub 480W, cărora le va oferi o tensiune de ieșire de 230V, incorporează o baterie de tip 9Ah/12V, care necesită în jur de 4-6 ore de încărcare pentru a atinge 90% din capacitate.

În caz de pană de curent, timpul mediu de funcționare e de 4 minute la 50% din putere și poți profita de până la 22 de minute, când e consumată doar 25% din sarcină. Are ecran LCD tactil care te aută să fii la curent cu parametrii de funcționare și emite alarmă în caz că se descarcă bateria sau trebuie înlocuită complet.


V-Mark UPS-800VP

V-Mark UPS-800VP

  Avantaje:

 • Face parte din seria de UPS-uri ieftine și bune
 • Oferă o putere de 800VA
 • Are o autonomie care poate ajunge la 8 minute când este utilizat în proporție de 50%

  Dezavantaje:

 • Oferă alarme destul de puternice și deranjante în unele cazuri
Verifica Pretul Acestui Produs

 

V-Mark UPS-800VP este unul dintre cele mai bune UPS ce vin la un preț foarte bun, oferindu-ți protecția pe care ți-o dorești asupra Fax-ului, modemului sau al telefonului, având o putere de 800VA.

Acest UPS oferă posibilitatea salvării datelor în caz de pană de curent, puteți afla în orice moment starea în care se află acesta prin ecranul său LCD și alarmele sonore, când pornește dispozitivul face o verificare a bateriilor și a gradului de încărcare, își reglează de unul singur voltajul fără să consume baterie și se încarcă automat odată ce rețeaua electrică este din nou pusă în mișcare.


nJoy Isis 850L

nJoy Isis 850L

  Avantaje:

 • Oferă autonomie bună în caz de pană de curent
 • Dispune de repornire automată
 • Are ecran LCD pe care sunt afișate toate datele necesare

  Dezavantaje:

 • Dispune de doar două prize
Verifica Pretul Acestui Produs

 

Fie că dorești să-ți protejezi televizorul, un laptop, playstationul sau alte electronice scumpe, pe care este necesar să le ferești de efectele unei tensiuni instabile, UPS-ul nJoy Isis 850L este de cele mai multe ori o alegere înțeleaptă.

UPS-ul de față are capacitatea de a suporta consumabile care au împreună sub 480W, astfel vei putea conecta mai multe din aparatele ușoare din locuință, are o construcție fiabilă, reglează automat tensiunea primită și furnizează dispozitivelor legate o tensiune de 220-240V.

În plus, UPS-ul este echipat cu o baterie 12V/9Ah care are un timp de încărcare cuprins între 4 și 6 ore iar alimentarea sa se poate face în mod automat când rețeaua electrică funcționează.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

APC BX700U-GR

APC BX700U-GR

  Avantaje:

 • Se poate transporta ușor, având doar 6Kg
 • Cei 700VA sunt suficienți pentru utilizarea moderată
 • Bateria inclusă oferă o autonomie bună
 • Se poate conecta la USB și vizualiza diferite detalii prin display-ul LED

  Dezavantaje:

 • Durata de încărcare a bateriei este mai mare
Verifica Pretul Acestui Produs

 

APC BX700U-GR este unul dintre cele mai bune UPS-uri din a sa categorie, făcând parte din categoria Line-Interactive, putând fi folosit pe orice dispozitiv. Acesta are o putere de 700VA, echivalentă în watti la valoarea de 390W, alături de o frecvență de 50/60 Hz.

Bateria inclusă a acestui dispozitiv este de 12V, timpul de încărcare este de 6 ore în medie, oferă o autonomie bună, oferă protecție la supratensiune și suprasarcină iar prizele vin în număr de 4.

În plus, se poate conecta printr-un cablu USB, are un panou de control LED, alarmă sonoră și se poate transporta ușor, având nu mai mult de 6Kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here