Cel mai bun ulei de cocos in 2019

0
86

ulei de cocos

În urma multor studii și teste s-a demonstrat că uleiul de cocos este unul dintre cele mai benefice și sănătoase produse atât pentru îngrijirea personală, cât și pentru diferite mâncăruri. Unul dintre secretele compoziției uleiului de cocos ține de grăsimile  sănătoase numite și acizi grași cu lanț mediu. Aceste grăsimi unice includ: acid caprilic, acidul lauric și acidul capric.

Datorită acestor grăsimi, uleiul de cocos a devenit una dintre cele mai bun grăsimi din lume, printre beneficiile sale numărându-se:

  • Stimuleză sistemul imunitar
  • Este excelent pentru tratamentele faciale și corporale
  • Îmbunătățește probleme de piele precum psoriazis, eczeme, acnee
  • Vă ajută în combaterea problemelor dentare
  • Previne semnele îmbătrânirii
  • Previne bolile cardiace și hipertensiunea
  • Stimulează memoria

De-a lungul timpului, doamnele și domnișoarele au devenit din ce în ce mai interesate de uleiul de cocos, aflând de multiplele beneficii pe care acesta le are. Ele au început să le folosească în tratamentele faciale și corporale sub toate formele și în combinație cu alte ingrediente naturale și aromatizate. Uleiul de cocos poate fi folosit atât în acasă, pentru uzul zilnic, cât și în saloanele profesionale.

Deși la început s-ar putea să vă mirați când veți dori să cumpărați ulei de cocos și de fapt veți vedea că de cele mai multe ori îl găsiți în stare solidă, se întâmplă acest lucru tocmai pentru că uleiul de cocos este presărat la rece, iar până la temperatura de 25 de grade va rămâne așa. Dacă depășește această temperatură, el începe să devină din ce în ce mai lichid.

Uleiul de cocos se găsește sub diferite forme și ambalat în feluri cât mai atractive, cu un design frumos. In stare solidă îl găsiți păstrat în borcănele sub diferite cantități, in timp ce uleiul de cocos lichid este păstrat într-un recipient cu pulverizator, pentru o utilizare mult mai ușoară și eficientă.

Alegeți uleiul de cocos în funcție de nevoile dumneavoastră, pentru că cel presărat la rece poate fi folosit atât intern, cât și extern. În funcție de aceste nevoi și cu informațiile necesare, cu siguranță veți găsi produsul potrivit pentru dumneavoastră!

Încercați ca după deschiderea ambalajului, să păstrați produsul în condiții cât mai bune, la loc uscat. ferit de razele soarelui și lumină.

În cazul folosirii acestui ulei la mâncăruri, trebuie să țineți cont că acizii grași cu lanț mediu din nuca de cocos sunt foarte sănătoși și oferă o sursă de energie, deoarece nu necesită foarte mult timp de digerare.

Sfatul nostru este să vă informați dinainte, să știți pentru ce doriți să achiziționați uleiul de cocos, iar atunci magazinele online sigur vor fi o soluție mult mai rapidă și eficientă pentru dumneavoastră!

Caracteristici:

  • Întrebuințare: Există ulei de cocos pentru uz intern și extern, ori doar pentru una dintre acestea, de aceea ar fi bine să verificați înainte de a cumpăra un anumit produs.

Uleiul de cocos pentru ten și corp poate fi folosit în diverse tratamente sau după baie pentru a vă hidrata pielea. Pe lângă hidratare și miros plăcut, are efecte nutritive, antioxidante si antiinflamatoare.

Am putea spune că este ideal pentru orice tip de piele și poate fi pe gustul multor femei, care preferă un pic de răsfăț în baia proprie sau în saloane. Are efect emoliant, fiind un produs potrivit și pentru expunerea la soare, ținând așadar loc de clasica loțiune de plajă.

Acționează împotriva ridurilor și semnelor de îmbătrânire, devenind partenerul de nădejde al oricărei doamne. Spunem asta pentru ca părul nostru suferă din cauza razelor solare, a agenților chimici, poluare ș.a.m.d. și tocmai de aceea, uleiul de cocos a fost folosit cu scopul de a întări structura fibrei capilare, a firelor de păr degradate, oferind luciu sănătos și menținând  vie  culoarea  părului chiar și după mai multe vopsiri.

Uleiul de cocos pentru gătit a devenit un ingredient-cheie odată cu apariția produselor raw vegane și a creșterii popularității smoothie-urilor. Poate ține loc și de alte grăsimi, de unt sau chiar poate fi ingerat dimineața, pentru efecte mult mai rapid și eficiente.

  • Procesul de obținere. Recomandarea ar fi să vă îndreptați atenția către uleiurile de cocos presărate la rece. Încercați să citiți pe eticheta cutiei și să vedeți dacă găsiți următoarele informații: neprocesat și nehidrogent, iar mai important decât atât, să provină dintr-o cultura organică, în proporție de 100%.

Să știți că uleiul de cocos poate fi rafinat sau virgin, în primul caz fiind vorba de filtrare și adăugare de aditivi ce reduc conținutul de acizi grași pentru a rezista mai mult în timp, iar în al doilea caz lipsesc aceste procese, iar uleiul de cocos este mult mai pur, iar dumneavoastră vă puteți bucura mult mai bine de proprietățile și beneficiile acizilor grași.

  • Prețul și cantitate. Înainte să luați o decizie de achiziționare a uleiului de cocos, ar fi bine să vă gândiți și în ce scopuri îl veți folosi, fie că este vorba despre tratamente faciale, mâncăruri sau pe post de balsam de buze. Cantitățile diferă în funcție de nevoile clienților, așadar puteți găsi recipiente de 100-200 ml până la 400-500 ml. Bineînțeles că în funcție de acest criteriu diferă și prețul, pentru cantități mai mici veți plăti undeva la 15-20 lei, iar cu cât cantitatea va crește, cu atât prețul va fi mai ridicat. De asemenea, important poate fi și tipul uleiului, dacă este rafinat sau nu. Cel rafinat va fi mai scump, datorită proprietăților sale.

Top 3 Cele mai bune uleiuri de cocos


Ulei Cocos 300ml Solaris

Ulei Cocos 300ml Solaris

  Avantaje:

  • Gramaj mare
  • Preset la rece
  • Contribuie la îngrijirea părului și a pielii
  • Folosit pentru tratamente și îngrijire, dar și pentru uz intern

  Dezavantaje:

  • Nu se specifică clar pe ambalaj de unde provine cocosul

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest ulei de cocos vine ambalat într-un borcan de sticlă, este presat la rece și are o durabilitate mai mare de viață. Este un ulei potrivit pentru tratamentele faciale și corporale, pentru masaj, pentru măști de păr, având  numeroase efecte printre care se numără eliminarea stresului, întărirea fibrei capilare, înlăturarea efectelor îmbătrânirii etc.


Ulei de cocos BIO virgin presat la rece pentru corp Trio Verde

Ulei de cocos BIO virgin Trio verde

  Avantaje:

  • Conține 90% grăsimi saturate, acid lauric, vitamina E și protein
  • Efecte hidratante, antioxidante, emoliente
  • Multiple funcționalitați
  • Are pulverizator
  • Ulei de cocos virgin
  • Presat la rece

  Dezavantaje:

  • Destinat doar uzului cosmetic

Verifica Pretul Acestui Produs

Spray-ul Trio Verde vă va ajuta să scapați de foarte multe situații neplăcute din viața dumneavoastră. Poate fi folosit pentru ten, păr (contra mătreței), pentru unghii, poate ține loc de protecție solară, astfel având grijă ca tenul dumneavoastră să nu îmbătrânească prematur. Poate fi un bun antifungic, demachiant și chiar deodorant. In alte cuvinte, o singură sticlă de ulei de cocos poate avea efecte pentru nenumărate afecțiuni!


Ulei de cocos RAW VEGAN BIO Extra Virgin

Ulei de cocos RAW VEGAN BIO Extra Virgin

  Avantaje:

  • Cantitatea din recipient foarte fi folosită un timp îndelungat
  • Ulei de calitate superioară, virgin, presat la rece și nerafinat
  • Poate fi folosit atât pentru uz intern, cât și extern
  • Folosit de ambele sexe

  Dezavantaje:

  • Prețul mai ridicat

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest ulei de cocos este potrivit în orice situație. Uleiul este extras din nucă crudă, tocmai de aceea efectele sale vor fi vizibile mult mai repede, mai ales în cazul tenului și a părului.

De asemenea, acest ulei poate fi folosit în preparea prăjiturilor, atât cele clasice, cât și raw vegane. Datorita versatilitatii sale, multi il folosesc la fel de fel de diete si retete bio.

Pe lângă uzul extern, îl puteți folosit și pentru digestie, colesterol sau glicemie, ajutând la stabilirea unor limite normale a acestora.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Ulei de Cocos Organic Presat la rece Trio Verde

Ulei de Cocos Organic Presat la rece Trio Verde

  Avantaje:

  • Presat la rece
  • Produs bio
  • Gramaj mare
  • Certificat organic de către Lancon Institute Germania
  • Destinat atât uzului intern, cât și extern
  • Beneficii multiple
  • Textură solidă

  Dezavantaje:

  • Nu pare sa aiba

Verifica Pretul Acestui Produs

Acest ulei de cocos poate fi folosit atât de adulți, cât și de copii, având efecte benefice pentru ambele categorii. Prețul este unul mai ridicat, însă având în vedere gramajul și faptul că poate fi folosit atât la mâncare, cât și în tratamentele cosmetice, putem spune că raportul calitate-preț este unul excelent.

Datorita continutului sau de grasimi saturate in proportie de 90%, el poate fi folosit cu incredere pentru prevenirea uscarii si exfolierii pielii. In acelasi timp, el contine o concentratie ridicata de acid caprilic si vitamina E, motiv pentru care ofera beneficii emoliente si hidratante.

Mai trebuie mentionat ca acest ulei poate fi folosit ca un balsam pentru refacerea parului deteriorat, pentru hranirea pielii deshidratate, si chiar in uz gastronomic pentru prepararea multor retete vegane bazate pe substante nutritive si acizi grasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here