Cel mai bun trimmer pentru nas si urechi

0
5727

De-a lungul timpului, bărbații au început să fie din ce în ce mai preocupați de aspectul lor fizic, iar un prim pas în a arăta mai îngrijit este cel de a avea grijă de părul facial și corporal. Odată ce începi să ai grijă de părul facial, nu trebuie să ignori și părul nazal sau cel din urechi, acesta începând să-și facă simțită prezența odată cu înaintarea în vârstă și nu numai.

Așa cum ai grijă de barba sau părul tău, așa ar trebui să ai grijă și la părul nazal sau cel din urechi, iar la fel cum s-au făcut aparate pentru barbă spre exemplu, așa s-au construit și aparate pentru nas și ureche, aparate care vin cu același suport însă cu două sau mai multe capete interschimbabile, pentru a face o mică economie, atât de spațiu cât și de bani.

Pe piață există numeroase modele, însă cele mai multe sunt alimentate fie prin baterii, fie de la rețea, cele cu baterii prezintă avantajul mobilității, un astfel de dispozitiv fiind foarte ușor de folosit și îl poți lua cu tine oriunde, pentru a-l folosi la ajustarea micilor imperfecțiuni iar cele conectate direct la rețea sunt mai puternice și costă ceva mai puțin.

Prin urmare, dacă ești interesat într-un trimmer pentru nas și urechi, noi îți sugerăm să alegi unul dintre următoarele modele.

Top 3 Cele mai bune trimmere pentru nas și urechi


Panasonic ER-GN30-K503

Panasonic ER-GN30-K503

  Avantaje:

 • Este un trimmer silențios și eficient
 • Se poate curăța foarte ușor datorită sistemului Vortex
 • Prezintă un raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Lasă în urmă o cantitate adecvată de fire de păr pentru o filtrare naturala, lucru deranjant pentru unii

Verifica Pretul Acestui Produs

Panasonic ER-GN30-K503 vă va ajuta să îndepărtați cu precizie părul inestetic din jurul sprâncenelor nasului și urechilor, firele de păr fiind tăiate de sus și prin părți, astfel încât trimmerul să fie perfect pentru eliminarea acestora.

Trimmerul este complet rezistent la apă, așadar poate fi folosit umed dar și uscat, lamele sale Dual-edge taie firele de păr care intră în trimmer nu doar prin părți ci și de sus iar sistemul său de curățare Vortex clătește interiorul trimmerului fără să fie nevoie de îndepărtarea capului său.


Philips NT1150/10

Philips NT1150/10

  Avantaje:

 • Este un aparat puternic dar și silențios
 • Are un unghi perfect pentru a putea ajunge mai adânc mai ușor
 • Este conceput din materiale de calitate, putând fi utilizat și sub apă

  Dezavantaje:

 • Nu are perie de curățat în pachet

Verifica Pretul Acestui Produs

Philips NT1150/10 îndepărtează delicat părul nedorit din nas și urechi, asigurând o tundere rapidă, ușoară și confortabilă a părului, garantat, fără smulgere.

Aparatul a fost conceput astfel încât să aibă unghiul perfect, pentru a putea ajunge la părul din interiorul urechilor și nasului, precum și pentru a putea fi utilizat pentru sprâncene, dispozitivul de tăiere cât și apărătoare au fante de tăiere ultra-precise și ascuțite, pentru a garanta o tăiere rapidă și eficientă a tuturor firelor de păr și se poate utiliza atât pe uscat cât și sub duș.


Taurus Hipnos

trimmer Taurus Hipnos

  Avantaje:

 • Este un produs de calitate disponibil la un preț foarte bun
 • Are o greutate foarte mică, făcându-l ușor de mânuit
 • Dispune de lame de înaltă precizie

  Dezavantaje:

 • Pachetul nu conține un cap de rezervă pentru aparat

Verifica Pretul Acestui Produs

Taurus Hipnos este un trimmer pentru nas și urechi cu o carcasă de aluminiu ce îl face atât mai frumos ca aspect cât și mult mai ușor decât alte modele.

Dispozitivul se poate folosi atât uscat cât și în duș, deține un buton de pornire/oprire, are un cap rotund de tăiere cu lame rotative de înaltă precizie din inox ce se poate demonta și curăța foarte ușor sub jetul de apă. Acesta funcționează cu o baterie de tip AAA inclusă în pachet iar în pachet se va mai afla și un capac de protecție împreună cu o periuță de curățat.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Remington NE3150

trimmer Remington NE3150

  Avantaje:

 • Este un model elegant ce poate fi folosit atât de doamne cât și de domni
 • Se poate utiliza sub jetul de apă
 • Este ușor de folosit, având o grosime adecvată oricărui utilizator pentru a preveni alunecarea
 • Oțelul inoxidabil din care este realizat asigură o rezistență și o durabilitate bună

  Dezavantaje:

 • Nu vine cu un cap de schimb

Verifica Pretul Acestui Produs

Remington NE3150 este unul dintre cele mai bune trimmere disponibile, acesta ajutându-te să îndepărtezi părul inestetic din nas și urechi și să retușezi sprâncenele, fiind un dispozitiv destinat bărbaților însă poate fi utilizat și de către femei.

Modelul este mic, elegant, ușor de manevrat și utilizat, funcționează cu acumulatori de tipul AA iar lamele mereu ascuțite îți asigură un tuns perfect al părului nedorit, fără să-l smulgă sau să-l ciupească. Trimmerul este realizat din oțel inoxidabil, material ce asigură rezistență și durabilitate, grosimea sa permite oricărui utilizator o prindere fără riscul de alunecare iar reziduurile pot fi îndepărtate foarte ușor, sub jetul de apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.