Cel mai bun tensiometru in 2021

6
3495

Tensiometrul a ajuns să fie din instrumentul specific spitalului, un instrument indispensabil din dotările oricărei case. În ziua de azi oricine deține suficiente cunoștințe pentru a mânui un astfel de dispozitiv și dacă tot deținem astfel de cunoștințe, este foarte bine să profităm și să achiziționăm un tensiometru deoarece poate fi foarte folositor în a preveni sau a ajuta la tratamentul corespunzător al unor afecțiuni cardiace sau vasculare, dintre care cea mai comună fiind hipertensiunea.

Aceasta este foarte des întâlnită la mulți adulți, mai ales în partea a doua a vieții și este foarte important să o monitorizezi și să o tratezi cât mai devreme însă pentru a evita tratamentul foarte complicat, este bine să folosim periodic un tensiometru chiar dacă am considera că am fi sănătoși, acesta putând detecta foarte devreme o tensiune arterială.

Tensiometrele se pot găsi oriunde, în cele mai neobișnuite locuri și chiar dacă ai fi tentat să cumperi un produs mai ieftin dintr-un loc mai dubios, îți sugerăm ca mai întâi să te asiguri că acestea vin cu documente care să-i ateste proveniența, producătorul și certificatele internaționale iar o funcție foarte importantă pe care ar trebui să o aibă un tensiometru este cea de detecție a aritmiilor deoarece un tensiometru cu o astfel de funcție poate detecta foarte ușor modificările ritmului cardiac.

Așadar, dacă pui sănătatea pe primul loc, lucru care ar trebui să fie obligatoriu, îți sugerăm să cumperi și un tensiometru de folosit acasă pentru a evita eventualele tratamente complicate iar dacă nu te pricepi în a alege un tensiometru de calitate, noi îți sugerăm următoarele modele.

Top 3 Cele mai bune tensiometre


Little Doctor LD 71

Little Doctor LD 71

  Avantaje:

 • Pachetul oferă tensiometru și stetoscop ca bonus
 • Include mansetă reglabilă între 25 și 36cm
 • Investiția necesară este minimă

  Dezavantaje:

 • Necesită metoda Korotov de măsurare despre care nu mulți dețin cunoștințe

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă se pune problema să găsești un tensiometru mecanic ieftin și bun, noi considerăm că produsul Little Doctor LD 71 poate fi ideal pentru tine. Acesta necesită câteva cunoștințe, nu foarte vaste însă, în domeniul medical deoarece funcționează prin metoda Korotov, tensiunea arterială fiind monitorizată prin sunete, integrându-se bine atât în gospodării cât și în spitale și clinici.

Manometrul incorporat are o dimensiune bună de 45mm, astfel încât citirea să se facă corect, supapa sa este metalică, garantând o bună rezistență în timp, manseta primită măsoară între 25 și 36cm în diametru iar ca un bonus, pachetul dispune și de un stetoscop.


SilverCloud MB23

SilverCloud MB23

  Avantaje:

 • Display-ul este foarte ușor de citit și oferă multe informații
 • Prezintă tehnologie de detectare a aritmiilor
 • Permite memorarea a 90 de intrări

  Dezavantaje:

 • Nu se poate adapta la priză în cazul în care nu dispunem de baterii

Verifica Pretul Acestui Produs

Tensiometrul de braț SilverCloud MB23 este unul automat, prin urmare manseta se umflă odată cu apăsarea butonului iar pe display-ul său mare sunt afișate tensiunea arterială, pulsul și include și o scală coloristică ce încadrează tensiunea dumneavoastră într-o clasă stabilită de Organizația mondială a sănătății.

Prin scala coloristică prezentă pe display vei putea observa imediat dacă tensiunea ta este normală sau crescută, acest lucru fiind foarte util mai ales pentru bătrâni care nu trebuie să își mai bată capul cu cifre ci pot ști imediat dacă ar trebui să se prezinte la un medic.

Valorile măsurate pot fi stocate, permițând maxim 90 de intrări cu dată și oră, circumferința mansetei este între 22 și 36cm iar alimentarea dispozitivului se face prin 4 baterii AA.


Omron M3

Omron M3

  Avantaje:

 • Poate stoca câte 60 de memorii pentru fiecare dintre cei 2 utilizatori
 • Dispune de sisteme care îți arată dacă măsurarea se face corect sau nu
 • Manseta se poate folosi de către orice adult

  Dezavantaje:

 • Cele 60 de măsurători pentru o singură persoană pot fi uneori insuficiente

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul M3 de la Omron este un tensiometru cu mansetă ce se fixează pe braț și se umflă automat după apăsarea unui buton. Manseta sa acoperă o circumferință a brațului cuprinsă între 22 și 42 cm, o plajă mai largă decât mărimea M, ceea ce înseamnă că se va potrivi cu aproape orice adult.

Acest tensiometru beneficiază de un sistem care te atenționează când nu este plasată corect, un sistem care îți arată dacă te-ai mișcat în timpul procesului și se poate ca datele să fie compromise iar pe ecran dispune de indicatoare LED colorate care ne arată dacă tensiunea măsurată este bună sau alarmantă.

În plus, dispozitivul poate stoca cate 60 de măsurători care includ data și ora, pentru fiecare dintre cei 2 utilizatori iar alimentarea sa se face prin baterii de tipul AA incluse în pachet.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Omron MIT 5 Connect

Omron MIT 5 Connect

  Avantaje:

 • Este un dispozitiv modern, performant și ușor de folosit
 • Se poate alimenta atât cu baterii cât și la rețea
 • Permite memorarea până la 100 de măsurători
 • Manseta de dimensiuni mari se poate regla pentru orice utilizator

  Dezavantaje:

 • Prețul de achiziție este unul mai mare

Verifica Pretul Acestui Produs

Omron MIT 5 Connect este un model de tensiometru automat cu mansetă ce se fixează pe braț iar spre diferență de majoritatea produselor de luat tensiunea, acest model poate funcționa atât cu baterii cât și conectat la rețea, producătorul introducând în pachet atât un set de baterii cât și un adaptor.

După măsurare, datele pot fi stocate, dispozitivul având 100 de memorii, acesta măsoară tensiunea, pulsul, data și ora doar prin apăsarea unui buton iar manseta inclusă în pachet este de dimensiuni mari, între 22 și 42cm, permițând măsurarea tensiunii tuturor persoanelor.

Acest dispozitiv se utilizează cu ușurință, pe ecranul său sunt afișate simboluri intuitive, tehnologia folosită fiind cea intellisense.

6 COMENTARII

 1. Omron folosesc si eu, unul de incheietura si intradevar este foarte bun.
  rs2, il am de peste 5 ani si tot merge saracutul. un service pentru tensiometre, stie cineva unde gasim?

  • Salut, ionut vezi ca Omron-ul are service in str Slobozia, nr 22, sector 4, Bucuresti! Acum o luna am avut tensiometrul M3 in service pentru o verificare, il folosesc de mult timp si am zis sa-i fac o verificare, ulterior s-a constatat ca funcioneaza in parametrii perfecti!

   • Multam fain de informatii. Am si eu un omron acasa si chiar ma intrebam unde pot sa-i fac o verificare, cred ca are nevoie si de o manseta noua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.