Cel mai bun televizor 4K in 2019

0
819

Televizoarele 4K au început să câștige foarte mult teren pe piețele din România, fiind capabile să ofere privitorului o experiență cum nu se poate mai bună, ce se îndreaptă spre calitatea oferită de cinema.

Un televizor 4K este de 4 ori mai bun decât un televizor HD simplu când ne uităm doar la rezoluție care este de 3840x2160p comparativ cu cele 1080p care au rezoluție de 1920×1080, de aici venind și imaginea mult mai realistă, contrastul mai puternic, culorile deschise și umbrele mai nuanțate precum și dinamica mai accentuată, filmele, videoclipurile și emisiunile rulând cursiv, fără opriri deranjante.

Un alt aspect care trebuie menționat este faptul că pentru început, pentru a putea viziona un conținut în 4K, trebuie ca acel conținut să suporte această rezoluție. Din păcate posturile TV din România nu dispun de o astfel de rezoluție însă un astfel de televizor poate face ca emisiunile sa fie cu mult mai clare și mai fluide iar dacă întradevăr doriți să simțiti senzația unui film 4K, atunci vă veți bucura să auziți că majoritatea filmelor implementează și varianta 4K a acestora și există o gamă largă de seriale sau filme care pot fi urmărite astfel.

Prin urmare, dacă doriți să îmbunătățiți semnificativ calitatea filmelor sau emisiunilor pe care le urmăriți sugerăm achiziționarea unui televizor 4K iar dacă nu dispuneți de suficiente cunoștințe în a diferenția un televizor 4K bun, de unul mai puțin bun, noi vă recomandăm următoarele.

Top 3 Cele mai bune televizoare 4K


Philips 43PUH6101

Philips 43PUH6101

  Avantaje:

 • Se pot alege 3 diagonale diferite la cumpărare
 • Are 4 porturi HDMI, 3 USB și multe altele
 • Dispune de un raport calitate-preț foarte bun

  Dezavantaje:

 • Sunetul emis de difuzoare este mai slab, de 16W

Verifica Pretul Acestui Produs

Dacă te interesează achiziționarea unui televizor 4K Philips, la un preț bun, trebuie să știi că modelul 43PUH6101 este unul dintre cele mai accesibile din această gamă. Acesta este un televizor smart, ajutându-te să experimentezi noi aplicații să să poți asculta muzică și viziona diferite filme oricând și oferă posiblitatea înregistrării emisiunilor TV ca mai apoi să fie stocate pe un stick USB.

Acesta oferă mai multe opțiuni ale diagonalei, de 108, 123 sau 139cm, oferă un contrast fantastic al imaginii, oferă 4 porturi HDMI, 3 USB, un port Jack și multe altele iar meniul său este unul intuitiv, ușor de accesat.


Samsung 40KU6092

Samsung 40KU6092

  Avantaje:

 • Este prevăzut cu porturi HDMI și USB suficiente
 • Oferă aplicația Samsung EduPedia pentru copii și nu numai
 • Se poate conecta foarte ușor la Wi-fi-ul din casă

  Dezavantaje:

 • Nu dispune de port Jack sau Bluetooth

Verifica Pretul Acestui Produs

Un televizor 4K performant care totodată să vină la un preț accesibil îl reprezintă și modelul Samsung 40KU6092. Acesta nu doar că este capabil să ofere imagini la o rezoluție 4K însă filmele și programele TV se vor reda la o calitate net superioară pe un ecran ce poate avea o diagonală de 101,125,138 sau 163cm.

Acesta este un smart TV având un meniu Smart Hub intuitiv care vă ajută să găsiți canalele preferate sau să rulați filmul sau jocul dorit, se poate distribui foarte ușor conținut de pe telefon iar datorită funcției ConnectShare, puteți porni în câteva clipite filmul dorit prin stick USB.

În plus, televizorul dispune de 3 porturi HDMI și 2 USB, oferă un sunet de 20W, oferă aplicația Samsung EduPedia, foarte folositoare pentru copii și se poate conecta la Wi-fi foarte simplu și ușor.


LG 43UH661V

LG 43UH661V

  Avantaje:

 • Oferă o multitudine de opțiuni când vine vorba de alegerea diagonalei
 • Este un model smart ce permite instalarea aplicațiilor și a navigării pe internet
 • Difuzoarele sale oferă o calitate a sunetului foarte bună

  Dezavantaje:

 • Unele persoane au reclamat nuanțele de negru ca fiind mai slabe

Verifica Pretul Acestui Produs

LG 43UH661V reprezintă un smart TV 4K ce va fi pe placul tuturor cumpărătorilor doritori să facă o investiție ingenioasă și să îmbunătățească calitatea emisiunilor TV și a filmelor. Acesta are culori puternice, o luminozitate răspândită uniform iar mișcările sale sunt fluide, având o rată de refresh de 60 de cadre pe secundă.

Interfața sa cuprinde 3 porturi HDMI și 2 USB, conectarea la internet se poate face prin Wireless, iar dacă dorești să faci mai ușoară navigarea pe acesta, telefonul se poate conecta prin intermediul unei aplicații, calitatea sunetului este îmbunătățită, având două difuzoare de 20W iar diagonala sa poate varia între 108 și 164cm.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Sony 49XD7005

Sony 49XD7005

  Avantaje:

 • Este considerat a fi poate cel mai bun televizor 4K cu ecran plat de pe piață
 • Oferă o varietate mare de porturi utile
 • Claritatea imaginii și a scenelor întunecate este fantastică
 • Datorită sunetului clar și puternic și a diagonalei mari, se pot urmări filme de la distanță

  Dezavantaje:

 • Diagonala poate fi doar de 123cm sau de 139cm

Verifica Pretul Acestui Produs

Sony 49XD7005 este unul dintre cele mai bune televizoare 4K cu ecran plat de pe piața actuală, el având o diagonală mare de 123cm, fie de 139cm, impresionând prin calitatea rezoluției Ultra HD ce oferă un contrast fantastic, chiar și atunci când vine vorba de scene întunecate și de detaliile umbrelor.

Acesta fiind un televizor smart, este prevăzut și cu player multimedia, interfața sa oferă 4 porturi HDMI, 3 USB și un port Jack, se poate conecta la internet prin intermediul Wi-fi, se poate controla comod prin telecomandă, tastatură atașată prin USB sau prin intermediul telefonului iar sunetul are o putere totală de 20W, suficient pentru a urmări filmele de pe canapea, de la distanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here