Cel mai bun țarc pentru copii in 2020

0
2324

Fiecare persoană matură a întâmpinat problema de a nu avea suficient timp sau de a fi prea ocupată pentru a petrece timpul cu cel mic așa că a trebuit să găsiți o metodă pentru a-l ține în siguranță dar să aibă și posibilitatea de a se juca.

Țarcul pentru copii nu este un spațiu restrictiv care să-l izoleze de lumea înconjurătoare, oferindu-i libertate de mișcare, siguranță dar și posibilitatea de a face primele descoperiri în lume.

Indiferent dacă țarcul respectiv este confecționat din plastic, lemn sau plasă, acesta îndeplinește același scop și anume de ai oferi copilului un spațiu de joacă sigur, pentru a permite părinților să se ocupe de alte treburi sau să ia o pauză de la supravegherea sa.

Multe dintre aceste produse au baza ridicată puțin deasupra pământului, așa că atunci când achiziționați un țarc pentru copii trebuie să fiți atenți la greutatea maximă suportată de acesta iar dacă nu doriți să aveți bătăi de cap, mai bine alegeți un țarc care se fixează direct pe sol.

Un astfel de țarc nu costă neapărat foarte mult și pentru avantajele pe care vi le poate oferi, considerăm că va merita orice investiție, așa că, dacă ești în căutarea unuia, îți sugerăm să analizezi lista următoare.

Top 3 Cele mai bune țarcuri pentru copii


Bertoni-Lorelli Play Station 2016

Bertoni-Lorelli Play Station 2016

  Avantaje:

 • Are un preț foarte accesibil
 • Se poate transporta cu ușurință oriunde
 • Vine pe mai multe culori, fiind ideal pentru fete dar și pentru băieți

  Dezavantaje:

 • Pereții din plasă au dezavantajul de a fi mai fragili

Verifica Pretul Acestui Produs

Țarcul pentru copii Bertoni-Lorelli este un loc ideal pentru joacă și relaxare, putând fi ținut acasă sau transportat în excursii deoarece se poate monta foarte ușor și este confecționat dintr-o structură metalică, pliabilă. Acesta este recomandat copiilor între 0 și 24 de luni, are un design jucăuș, cu culori vesele, dezvoltând copilului abilități vizuale și tactile.

Țarcul este prevăzut cu 3 laterale confecționate din plasă transparentă, asigurând o mai bună vizualizare asupra copilului, 3 inele interioare care ajută copilul să se ridice, o saltea de 2cm grosime, cu placaj și o ușă de acces cu fermoar, pentru a permite copilului să intre și să iasă.


Sweet Dreams – Sun Baby

Sweet Dreams - Sun Baby

  Avantaje:

 • Are o sarcină maximă de 15Kg
 • Este spațios pentru copil
 • Include geantă de transport

  Dezavantaje:

 • Salteaua sa este puțin cam dură, fiind necesare și alte elemente pentru a adormi copilul

Verifica Pretul Acestui Produs

Țarcul Sweet Dreams – Sun Baby poate deveni locul preferat al copilului dumneavoastră, fiind mult mai mare și mai spațios decât un țarc obișnuit. Acesta este recomandat copiilor de până la 4 ani ce au o greutate de maxim 15Kg, se poate monta atât în casă cât și afară și se pliază foarte ușor, ocupând puțin spațiu.

Materialul din care este conceput este unul rezistent, lateralele sale sunt făcute în mare parte din pânză, oferindu-vă posibilitatea să-l observați mai ușor iar datorită design-ului din culori vii, împrejurimile vesele îl vor bucura pe copil.


LMB KIDS OCTOGON

LMB KIDS OCTOGON

  Avantaje:

 • Este un țarc spațios
 • Se poate monta în toate modurile existente, inclusiv fixa pe perete
 • Elementele sale sunt rezistente, din fag masiv

  Dezavantaje:

 • Este greu de transportat, cântărind 20Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Țarcul de joacă de la LMB KIDS este unul ce se fixează direct pe sol, fiind ideal pentru copiii activi, este format din 8 elemente inclusiv ușa, din fag masiv, fără chimicale ce pot fi plasate în orice formă posibilă.

Acest țarc îmbină flexibilitatea cu rezistența, putând fi asamblat în diferite opțiuni și desfăcut de infinite ori, se poate fixa pe perete, având elemente speciale de montaj, muchiile sale sunt rotunjite pentru a oferi siguranță iar toate picioarele sale sunt antiderapante.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

Mesterel Octogon

Mesterel Octogon

  Avantaje:

 • Se poate utiliza de copii între 0 și 3 ani
 • Este confecționat din lemn masiv și rezistent
 • Se pliază ușor
 • Nu necesită o curățare continuă deoarece nu atrage praful

  Dezavantaje:

 • Are un preț piperat

Verifica Pretul Acestui Produs

Viața de bebeluș poate fi acum mult mai interesantă mulțumită țarcului Mesterel, care vă ține copilul în siguranță dar și într-un loc spațios. Țarcul de față este confecționat din lemn masiv, făcându-l rezistent și greu de răsturnat, se pliază printr-o singură mișcare, se depozitează și transportă ușor iar curățatul nu este o problemă deoarece nu atrage praful.

Grație distanței dintre bare, copilul nu va avea senzația că este închis dar totodată nu îi va permite să plece în locuri mai periculoase sau să se blocheze între bare iar înălțimea sa potrivită și muchiile rotunjite oferă o protecție de nivel maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.