Cel mai bun suport TV in 2019

0
826

Televizorul reprezintă un device prezent în aproape orice casă iar odată cu trecerea timpului, acestea au devenit mai mari, mai ușoare și totodată reușesc să schimbe destul de mult imaginea unei camere, în funcție de locul în care e plasat.

În prezent, majoritatea modelelor de televizoare au design modern și necesită fixarea lor într-un spațiu optim din locuință, pentru a oferi utilizatorului cel mai bun unghi de vedere asupra ecranului. Din aceste consecințe au fost create și suporturile de perete pentru modelele HDTV, câștigând detașat competiția cu standurile clasice pentru televizoare.

Aceste suporturi pentru TV pot fi la rândul lor de mai multe feluri, suport fix, tilt sau swivel. Suporturile fixe reprezintă cea mai simplă variantă, atât ca aspect cât și ca nivel al complexității structurii, acesta permițând fixarea HDTV-ului foarte aproape de perete, făcând imposibilă mișcarea sau devierea acestuia, fiind recomandat doar pentru camerele în care televizorul ar fi îndreptat într-o direcție evidentă și clară, cum ar fi în fața unei canapele din living, suportul de tip tilt reprezintă îmbunătățită a celui fix, înclinarea făcându-se doar vertical, într-o proporție de 10-15% iar cel swivel se mai numește și suport pivotant, fiind cel mai performant din punct de vedere tehnic și este vorba de un braț articulat a cărui bază se montează pe perete, televizorul fiind montat în vârful brațului, permițând ecranului să fie vizualizat din orice unghi.

Astfel, în funcție de camera în care dorești să montezi un televizor HDTV, îți recomandăm următoarele suporturi TV.

Top 3 Cele mai bune suporturi TV


Hama 118105

Hama 118105

  Avantaje:

 • Prezintă un raport bun calitate-preț
 • Este fiabil, fiind confecționat din oțel
 • Dispune de compatibilitate vastă, putându-se monta o varietate de modele

  Dezavantaje:

 • Prezintă doar mobilitate verticală

Verifica Pretul Acestui Produs

Modelul Hama 118105 se numără printre suporturile TV de tip „tilt”, fiind totodată disponibil și la un preț foarte avantajos.

Suportul prezintă un profil plat, ce permite economisirea de spațiu la montare, înclinarea monitorului atașat se poate face doar vertical, înscrisă într-o amplitudine de +0 și -10 grade, este adaptabil modelelor LED, 3D LED, LCD și plasma TV, iar standardul VESA îi permite o compatibilitate maximă de 400x400mm.

Dimensiunile monitoarelor pot varia între 32 și 65 inchi, însemnând că este util pentru modele de mărimi medii și mari iar greutatea maximă admisă este cea de 35Kg.


Serioux SRXA-TV21T

Serioux SRXA-TV21T

  Avantaje:

 • Are preț convenabil
 • Poate susține televizoare de până la 40Kg
 • Este potrivit pentru multe modele de televizoare, cu diagonale între 32 și 55 inchi

  Dezavantaje:

 • Deoarece este un suport fix, nu prezintă mobilitate

Verifica Pretul Acestui Produs

Serioux SRXA-TV21T este un suport de perete fix, potrivit pentru televizoarele de dimensiuni medii și chiar mari.

Profilul său plat permite o distanță de 3cm de la perete, în timp ce compatibilitatea în standardul VESA se face cu valori de până la 400×400.

În plus, acesta poate susține o multitudine de monitoare cu diagonala cuprinsă între 32 și 55 inchi, greutatea maximă admisă este de 40Kg, iar suportul este confecționat din oțel rezistent.


A+ SPB223

A+ SPB223

  Avantaje:

 • Poate fi considerat un suport ieftin și bun
 • Prezintă mobilitate ridicată, fiind un suport pivotant
 • Este confecționat din oțel rezistent

  Dezavantaje:

 • Suportă doar 20Kg

Verifica Pretul Acestui Produs

Părerile despre cele mai bune suporturi pentru TV care să aibă un preț accesibil sunt împărțite peste tot însă modelul A+ SPB223 reușește să surprindă nu doar prin asta, ci și prin ergonomia design-ului. Acesta este un suport pivotant, cu braț mobil și cu profil de prindere plat.

Design-ul este unul simplu, elegant, permițând economisirea de spațiu și o instalare facilă, amplitudinea mișcărilor permite o înclinare orizontală de +/- 90 de grade și o înclinare verticală de -12 și +5 grade.

Suportul este compatibil în standard VESA cu valori de 200x200mm și cu televizoarele de tip LED, 3D LED, LCD și plasma TV, suportă televizoare cu diagonală între 13 și 42 inchi iar greutatea maximă acceptată este de 20Kg.


Recomandat de echipa Examinat.ro:

A+ Bracket

A+ Bracket

  Avantaje:

 • Este un suport rezistent, suportând până la 50Kg
 • Prezintă compatibilitate cu modelele cu diagonală între 32 și 55 inchi
 • Se poate roti la 360 de grade în jurul tijei și vertical la 15 grade
 • Înălțimea este reglabilă între 105 și 156cm

  Dezavantaje:

 • Este potrivit pentru camerele cu tavan mai înalt, peste 3 metri

Verifica Pretul Acestui Produs

A+ Bracket poate fi considerat cel mai bun suport pentru Tv deoarece se plasează foarte simplu pe tavan, oferind totodată și o mobilitate sporită.

Acesta poate fi folosit pentru montarea televizoarelor care au o diagonală cuprinsă între 32 și 55 inchi, este compatibil în sistem VESA cu valori cuprinse maxime de 400x400mm, este solid, placa de prindere susținând o greutate maximă de 50Kg, are un unghi de înclinare de 15 grade precum și unul de rotire în jurul tijei de 360 de grade, oferind utilizatorului poziția perfectă, indiferent de cât de sus este plasat sau cât de departe este canapeaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here